Burdayım canım dün yoğundu yazamadım 6li sayıları görmeye çalışıyorum ama maalesef kilo vermem durdu zaten son iki günüm bekliyorum 69u göremedim henüzSeydalinkaaa nerdesin dostum kayboldun nasıl gidiyor neler yapıyorsun.ses ver
Canımmm inş 60 kiloya düştüğünüde görürsün şuan durması çok normal bu diyet bitse bile başka bir diyetle devam sonra göreceksin duran kilolar nasıl peş peşe gidiyorBurdayım canım dün yoğundu yazamadım 6li sayıları görmeye çalışıyorum ama maalesef kilo vermem durdu zaten son iki günüm bekliyorum 69u göremedim henüz
İşallah sendende hayırlı güzel haberler alırız teşekkür ederim desteğin için kararliyim bu sefer çünkü istediğim hicbirseyi giyemiyorum hep içimde kalıyo zayiflayip istediğim şeyleri almak istiyorum kot pantolon giymek istiyorum ☺Günaydınnn arkadaşlar bugün 7.gün yarın tartılıyorum hayırlısıyla.ebrucum sakıl yılma kimi başlarda kilo veriyo kimide ilerledikce.yüzlerce yapanların yorumlarını okudum en az vere 5 kiloyla bitiriyordu.13 günde bu sonuç bile mükemmel bence
Meraba hosgeldin benim 3.günüm 2 kilo verdimSelam kızlar bende dün gece okudum İsveç diyetini araştırdım bugünden itibaren başlıyorum 10 kilo civarında vermek istiyorum 3 günde 1 tartıya çıkıcam sizin nasıl gidiyor kaç günde ne kadar kilo verdiniz
Boyun kilon kaç tatlım yazarmısın.kaç yaşındasınSelam kızlar bende dün gece okudum İsveç diyetini araştırdım bugünden itibaren başlıyorum 10 kilo civarında vermek istiyorum 3 günde 1 tartıya çıkıcam sizin nasıl gidiyor kaç günde ne kadar kilo verdiniz
Amin canım darısı hepimizin başına bugün benim 3 günüm bitti şükür sanki durduğum yerde kılı veriyomusum hissi var psikolijik heralde birazdan leslie yapıcam herkese iyi akşamlar öpüyorum sizleriYeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz aramıza.bugün 7.günüm biraz halsizlik oluyo onun haricinde herşey yolunda.sağlığımda gayet iyi.yarın sabah tartılıp sonucu paylaşmak için sabırsızlanıyorum.3 günde 3 kilo vermişdim başkada tartılmadım regli oldum çünkü bu durumdada tartının doğru göstermeyeceğini düşünerek tartılmadım.boşa can sıkıntısı olacakdı şimdi.aramızda en başarılı seydalinka 10 günde 7 kilo verdi ve çokk mutlu darısı uğraşan sabreden herkesin başına
Boyun kilon kaç tatlım yazarmısın.kaç yaşındasın[/QUOTE
Bende bu gün okudum yarın başlıyorum 77 ile başlıcam bakalım sonuç güzel olcak inş
Hoş geldin tatlım kesin karar verdin kafanda tamamdır dedinse bu iş tamamdır.kendinden bahsedermisin boyun kilon yaşın ne zaman başlıyosunDestek lazım ama yapan arkadaşlar güzel bildirimlerinizi bekliyoruz başlayacak arkadaşlar haydi hep beraber
Hayırlısı olsun bitanem.diyet bittiğinde kilon 50 lerde olacak göreceksin 13 gün çok kısa bir süre önemli olan irademize yenik düşmemek.misafirin 13 gün içinde gelmeyeceğinin garantisi yok aman dikkat.benim eşim şehir dışında çalışıyor ancak haftada bir geliyor.diyet yaptığımı söylemedim beni görünce şaşırdı zayıflamışsın popon bile gitmiş dedi hiç çakdırmadım.eşim ve çocuklarıma yemekler hazırlayıp masayı donattım.sen yemiyormusun dedi ben işden çıkmadan yemişdim çatlıyorum dedim ama gönlü kalmasın diye oturdum yiyormuş gibi yaptım yoğurtla oynadım durdum aslında açlıkdan ölüyodum.demek istediğim misafiride böyle oyalamakdan başka çaremiz yok.hepsi hepsi 13 günBen 25 yaşındayım 166 boyum 64 kiloyum kızlar bugün ne yazıkki uyamadım diyete misafrlerim geldi kısmetse yarın kesin başlıyorum
Ay canım doğru diyon valla misafir hep var ben artık uzaktan bakıcam olmuyo böyle gittikçe kilo alıyorumvermem birde artı olarak spordan yapıyomusunuzzHayırlısı olsun bitanem.diyet bittiğinde kilon 50 lerde olacak göreceksin 13 gün çok kısa bir süre önemli olan irademize yenik düşmemek.misafirin 13 gün içinde gelmeyeceğinin garantisi yok aman dikkat.benim eşim şehir dışında çalışıyor ancak haftada bir geliyor.diyet yaptığımı söylemedim beni görünce şaşırdı zayıflamışsın popon bile gitmiş dedi hiç çakdırmadım.eşim ve çocuklarıma yemekler hazırlayıp masayı donattım.sen yemiyormusun dedi ben işden çıkmadan yemişdim çatlıyorum dedim ama gönlü kalmasın diye oturdum yiyormuş gibi yaptım yoğurtla oynadım durdum aslında açlıkdan ölüyodum.demek istediğim misafiride böyle oyalamakdan başka çaremiz yok.hepsi hepsi 13 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?