pazarda tacize uğradım..çok sıkıntılıyım..kafam kazan gibi...

canım en iyisini yapmışsın, bu tip durumlarda sustukça adamlar bir başkasına daha da ileri gidebiliyor. helal olsun sana.
Not: umarım yanlışlıkla deymemiştir

çok iyi yapmıssınız... sonra mazallah farkettiğiniz halde sustuğunuzu hosunuza gittiğini zanneder peşinize bile takılabilirdi.. ben istanbulda pazarda gezerken annem babam ben.. ben öndan yuruyordum 15 adım kadarda annem babam arkamdaydı. bana da böyle adamın birisi arkamdan yaklaşıp ''kulodun arasına sıkışmış, yalarım'' demişti.. nasıl kötü olmustum.. içim cız etmişti korkudan. durmuştum snra olduğum yerde. ben durunca o da durdu...sonra babam yaklaşınca hemen onun koluna girmiştim.. görünce kayboldu o da ortalıktan....

gene böyle eve yuruyorum.. eve giderken ıssız olan bi yolumuz vardı. mecbur o yoldan geçiliyordu.. yolda kmse yok. saat 4 ,4bçk civarı yazın.. ben sağa gecıyorum arkamdan bırısı o da sağa geçiyor. ben sola geçiyorum o da sola geçiyor. alla alla dedim kendi kendime galıba çantamı alacak. çantama sıkı yapıştım... snra arkamdan yanaşıp popomu bi sıktırdı.. bunun bu hareketı yapmasıyla ben döndüm başladım yakalamaya çalışmaya.. kovalıyorum resmen ana yola çıktık. bağırıyorum.. allahın bi kulu da yardım etse..! o an poliste çağıramadım aklıma gelmedi. snra kayıplara karıştı gitti. üzerinden 5 sene geçti ama ben hala yururken arkamdan bırı yanaşınca içim kalkar. durur yol verırım öne geçsin her kımse diye.... çok kötü çok.....

Tatmin edici bir ceza almaz evet ama sicili de temiz kalmamış olur. Siz şikayet etmezseniz ben etmezsem sanki hiç bunları yapmamış gibi bir sicili olur. Eğer şikayet edersek 1,2,3,4,5 şikayet sonunda o sapığın geçmişi nereye gitse kendini ele verecektir.

Sizi tebrik ediyorum susmamışsınız

canım en iyisini yapmışsın, bu tip durumlarda sustukça adamlar bir başkasına daha da ileri gidebiliyor. helal olsun sana.
Not: umarım yanlışlıkla deymemiştir

ben okadar utandım kı anlatırken. yaptığı hareketi gösterdim hatta böyle yaptı diye..insan dokunmayı ve tacizi ayırt edebiliyor.ve bu kesinlikle tacizdi boyle bastırmak ne oluyo..

bende sanmıyorum pek tatmin edici bi ceza almıcanı ama en azından pazara çıkartmazlar.umarım.sus sus nereye kadar.herk

çok iyi yapmışsınız , sustukca tepemize çıkıcaklar.

kadın olmak okadar zorkii.bir kez daha anladım. keşke diyorum pazarda yaygarayı kopartsaydım ama şok oldum ben sonra hemen vakıt kaybetmeden ekipleri aradım geldiler.adamı alıp götüdüler.

en iyisini yapmışsın. bu tür ahlaksızlıklar her yerde oluyor ama genel olarak sessiz kalıyoruz ve biz sessiz oldukça onlar daha da ileri gidebiliyorlar. hem sen denerken onun ellerinin senin üzerinde ne işi var? dimi ama ? üzülme canım sen şikayet etmekle iyi yapmışsın iyi yapmışsın..

Tebrik ederim sizi, susmayıp şikayet etmekle en doğru hareketi yapmışsınız Zaten biz kadınlar utanıp sustukça azıyor bu sapıklar

bıkerede bana denk gelmıştı boyle bı sapık kışın karanlıkta çıkıyorduk okuldan ve lıse 2 ye gıdıyordum tam ıncektım otobusten bırının elı popoma degdı ama şok oldum.eve geldım anneme anlattım bana elınde ıgne olsun dedı ve etegıme toplu ıgne sıkıştırdım aylar gectı bıgun yıne otobusteyım oturuyorum yaslı bır adam ırı yarı kaban var ustunde dugmelerını acmış yukarıdan tutunmuş resmen seyını omzuma suruyordu yıne nutkum tutuldu kesınlıkle konuşamıyorum ama sonra ıgne aklıma geldı bır batırmışım varya adam ı bagırdı herkes anladı tabı şöför otobusu durdurmadan dırek karakola surmuştu gercı karakola gırmeden adamı lınç edıp bırakmışlardı

Bir yorumda pazara gidiş saati dert edilmiş bundan söz edilmiş, diğer bir yorumda mekan için seviye testi yapılmış; pes doğrusu.

Tebrik ederim, sessiz kalmayip sikayet etmissiniz.Sizin gibi insanlar oldukca, bu gibi terbiyesizler yuz bulup yapamayacak..

Bende bi kaç şeye şahit oldum malesef.

Lise 3. sınıfta arkadaşım uzaktan geldiği için erken biniyo ve sabah hava aydınlanırken okula gelmiş oluyodu. Bi gün sınıfa çıktık aglıyo Meğer genç sapık okulumuzun çevresini mesken edinmiş kızlara yaklaşıp teşhircilik yapıyormuş. Baya ağlamıştı.

Birde otobüste tacize ugrayan bi arkadaşım bagırması üzerine iftira atıyo yalan söylüyo denmiş. Otobüste kınanan ve inmek zorunda kalan taciz edilen arkadaşım olmuş. Büyük travmalar bunlar.

Kızlar insanlar okadar umursamaz ki kolunuzdan çekip indirseler laf etmezler. Her gün tramvayda öyle şeyler oluyor ki. Şöyle bişey anlatayım bu beni şok etmişti;

Tramvayda akşam 6-7 saatleri okul çıkışı, iş çıkışı derken baya kalabalık. Karşımda kapının yanında bayan var. Havalar sıcak olduğu için yakası geniş kısa kollu bi bluz giymiş ama asla dekoltesi yok.
Yanında ki pislik resmen koluyla dokunuyo, kapı açıldığında kıza doğru dönüp sapıkça hareketler flan kız ezildi büzüldü. Bayanı yanıma çağırdım, adama 'Sen ne yaptığını sanıyosun terbiyesizleşme adabını bil, bilmiyosan in aşşağı yürü' dedim. Bu kez beyfendi bize sardı. Yok efendim iftiraymış, bakalım diye açmış, giymesin ozaman benim suçummu yani demeler .
Allahım sinirden küplere bindim kıpkırmızı oldum. Genç bi arkadaş bağırdı arkadan sustu. Bayanda indi o arada.

Asıl iğrenç olan karşıda ki 70-75 yaşlarında bastonla gezen amcanın yanındakini kaldırıp o adamı yanına oturtması ve 'Haklısın oğlum bu yaşımdayım açıyolar ben bile bakıyorum' demesi.
Herkeste hakvermez mi?!
Bende baya bi saydım ama öfkemi yenemedim.
Bunların anneleri,eşleri,kızları,ablası,kardeşi yok mu yahu! Anlayamıyorum yeminle!
Sen onun ne giyiceğine nasıl karar verebilirsin?! Bu kız mini etek giymemiş, dekoltesi yok. O sıcak havada kazak mı giyicek?? Taciz edilmemek için sarıp sarmalanıcak mı bu kız?

Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu durumlarda susmamak gerek. Malesef bizim toplumumuzda çoğunluk hüküm sürüyo doğru veya yanlış!

Büyük geçmiş olsun ve cesaretinden dolayı tebrik ederim. Bu bagırıp çağırmakla kalmamalıydı -ki çoğu zaman öyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…