PCOS için online diyetisyen önerisi

pcosluhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
7
0
1
29
Merhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.

Merhabalar kızlar PCOS ile çocukluğumdan beri mücadele ediyorum şuan evliyim ve çocuğum maalesef olmadı 1 tüp bebek denemem de başarısız oldu bu yüzden beslenme ve alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim Pcos için Online Diyetisyen önerebilir misiniz.
Bende de pcos var, kilom yok zayıfım ama ilaçsız hiçbir şekilde adet olamıyorum, amh değerim de 6.3 sizlerde çatlatma hapları ya da iğnesi vs. Kullandınız mı öncesinde

Amh değerim 1.51 di benim ve bir yumurtalığım kistten dolayı alındı o yüzden direkt tüp Bebek tedavisine geçildi ama üniversite hastanesinde oldu ve beş embriyo olmasına rağmen dondurma işlemi olduğu söylenmedi ilgilenilmedi ikinci tüp bebek tedavisine baslamadan önce beslenmemi değiştireceğim

Amh değerim 1.51 di benim ve bir yumurtalığım kistten dolayı alındı o yüzden direkt tüp Bebek tedavisine geçildi ama üniversite hastanesinde oldu ve beş embriyo olmasına rağmen dondurma işlemi olduğu söylenmedi ilgilenmedi ikinci tüp bebek tedavisine baslamadan önce beslenmemi değiştireceğim

Amh değerim 1.51 di benim ve bir yumurtalığım kistten dolayı alındı o yüzden direkt tüp Bebek tedavisine geçildi ama üniversite hastanesinde oldu ve beş embriyo olmasına rağmen dondurma işlemi olduğu söylenmedi ilgilenmedi ikinci tüp bebek tedavisine baslamadan önce beslenmemi değiştireceğim
Rabbim en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin sizlere de bana da, çok ağladım içim dışıma çıkana kadar ama sabır gerek Rabbim sonunda mutlu edecek biliyorum bende şu an vitamin takviyesi kullanıyorum sonrasında hsg çekileceğim sonrasında da ilaç hayırlısı

İnşallah sizin de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur moralinizi yüksek tutun rabbim yardımcınız olsun❤️

Diyetisyen ezgi sena turgut var instagramda. Pcosla ilgili paylaşımlar yapıyor bir inceleyin isterseniz

Back
X