- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Yalan yanlış bilgiler aktarmadığım halde aktardığımı iddia ediyorsun sıkıldıysan da kibler geçersin ama senin öncesinden hazmedemediğin mevzular olduğu için kendince beni siteden uzaklaştırmaya çalışıyorsun emin ol zerre umrumda değilsin çünkü boş insanları kaale almam ama bir daha benim hakkımda olumsuz tek kelime edersen şu ana kadar tüm yazdıklarını birleştirip emin ol yasal yollardan seninle de uğraşıcam herşey sanaldan ibaret değil o zaman anlayacaksın !Beni burda bilen biliyor asla polemiğe girmem kimseyle. Ama artık şu hikayelerini görmezden gelemiyorum inanki. Ben san hakaret etmedim. Kendi yazdigin şeyleri dile getirdim. Savcılığa verebilirsin. Senin hakkında yalan yanlış bilgiler aktarmiyorum. Senin yaptığın gibi
Tek akıllı sensin değil mi idrak yeteğini keşke bu kadar aleni birşekilde gözler önüne sermeseydin ama yandaşların yanında değiller neden ?Böyle insanların var olması gerçekten korkunc. Düşünsene biri can sıkıntısından böyle masallar uydurabiliyor. Kafaya bak. Hangi müdüre karşı masasındaki adama bacak show yapar. Hangi müdüre 24 saat bu sitede yazabilir. Yok birde buna inananlar var yazik
Konu aciyorsan herkese cvp vermelisinEvet, sizde tarafınızı belli edip konumu yeterince sabote ettiğinize göre konudan uzaklaşabilirsiniz keza hiçbir şekilde alakasız yorumlarınızı dikkate almıyorum, inanıp inanmıyor oluşunuz da umrumda değil düzgünce okusaydınız burda onlarca insanın anladığı gibi sizde anlardınız
Yok kimseye demedim birkaç kez dedim inanmak zorunda değilim bende senin hayal dünyasında yaşadığına inaniyorum bak düşün olay dün oluyor 1 gün geçiyor be sen bütün gizemi çözüyorsun ha şunu da soylıyım ciddi bir pozisyonda olsan başını kaşıyacak vaktin olmaz ki sen dibini buldun kocasına ulaştın nasıl olduysa eee nasıl inanayım sen soyleYaw he hene geçiyor elinize böyle herkese yok troll yok uyduruk hikaye demekle ? Hayattaki tek amacınız böyle herkesi karalamak mı ?
Herkes sizin gibi ağır tabanlı ya da yeteneksiz değil ben hırslı, tuttuğunu koparan ve zeki bir bayanım sizler de bunu kaldıramıyorsanız sorularımı okumaz hayal dünyasında kendiniz olduğunuz halde benim olduğumu iddia etmezsinizYok kimseye demedim birkaç kez dedim inanmak zorunda değilim bende senin hayal dünyasında yaşadığına inaniyorum bak düşün olay dün oluyor 1 gün geçiyor be sen bütün gizemi çözüyorsun ha şunu da soylıyım ciddi bir pozisyonda olsan başını kaşıyacak vaktin olmaz ki sen dibini buldun kocasına ulaştın nasıl olduysa eee nasıl inanayım sen soyle
Yav sen ben burdayken siteye girsen nolucak ıyimisin ben senin gibi sürekli giremiyorum canım ameleyim keske müdür olsaydım bendr girerdim böyle hep. Önceden hazmedemedigim şey neymiş Benim??? Kendi kendine seyler üretmesenin öncesinden hazmedemediğin mevzular olduğu için kendince beni siteden uzaklaştırmaya çalışıyorsun
Yandaşlarım kim benim. Sen gerçekten normal degilsinTek akıllı sensin değil mi idrak yeteğini keşke bu kadar aleni birşekilde gözler önüne sermeseydin ama yandaşların yanında değiller neden ?
Evet belli kendine zeki diyenlere o kadar gülüyorum ki kime göre neye göre takıl kendi dünyanda aynen ben senim dünyana aman aman girmek şöyle dursun burdan bile çok komik zaten birde çok zekiyim diyor ya belli belli artık cevap vermicem sıktınHerkes sizin gibi ağır tabanlı ya da yeteneksiz değil ben hırslı, tuttuğunu koparan ve zeki bir bayanım sizler de bunu kaldıramıyorsanız sorularımı okumaz hayal dünyasında kendiniz olduğunuz halde benim olduğumu iddia etmezsiniz
Vay konu dahada artaksiyonlu olmaya başladıBizi arayan kişi meğerse evliymiş, kocasına ulaştım
Keşke baştan hiç cevap vermeseydniz de alakasız ve gerçekle bağdaşmayan düşüncelerinizle hiç sorumu meşgul etmeseydiniz zira sizin ayarınızda olan kimseye cevap dahi vermiyorum inanıp inanmamanız da zerre umrumda değil, sizin hayal olarak bile inanamadığınız şeyleri de ben başarırımEvet belli kendine zeki diyenlere o kadar gülüyorum ki kime göre neye göre takıl kendi dünyanda aynen ben senim dünyana aman aman girmek şöyle dursun burdan bile çok komik zaten birde çok zekiyim diyor ya belli belli artık cevap vermicem sıktın
Kim olduğunu öğrenince medyaya gerek kalmadı en libidolu üyeVay konu dahada artaksiyonlu olmaya başladıbugün ise gitmedin galiba neyse birkaç saat once medyaya vericektin ne oldu kk ya selamlar derdin izlerdik seni ya
Eminim öyledirBen ayrıca senin sen olduğunu dün konuyu okurken anladim. Adın bile aklımda degil. Kaldı hazmedemedigim seyler varmış önceden. Komik
Hmm anladımKim olduğunu öğrenince medyaya gerek kalmadı en libidolu üye
Sizin gibi düzgün düşünceli olgun insanları ayakta alkışlıyorum.. dediğiniz gibi belki bu şekilde birçok yuvayı yıkılmaktan da kurtardım ben çünkü çok iyi bir uyarı oldu bu onlara, ben peşini bırakmayacağım çünkü bunlar çocuk filan değil dediğiniz gibi reşit , aklı herşeye çalışan insanlar.. tekrar çok teşekkür ederimÖncelikle konunun üzerine gidip çözdüğün için ayakta alkışlıyorum. Dünden beri takip ediyordum. Gerçekten içimin yağları eridi.
Ben senin yerinde olsam bu kadar üstüne gidermiydim bilmiyorum.
Aslında senin şuanki savaşını çok iyi anlıyorum.
Kadının kadına bunu yapması değil mi? Üstelik 3 tane kadının (yada kızın) bir evliliği bozmaya teşebbüs etmesi.
Kan dondurucu, hayret verici.
Kim bilir kaç evlilikler yıkıldı bu yüzden. Kimse senin gibi uğraşmadan bitirdi gitti. Kaç koca kendini ispatlayamadı.
Yaşlarıda küçük müçük değil.
Reşit insanlar bunlar ve üstelik hemşireler. Okumuş iş sahibi olmuş canımızı sağlığımızı emanet ettiğimiz kişiler.
Cahil cühela değil.
Beyin olarak hala oyun oynama dönemlerinde kalmışlar ama belli.
Yazık.
Bence başhekim (arkadaşınız) en başından beri biliyordu. Dediğiniz gibi hastaneye sıçramasın diye ört pas etmek istemiş. Baktıki siz peşini bırakmayacaksınız açıklayıp sineye çekmenizi istedi. Bence sakın yapmayın. O bir arkadaş değil çünkü. Hala o gözle bakıyorsanız eğer. Öyle olsaydı yaklaşımının bu olmaması gerekirdi.
Ne geliyorsa başımıza hemcinsimizden geliyor değil mi? Evli bir adam olduğunu bile bile can sıkıntısından bir yuvanın dağılmasına sebep olmak. Biride evli. Çok şok olduğum şeyler gerçekten.
Bence sosyal medyada da duyurmalısınız. Örnek teşkil etmeli.
Duyanlar duymayanlara duyurmalı. Evliliğiniz mükemmel olsun olmasın. Kocanızı sevin yada sevmeyin. Hiçbir kadın bunu görmezden gelemez. Yutamaz. Aman kim aramışsa aramış diyip arkasını dönüp gidemez. Çünkü ortada oyun oynama adı altında bir saldırı var.
Neyseki çözmüşsünüz.
Bence çok doğru yolda ilerlemişsiniz. İşlerinden olsunlar, aileleri bilsin, ifşa olsunlar ki yarın öbür gün bizlerin kocalarına bunu yapamasınlar.
Bak yine sinirlendim düşününce.
Neyse..
Game over (diyesim geldi)
kusura bakmayın şimdi bakabildim benim olayım kocamın halt yemesiydi afedersiniz kız hasta bilgilerinden ulaşmıştı numarasına benimki buluşmaya gitmişti bir süre buluşmuşlar görüşmüşler falan ben karnı burnumda can derdindeyim koz bana serum takarken aşna fişne derdindeler sonuç: üzerinden 10 yıl geçti arkamda kimse durmadı sineye çektim affettim ama gençliğimide heba ettim çocuklarımın hatırına çekmeye devam ettim burdan herkese tavsiyem hergün bir ümit düzelir diye bekledim ama eşim olacak adam asla düzelmedi.Artık kendimden vazgeçtim çocuklarım için yaşıyorum.Elbet öbür dünyada alırım karşılığını Allah büyüktür....Anlat canım nasıl oldu?
Allah yardımcınız olsun, gerçekten de üzüldüm ama dediğiniz gibi kimse değişmiyor bir gün değişir diye beklemek bizi yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor, siz her iki dünyada da kazanansınız inşallah, boşverin o ne kaybettiğini bilmesin eninde sonunda öğrenecek..kusura bakmayın şimdi bakabildim benim olayım kocamın halt yemesiydi afedersiniz kız hasta bilgilerinden ulaşmıştı numarasına benimki buluşmaya gitmişti bir süre buluşmuşlar görüşmüşler falan ben karnı burnumda can derdindeyim koz bana serum takarken aşna fişne derdindeler sonuç: üzerinden 10 yıl geçti arkamda kimse durmadı sineye çektim affettim ama gençliğimide heba ettim çocuklarımın hatırına çekmeye devam ettim burdan herkese tavsiyem hergün bir ümit düzelir diye bekledim ama eşim olacak adam asla düzelmedi.Artık kendimden vazgeçtim çocuklarım için yaşıyorum.Elbet öbür dünyada alırım karşılığını Allah büyüktür....
Ve o kadar güzel yazmışsınız ki dönüp dönüp okuyorum inanın böyle güzel fikirli insanlara herzman ihtiyacımız var, kimi İnsan eşimi sevmememden vurmuş, sevsem de sevmesem de bu mevzu değil ki Benimm düşmanım kim neden bu kumpas yaşanıyor ve benimle birlikte kimler tehdit altında ? Bunları en kısa sürede çözmem lazımdı tüm enerjim ve gücümü bu konunun üzerine kanalize ederek çok şükür çözdüm ve gönlüm rahat birşekilde uyuyacağım çünkü tekrar diyorum bence ben birçok yuvayı büyük bir tehditten kurtardım..Öncelikle konunun üzerine gidip çözdüğün için ayakta alkışlıyorum. Dünden beri takip ediyordum. Gerçekten içimin yağları eridi.
Ben senin yerinde olsam bu kadar üstüne gidermiydim bilmiyorum.
Aslında senin şuanki savaşını çok iyi anlıyorum.
Kadının kadına bunu yapması değil mi? Üstelik 3 tane kadının (yada kızın) bir evliliği bozmaya teşebbüs etmesi.
Kan dondurucu, hayret verici.
Kim bilir kaç evlilikler yıkıldı bu yüzden. Kimse senin gibi uğraşmadan bitirdi gitti. Kaç koca kendini ispatlayamadı.
Yaşlarıda küçük müçük değil.
Reşit insanlar bunlar ve üstelik hemşireler. Okumuş iş sahibi olmuş canımızı sağlığımızı emanet ettiğimiz kişiler.
Cahil cühela değil.
Beyin olarak hala oyun oynama dönemlerinde kalmışlar ama belli.
Yazık.
Bence başhekim (arkadaşınız) en başından beri biliyordu. Dediğiniz gibi hastaneye sıçramasın diye ört pas etmek istemiş. Baktıki siz peşini bırakmayacaksınız açıklayıp sineye çekmenizi istedi. Bence sakın yapmayın. O bir arkadaş değil çünkü. Hala o gözle bakıyorsanız eğer. Öyle olsaydı yaklaşımının bu olmaması gerekirdi.
Ne geliyorsa başımıza hemcinsimizden geliyor değil mi? Evli bir adam olduğunu bile bile can sıkıntısından bir yuvanın dağılmasına sebep olmak. Biride evli. Çok şok olduğum şeyler gerçekten.
Bence sosyal medyada da duyurmalısınız. Örnek teşkil etmeli.
Duyanlar duymayanlara duyurmalı. Evliliğiniz mükemmel olsun olmasın. Kocanızı sevin yada sevmeyin. Hiçbir kadın bunu görmezden gelemez. Yutamaz. Aman kim aramışsa aramış diyip arkasını dönüp gidemez. Çünkü ortada oyun oynama adı altında bir saldırı var.
Neyseki çözmüşsünüz.
Bence çok doğru yolda ilerlemişsiniz. İşlerinden olsunlar, aileleri bilsin, ifşa olsunlar ki yarın öbür gün bizlerin kocalarına bunu yapamasınlar.
Bak yine sinirlendim düşününce.
Neyse..
Game over (diyesim geldi)
Geçmiş olsun çok üzüldüm yakusura bakmayın şimdi bakabildim benim olayım kocamın halt yemesiydi afedersiniz kız hasta bilgilerinden ulaşmıştı numarasına benimki buluşmaya gitmişti bir süre buluşmuşlar görüşmüşler falan ben karnı burnumda can derdindeyim koz bana serum takarken aşna fişne derdindeler sonuç: üzerinden 10 yıl geçti arkamda kimse durmadı sineye çektim affettim ama gençliğimide heba ettim çocuklarımın hatırına çekmeye devam ettim burdan herkese tavsiyem hergün bir ümit düzelir diye bekledim ama eşim olacak adam asla düzelmedi.Artık kendimden vazgeçtim çocuklarım için yaşıyorum.Elbet öbür dünyada alırım karşılığını Allah büyüktür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?