Amin hepinizden inşallah İbrahim saraçoğlunun videolarına bakın ben çok inanıyorum dertle birlikte dermAn da bizimle birlikte doğaya gönderiliyor tek sorun arayıp yorulmadan bulmaya çalışmak ben eşim için bir sürü kürler yaptım her gün listeleyip düzenle içirdim eşim ben bu otları ićiyorum ama işe yarayacak mı dedi ben şifa olacağına inanarak verdim ya şafi de iç dedim ve sonra iki üç test yaptırdığımızda o da sayıların hızın arttığını görünce daha da inanarak içti şimdi yumurta ile ilgili siz dediniz diye baktım.İncir kürü ve testere dişli aslan pençesi diyor isterseniz nasıl yapılıyor bir bakın ve yapın incir kürü 21 gün yapılmalıymış buna ne gerek var dediğimiz bir mahlukat gün geliyor panzehir oluyor o nedenle ne bulursanız şifa olsun diye sarılın ama sağlam kaynaklardan olanlara... inşallah bebeklerinizle güzel hikayelerimiz başlar sağlıklı beslenmeye de özen gösterin siz ve eşiniz haşlanmış yumurta haşlanmış patates haşlanmış nohut organik domates kabak çekirdeği havuç ve havuç suyu keçiboynuzu özü, kırkkilit otu çayı ,çakşır kökü suyu,çoban çökerten suyu,ketentohumu ,keten tohumu yağı, arisütü polen,evicap adında e vitamini bunlar erkek eşlerde sperm morfoloji(yapı bozuklukları) ve hız sorunlarına iyi geliyor belki ihtiyacı olan başka birine faydası olur inşallah.Ben ne kadar zor olduğunu biliyorum kimse bana bunları yap bir sıkıntı mı var demedi sadece niye yapmıyorsunuz olmuyor mu dedi geçti üzülmemek için unutmak istediğim şeyi hatırlattı.Gecemi gündüzumu bu konuya verdim notlar aldım takvimler tuttum eşimin telefonu koyduğu yere banyo yaptığı suyun ısısına kadar takip ettim başka çarem yoktu.O nedenle kimse bana sormasa da ben bildiğim her şeyi payaşmak istiyorum çünkü bu herkese sorulacak herkese anlatılacak bir durum değil.İnsanların ne amaçla sorduğunu da kestiremiyoruz kimisi sadece işin magazin kısmında onun çocuğu yok acaba sorun kimde? Niye yapmıyorlar? Kaç yıldır evliler insan yanlışlıkla bile üç kere hamile kalır demek bir şey var ? Bunların derdinde kimse nasıl faydalı olurum demiyor ne yazıkki Rabbim murad etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmiş dualarım sizlerle inşallh en kısa en hayırlı zamanda bebeklerinize bebeklerimize kavuşuruz