Kızlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Gittim kan testi yaptırdım dayanamadım cumartesiyi beklemeye. Ve KAN DA GEBELİK SONUCUM 76.8 ÇIKTI.:roflol: yANİ hamileyim. alkisalkisalkisSonucu alır almaz hemen doktoruma götürdüm oda baktı ve sonucu beğendi, bir tane daha test yapayım mı dedim ama gerek yok dedi. 17 Nisana gün verdi, imdilik olan gebelik kimyasal dedi, 17 sinde keseye bakalım dedi.........
Çok MUTLUYUM, HEPİNİZEDE DUACIYIM...............
nurbencim hayırlı olsun umarım bizde de böyle güzel haberler olur. meleğin uğuru bize de gelir inş.
ben de klomen kullanıyorum yumurta takibi yapılıyor. sonuçlar ii değil ama çooook umutluyum. allah bize de en kısa zamanda bu mutluluğu tatmayı nasip eder.:teselli:
NURBENN canim cok ama coook sevindimmmm :teytey: :teytey: :teytey:
ayy ugurunu seviyim ben bu topigin emiii :sm_cool:
herkes hamile kalicak insallah..
ohh yaa valla cok mutlu oldumm...saglikla gelsin melegin insallahhhhhh
merhaba arkadaşlar pkosu olupta hamiş kalan arkadaşları duyunca çok sevindim.hayırlı olsun arkadaşlar Allahım tamamına erdirsin inşlh kendinize çok iyi bakın.hamileliğin tadını çıkarın:CüvCüv:bendede pkos var.8 yıllık evliyim önceleri çocuk düşünmemiştik niye düşünmedik bilmiyorum şimdi pişmanım.ocak ayında gonalf +birliktelik sonuç negatif sonra bir ay ara, sonra gene gonal f yarında aşılamam var inşlh tutar.(hamiş arkadaşlar bizler için dua edin sizin dualarınız tutaropuyorumnanaktan)umarım 15 gün sonra hamişlerin listesinde benimde adım yazarsositososito.
acidem arkadaşım aşılama yada birliktelikten sonra kan tahliliyle 15 gün sonra kesine yakın sonuç alabilirsin umarım pozitiftir:)
darling82 , bende gonal-f ve ilk aşılamamda gebe kaldım, ama sperm yıkanması işini iyi bir laboratuvarda yaptır bu önemli... AŞILAMA VE GONAL-F BİR ÇOK KADINDA İŞE YARIYOR... Şimdiden mutlu ol bence...Ben öncesinde 2 ayda doğal yolla gonal-f kullanmama rağmen olmamıştı. Ama şimdi gebeyim:CüvCüv: darısı senin başınaa.s.
tatlım bugün aşılamamı oldum.sperm yıkama olayı hastanede oldu hiç araştırmadım ama ankara gazi hastanesi ahmet erdem hocama çok güveniyorum.çok düzenli ve sistematik çalışıyolar.bundan sonrası Allahın taktiri inşlh ol diyiverir. :CüvCüv: inşlh gonal f bendede işe yarar.eger bebişim olursa adını gonal-f bile koyabilirim sırnaşık şey
tatlım bugün aşılamamı oldum.sperm yıkama olayı hastanede oldu hiç araştırmadım ama ankara gazi hastanesi ahmet erdem hocama çok güveniyorum.çok düzenli ve sistematik çalışıyolar.bundan sonrası Allahın taktiri inşlh ol diyiverir. :CüvCüv: inşlh gonal f bendede işe yarar.eger bebişim olursa adını gonal-f bile koyabilirim sırnaşık şey
nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.
ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.
cucu sanırım şimdi 5hafta+2 günlüksün sanırım, nasıl gidiyor, benim 4hafta+4 günlük ama bariz bir bulantı falan yok sadece biraz çabuk yoruluyorum... Bu arada keseyi görmeye 17 nisanda gidecektik ama 16 nisana aldı doktorum randevumu, çok heyecanlıyım....delikafadulden sırnaşık şey
darling82, ALLAH seni bildiği gibi etsinsırnaşık şey
Burda kırdın beni gülmekten, :lepi:Gonal-f bide bu ay hamiş oluyormuşsun, o zaman hatırlatırım sana bu dediklerini ona göre ha:mymeka:
:CüvCüv:cucu...............................HAMİLE alkisalkisalkis :teytey:
:CüvCüv:NuRBeN...........................HAMİLE alkisalkisalkis :teytey:
ecrin87............................(aşılama için eşinin sonucunu bekliyor İNŞALLAH oda hamile:CüvCüv: olacak)
darling82 aşılama sonucunu bekliyo inşlh Allahın izniyle oda hamiş olucaaaaaakkkkk....:Saruboceq: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?