- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Allah korkusu olan harama bu güne kadar el uzatmamış birisi ama ben kimseye güvenmem o yüzden bu kadar soruşturuyorum..Öyle düşünmüş olabilirler . Peki eşin böyle bşy yapabilecek biri mi ?
Bence de öyle yapın.Yani aldıkları bilgileri kötüye kullanıyorlar.Özel hastanedir Allah bilir gittiğiniz yer de.Kıskanmış olabilirler.Siz almasaydınız telefonu ne diyeceklerdi bilinmez.Siz konuşunca saçmalamış ara bozmaya kalkmışlar demek.Neden eşimi seçiyorlar peki gözlerine neden onu kestirdiler benim yuvamla oynamaya kalktılar sizce ? Yanlarına bırakmayacağımm..
Hayirlisi insallah esinin bi ilgisi alakasi yokturdur.Ya keşke bir an önce ortaya çıksa da bir rahat etsek bu süre nasıl geçecek bilmiyorum
Evet evet çok güzel yorumluyorsunuz tam olarak yapmak istedikleri bu, ben almasam diyeceklerdi bence tanışalım görüşelim ben senden etkilendim vs eminim bunları diyeceklerdi evli olduğunu bildikleri bir adama..Bence de öyle yapın.Yani aldıkları bilgileri kötüye kullanıyorlar.Özel hastanedir Allah bilir gittiğiniz yer de.Kıskanmış olabilirler.Siz almasaydınız telefonu ne diyeceklerdi bilinmez.Siz konuşunca saçmalamış ara bozmaya kalkmışlar demek.
Kızlar takılmaya çalışmış olabilir en yakın ihtimal o geliyor bana . Eşinde Masum gibi geldi .Allah korkusu olan harama bu güne kadar el uzatmamış birisi ama ben kimseye güvenmem o yüzden bu kadar soruşturuyorum..
2. Arayan hemşire ise zaten bilgilere ordan ulaşmıs ve önceki arayanla baglantılıdır diğer türlü tanımadığı bi insanın tcsini bilemez kimse ama hastane sistemi öyle bişeyki bazı personel bunu kötüye kullanabiliyor malesef bu tür olaylar yaşanıyor
Hastaneye de mi gidemeyeceğiz artık ya..Kızlar takılmaya çalışmış olabilir en yakın ihtimal o geliyor bana . Eşinde Masum gibi geldi .
Çok güzel analiz yapmışsınız, öbür numaranın ortaya çıkması da Allah tarafından sonuçta ellerine yüzlerine bulaşacak bir şekilde ya.. kimseye güvenim kalmadı artık nefret ediyorum m ama ödeteceğim hepsini..Aynen öyle. İlk arayan da muhakkak o veya yanındaki biriydi. Başta sahibinden.com üzerinden açmış konuşmayı, eğer eşin konuşmayı devam ettirecek birşey söyleseydi yanlışlık olmuş vs diyecekti, tesadüfen tanışmış olacaklardı...
Ama eşin hayır öyle birşey ilanım yok diye kestirip atınca kimlik bilgilerini söylemeye başlamış.
İkinci defa çaldırdığında da muhtemelen gizli numaradan arıyorum sandı, sonradan farketti gizli numara yapmadığını.
Size blöf olsun diye de ben yapmadım, savcılığa gidelim diyor.
Bu kadar tesadüf olamaz. Dün eşini beğenmişler, bugün de hastane kayıtlarından numarasını bulup yeşil ışık aramaya çalışmışlar. Ama yüzüne gözüne bulaştırmışlar.
Özel hastane maalesef canım eğer ben almasaydım telefonunu kim bilir daha neler diyeceklerdi.. sahibinden.com filan da kesin bahane..Bence de öyle yapın.Yani aldıkları bilgileri kötüye kullanıyorlar.Özel hastanedir Allah bilir gittiğiniz yer de.Kıskanmış olabilirler.Siz almasaydınız telefonu ne diyeceklerdi bilinmez.Siz konuşunca saçmalamış ara bozmaya kalkmışlar demek.
Katılıyorum mühtemelen gizli diye açıktan aradı sonrada toparlayamadı aslında çok ciddi bi suç idareye iletilir ve kanıtlanırsa işinden olur şakası yok cünkü hasta mahremiyeti cok önemli mesela muayene odalarının üstündeki ekranda hasta adı soyadı yazar xxxx yyyy artık hasta istemediği sürece rumuz alıyor ekranda ismi bile çıkmıyor istemezse ki bunlar numara alıyorAynen öyle. İlk arayan da muhakkak o veya yanındaki biriydi. Başta sahibinden.com üzerinden açmış konuşmayı, eğer eşin konuşmayı devam ettirecek birşey söyleseydi yanlışlık olmuş vs diyecekti, tesadüfen tanışmış olacaklardı...
Ama eşin hayır öyle birşey ilanım yok diye kestirip atınca kimlik bilgilerini söylemeye başlamış.
İkinci defa çaldırdığında da muhtemelen gizli numaradan arıyorum sandı, sonradan farketti gizli numara yapmadığını.
Size blöf olsun diye de ben yapmadım, savcılığa gidelim diyor.
Bu kadar tesadüf olamaz. Dün eşini beğenmişler, bugün de hastane kayıtlarından numarasını bulup yeşil ışık aramaya çalışmışlar. Ama yüzüne gözüne bulaştırmışlar.
İşin garip kısmı, bu kızı 3.aradığımda telefona bir erkek çıktı bu telefonu ben kullanıyorum dedi kapattı ve beni WhatsApptan vs engellemişti..Katılıyorum mühtemelen gizli diye açıktan aradı sonrada toparlayamadı aslında çok ciddi bi suç idareye iletilir ve kanıtlanırsa işinden olur şakası yok cünkü hasta mahremiyeti cok önemli mesela muayene odalarının üstündeki ekranda hasta adı soyadı yazar xxxx yyyy artık hasta istemediği sürece rumuz alıyor ekranda ismi bile çıkmıyor istemezse ki bunlar numara alıyor
Tabi bu dediğim olay devlet hastanesinde gerçekleşiyor özeli bilmiyorum böyle bi uygulaması varmıKatılıyorum mühtemelen gizli diye açıktan aradı sonrada toparlayamadı aslında çok ciddi bi suç idareye iletilir ve kanıtlanırsa işinden olur şakası yok cünkü hasta mahremiyeti cok önemli mesela muayene odalarının üstündeki ekranda hasta adı soyadı yazar xxxx yyyy artık hasta istemediği sürece rumuz alıyor ekranda ismi bile çıkmıyor istemezse ki bunlar numara alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?