inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. konuyu takipteyimMerhabalar bugün saat 11.48’de aşılamam gerçekleştirildi, 15 dakika yattım sonra çıktım. Sadece spekulum takılırken biraz canım yandı aslında can yanması gibi de değil hissettim diyelim. Sonra koltuğu baya yatırdılar o arada dua okuyayım derken işleminiz bitti dediler hiçbir şey anlamadım çok çabuk ve hissiz oldu hissettiğim yek şey spekulumdu. Doktor ilaç verdi fitil şeklinde eczane getirtecek bu akşam, sabah akşam kullanacakmışım. 7 eylülde kan tahlili için tekrar gideceğim o zamana kadar, zaman nasıl geçecek bilmiyorum…
İnşallah güzel sonuçlar nasip olur. Ayrıca 100 mg Lutinus progesteron kapsülü yazdılar iki kutu onu da kullanmaya başlayacağım. İnşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz.inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. konuyu takipteyim
Merhaba. İnşallah aşılamanız tutmuşturMerhabalar, bugün aşılamamın 9. günü test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum içim içime sığmıyor. Bazen hamile gibi hissediyorum bazen değil gibi. Kasıklarındaki batmalar keskin kramplara döndü 2-3 gündür. Çok yoğun akıntım vardı o da biraz azaldı gibi hissediyorum. Göğüslerin çok hassaslaştı uçları da çevresi de, çok şişlik yok ama büyüme olduğunu hissediyorum ağırlaştılar çevresinde de damarlar belirdi sanki biraz. İlacın etkisi devam ediyor olabilir bilemiyorum ama çok stres yapıyorum ve çok heyecanlıyım. Ayakta kalınca, yürüyünce falan rahim kasılması oluyor bıçak gibi, adet öncesi fe benim kasık ağrım çok olurdu ama bu farklı bir şey. Güncelleme yapmak istedim benim son durumum bu. İnşallah güzel bir haber alabiliriz hep birlikte. Ağustosta aşılama yaptırıp pozitif ile sonuçlanan pek kimseye denk gelmedim ama inşallah hepimize mucizemiz gelir.
Bende bekliyorum ama günler geçmiyor sanki. En azından 12. günden önce yapmamaya çalışacağım genelde 12 güne geçiyor etkisi diyorlar zaten 14. günde kan tahlili için randevu verdiler. İnşallah hepimizinki tutarMerhaba. İnşallah aşılamanız tutmuşturBen dün sabah ovitrelle vuruldum doktorum üstüne basarak adetin geçmeden test yapma iğne etkilemesin sonucu dedi. Beklemek çok zor ama, 14 gün geçmeden test yapmayın bence
Hadi bakalım güzel haberlerinizi duyarız inşallahBende bekliyorum ama günler geçmiyor sanki. En azından 12. günden önce yapmamaya çalışacağım genelde 12 güne geçiyor etkisi diyorlar zaten 14. günde kan tahlili için randevu verdiler. İnşallah hepimizinki tutar
İnşallahhhhh beklemek çok zor ama sonu güzel olsun yeterki, çekilen zahmet rahmet oluverir.Hadi bakalım güzel haberlerinizi duyarız inşallah
9. gün çok erken bazen sonuçlanabilir da ama genelde 12. günden sonra çıkar. Döllenme yerleşme derken ancak o vakitleri buluyor siz yine de bekleyin.Merhaba arkadaşlar ben aşılama oldum ve 9. Günüm de kan testi yaptım 1.61 çıktı negatiftir dedim doktora gönderdim ben size 15. Gün test yapın dedim dedi bende şimdi bu değer zaten hamile olmadığımı göstermiyor mu dedim haftayı bekleyel dedi bir bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?