Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

NURBENN canim cok ama coook sevindimmmm :teytey: :teytey: :teytey:
ayy ugurunu seviyim ben bu topigin emiii :sm_cool:
herkes hamile kalicak insallah..
ohh yaa valla cok mutlu oldumm...saglikla gelsin melegin insallahhhhhh

nurbencim hayırlı olsun umarım bizde de böyle güzel haberler olur. meleğin uğuru bize de gelir inş.
ben de klomen kullanıyorum yumurta takibi yapılıyor. sonuçlar ii değil ama çooook umutluyum. allah bize de en kısa zamanda bu mutluluğu tatmayı nasip eder.:teselli:

İNŞALLAH ARKADAŞLAR, BEN İNANIYORUM BUNA YÜREKTENopuyorumnanaktan
ve biliyormusunuz siz olmadan gebelik topiğine girip yazı yazmak hiç gelmiyor içimden, birbirimizi ancak biz anlarız, hepiniz yakında:CüvCüv: kalacaksınız ve bebiklerimiz olacak :ecrin_bebek: olacak, gebelik sürecimizide beraberce geçireceğiz, RABBİM sesimizi duyar mutlak:Saruboceq:, ben yürekten inanıyorum sizde inanın,:Saruboceq: mucizemiz gerçek olacak...:Saruboceq:

NURBENN canim cok ama coook sevindimmmm :teytey: :teytey: :teytey:
ayy ugurunu seviyim ben bu topigin emiii :sm_cool:
herkes hamile kalicak insallah..
ohh yaa valla cok mutlu oldumm...saglikla gelsin melegin insallahhhhhh

cucu sanırım şimdi 5hafta+2 günlüksün sanırım, nasıl gidiyor, benim 4hafta+4 günlük ama bariz bir bulantı falan yok sadece biraz çabuk yoruluyorum... Bu arada keseyi görmeye 17 nisanda gidecektik ama 16 nisana aldı doktorum randevumu, çok heyecanlıyım....delikafadulden sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar çoook moral oldunuz bana doğrusu.. bide böle mutlu mutlu haberlerii görünce dahabi umutlandım ben burda yeniyim yumurta takibim yapılıyor ve klomen kullandım daha sonrada 10 gün önce ovetrella çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi sonucunu bekliyorum ne zaman belli olur acaba çook merak ediyorum gerçi içimde hiç umut yook ama ayrıca doktorum 3 tane uygun yumurtan var dedi ne zaman belli olur acaba....(((

merhaba arkadaşlar pkosu olupta hamiş kalan arkadaşları duyunca çok sevindim.hayırlı olsun arkadaşlar Allahım tamamına erdirsin inşlh kendinize çok iyi bakın.hamileliğin tadını çıkarın:CüvCüv:bendede pkos var.8 yıllık evliyim önceleri çocuk düşünmemiştik niye düşünmedik bilmiyorum şimdi pişmanım.ocak ayında gonalf +birliktelik sonuç negatif sonra bir ay ara, sonra gene gonal f yarında aşılamam var inşlh tutar.(hamiş arkadaşlar bizler için dua edin sizin dualarınız tutaropuyorumnanaktan)umarım 15 gün sonra hamişlerin listesinde benimde adım yazarsositososito.
acidem arkadaşım aşılama yada birliktelikten sonra kan tahliliyle 15 gün sonra kesine yakın sonuç alabilirsin umarım pozitiftir:)

darling82 , bende gonal-f ve ilk aşılamamda gebe kaldım, ama sperm yıkanması işini iyi bir laboratuvarda yaptır bu önemli... AŞILAMA VE GONAL-F BİR ÇOK KADINDA İŞE YARIYOR... Şimdiden mutlu ol bence...Ben öncesinde 2 ayda doğal yolla gonal-f kullanmama rağmen olmamıştı. Ama şimdi gebeyim:CüvCüv: darısı senin başınaa.s.

tatlım bugün aşılamamı oldum.sperm yıkama olayı hastanede oldu hiç araştırmadım ama ankara gazi hastanesi ahmet erdem hocama çok güveniyorum.çok düzenli ve sistematik çalışıyolar.bundan sonrası Allahın taktiri inşlh ol diyiverir. :CüvCüv: inşlh gonal f bendede işe yarar.eger bebişim olursa adını gonal-f bile koyabilirim sırnaşık şey

kız valla hiç gülesim yoktu heee bebişin ismini gonal-f koycakmısskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş.aşılaman tutar canım benımmm.dularım senınleeopuyorumnanaktan

nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.

ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.

selam bayanlar bu ay soğan kürü yapmıştım hamilelik olmadı ama tam günümde 35. günümde adt oldum son iki yadır hep 40 güne sarkıyordu soğan yaradı galiba...

darling82, ALLAH seni bildiği gibi etsinsırnaşık şey
Burda kırdın beni gülmekten, :lepi:Gonal-f bide bu ay hamiş oluyormuşsun, o zaman hatırlatırım sana bu dediklerini ona göre ha:mymeka:

nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.

ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.

KIZLAR BU AKŞAM SAAT 6'DA KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH, SİZLERE MUTLAKA HABER VERİCEM..

BU ARADA ECRİN VARİKOSEL OLABİLİR AMA HEMEN AMELİYAT DÜŞÜNMEYİN DERİM,yasakkelime
BİR KAÇ DEFA AŞILAMA DENEYİN İSTERSENŞeniz YIKAMA SONUNDA 3-5 MİLYON KALAN SAYILARADA HAMİŞ:CüvCüv:KALINIYOR... BİRDE MUTLAKA KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜ :lepiENE İŞE YARIYOR KESİNLİKLE....:hooray:

canimm nasilsin?gittin mi keseyi görmeye??
hadi hayirli haberlerle gel insallahhhhh
aralik annesi olucaksin sanirim sende,,topige beklerizzz Şeniz

darling82, ALLAH seni bildiği gibi etsinsırnaşık şey
Burda kırdın beni gülmekten, :lepi:Gonal-f bide bu ay hamiş oluyormuşsun, o zaman hatırlatırım sana bu dediklerini ona göre ha:mymeka:

hepmi aglıcaz arkadaşım arada gülelim:) inşlh hamiş olurum alternatif isimler var canım illa gonal f olcak diye bişi yok yerimseniben .eşim, gonal çok kaba günel ,efe,günal falan olsun bari dedi :icecream:

darling82 aşılama sonucunu bekliyo inşlh Allahın izniyle oda hamiş olucaaaaaakkkkk....:Saruboceq: :CüvCüv:

canım tedavi süreci nasıl oluyor belgin varmı ben bu ay ilk defa klomen e basladım bakalım klomen bittikten 2 gün sonra doktorum tekrar cagırdı bundan sonra olum lu veya olumsuz gelismelerde ne yollar izleniyor biliyormusun simdiden tesekkürler insallah hepimize rabbim mis kokulu yavrular veririr...

canım benin esimde varikosel ameliyatı gecirdi 6 ay önce ve esimin gercek anlamda degerleri cok düsüktü ama canını sıkma 100de seksen basarılı oluyor bu ay esimin testleri yapıldı ve tamamen iylesmiş dediler hic canının sıkma bizim sperm sayımız 5milyondu amelyattan sonra 40 milyon oldu işallah sizde ii olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…