9 günde 6 kilo mu? nasıl bi diyet bu?Kızlar selam ben 10 şubatta başladım diyete bugün 9.günün sabahı76.7 ile başladım diyete şuan 70.4 kilom. Listenin dışına çıkmadım çay kahve listede verilenler dışında asla içmiyorum gün en az 2 buçuk litre su iciyorum hedef kiloma 9 kilo var.Tabi ki diyet bitene kadar o kiloya ulaşamam ama midem küçüldüğü için eskisi kadar yemeyeceğim ve spor ile destekleyecegim. Herkese tavsiye ediyorum zaman geçirmeden baslanmali ben hiç bir sorun yaşamadım diyet boyunca daha 4 günüm var devam ediyorum
Canımmm nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam.söylediklerine tamamen katılıyorum.helal olsun sana istikrarına bakıyorum millet 2 gün yapmış üçüncü gün bırakmış.istikrar yok takipteyim lütfen haberdar etMerhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu diyet konusunda çok fazla sağlıksız olduğu yönünde görüşler var ben uzman değilim kendi adıma konuşabilirim yalnızca gözlemlediğim kadarını aktaracağım bu diyet protein ağırlıklı bir diyet aynı zamanda tuz yağ ve şeker kısıtlamalı ve bol yeşillikli bir diyet. Benim son 1 yılda beslenme düzenim çok kötüydü sürekli kızartma hamur işi vb. Şeyler tuketiyordum ve açıkçası tatlı ile değil ama tuzlu ile aram çok iyi. Az su tüketimi de vardı tabiki.65ten yukarı çıkmadım senelerce fakat son 1 senede kilolar aldı başını gitti. Şimdi ben o kaybettiğim beslenme aliskanligimi geri kazanıyorum buz dolabim bayram etti. Özetle şunu belirtmek istiyorum sağlık problemim yok herhangi bir sağlık problemi olan biri varsa bence doktor kontrolü ile kilo vermeli. Benim kardeşim geçen sene bu şekilde 7 kilo verdi ve hala aynı kilosunda sabit geri alınmıyor verilen kilolar.
Süpersin benim her gün 1 kilo gitmese de 800 gr civarı gitti sen benden daha iyi gidiyosun 13 gün sonunda minimum 8 kilo gider bu hızla:)Arkadaşlar bugün 4. Günüm sabah tartıldım veeeeeeeee 63 kilo geldim.yaşasınnn 3 günde 3 kilo darısı başınıza
Evet devamı spor ve diyet olucak benim de. Geri almak çok üzücü olur ama benim kardeşim almadı tabi eskisi kadar porsiyonu da büyümedi az yiyor istediğini yiyor halaİnş canım hayırlısı olsun.benim asıl sıkıntım kilo vermeksen ziyade verdiğim kiloyu koruyamamak.ama bu kez çokkk kararlıyım bu diyet bittikden sonra böyle şok diyet deyil ama daha hafif bir diyet yapacağım kilomu sabitlemek adına.bir prof un kitabında okumuşdum diyorduki verdiğiniz her bir kiloyu 10 gün sabitler.yani.diyelimki 3 kilo verdin bunu 1 ayda sabitliyormuşsun ona göre hesabını yap canımın içi bu süreden önce olusa gerçekden hemen alıyosun test eden biri olarak söylüyorum
Tatlım gogula isveç diyeti yaz liste karşında.ben ordan ekran fotolarını çekdim sırayla tam liste şimdi elimde oldu bakıp bakıp uyguluyorumDiyet listesini paylaşabilir misn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?