- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
Saat daha 13.00 oluyor sen hangi ara pazara gittin bunları yaşadın ve bize yazdın anlamış değilim doğrusu
Çok samimi bulmadım doğrusu!!!
Saat daha 13.00 oluyor sen hangi ara pazara gittin bunları yaşadın ve bize yazdın anlamış değilim doğrusu
Çok samimi bulmadım doğrusu!!!
Sonuç ne oldu ? Adam ne diyordu ?
Geçmiş olsun.
pazar sabahın 7 sinde kuruluyor çoğu insanda erkenden işlerini erken halletmek ve pazarda çok fazla kalabalığa kalmamak için erken saatlerde gitmeyi tercih ediyor...
ben bunda samimi bulamayacak bişey göremiyorum....
yapılamayacak bişey mi?
kız çok rahatlıkla yapılabilecek bişeyden bahsediyor. iyki susmamıssın canım iyki polise gitmişsin...
çok çok geçmiş olsun...
burda pazar sabah erkenden açılıyor.herkez sabah gider rahat görmek için pazarı ve aksama kadar acıktır. sabah cıktım ben pazara olayı 9 bucuk gibi yasadım olayı.size yazdım cunku kesınlıkle kıyafet leri denettirmeyın kendinize.
iyi etmişsin iyki şikayet etmişsin. yoksa hep içinde kalırdı kendi kendine kızar dururdun. çeksin cezasını başka kadınları korumuş oldun. sen aslında çoook iyi birşey yaptın bizler için canım
on yargıda bulunmayın lutfen bızım burdada 1 dedınmı pazar bıtıp kapanıyor
Sapık mı yok işte adamlar kadın görsün bazı satıcılar çok yılışık olur zaten öyle satıcı gördün mü direk uzaklaşacaksın. Ben pazara gitmeyeli yıllar oldu sanırım öyle yerlerden kıyafette almam zaten ama pazara gidecek olsam bu soguk kış gününde havanın ısınmasını beklerdim. O yüzden yadırgadım kusura bakmayın geçmiş olsun.
Benim pazar kültürüm yok kusura bakmayın çok nadir giderim, o yüzden çok anlamam ama pazara çıkacak olsamda sabah erkenden kalkıp gitmezdim.
ya yanlışlıkla gayri ihtiyari dokunduysa,yazık günah değilmi..adamın tipinden de anlaşılır gerçi ama...şikayet etmeden önce iyice emin oldunuzmu?
artık tacizler hapis cezasıyla cezalandırılıyor..günahsız bir adamda olabilir karşınızdaki..
bende çıkmam soğukta ama burası günlük güneşlikti.herzaman gittiğim pazardı yemin ederim aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şeye maruz kalacağım.ya aslında pazara asla yanlız cıkmam.ama bugun güneşli diye cıktım.cıkmaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?