canım tedavi süreci nasıl oluyor belgin varmı ben bu ay ilk defa klomen e basladım bakalım klomen bittikten 2 gün sonra doktorum tekrar cagırdı bundan sonra olum lu veya olumsuz gelismelerde ne yollar izleniyor biliyormusun simdiden tesekkürler insallah hepimize rabbim mis kokulu yavrular veririr...
KIZLAR BU AKŞAM SAAT 6'DA KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH, SİZLERE MUTLAKA HABER VERİCEM..
BU ARADA ECRİN VARİKOSEL OLABİLİR AMA HEMEN AMELİYAT DÜŞÜNMEYİN DERİM,yasakkelime
BİR KAÇ DEFA AŞILAMA DENEYİN İSTERSENŞeniz YIKAMA SONUNDA 3-5 MİLYON KALAN SAYILARADA HAMİŞ:CüvCüv:KALINIYOR... BİRDE MUTLAKA KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜ :lepiENE İŞE YARIYOR KESİNLİKLE....:hooray:
canım benin esimde varikosel ameliyatı gecirdi 6 ay önce ve esimin gercek anlamda degerleri cok düsüktü ama canını sıkma 100de seksen basarılı oluyor bu ay esimin testleri yapıldı ve tamamen iylesmiş dediler hic canının sıkma bizim sperm sayımız 5milyondu amelyattan sonra 40 milyon oldu işallah sizde ii olursunuz
nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.
ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.
nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.
ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.
KIZLAR....................:hooray::hooray: :hooray::teytey::teytey::teytey:
KESEYİ GÖRDÜK, mini mini daha... Dış gebelik falan bişey yok...
Ayın 28'inde de bebikiminmini mini kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah... Cuma günü doktora gittim ama evde net yok o yüzden ancak cevap yazabildim kızlar... Aralık anneleri topiğine de bakıcam inşallah bi aralar.gamyoncuiremsu
KIZLAR....................:hooray::hooray: :hooray::teytey::teytey::teytey:
KESEYİ GÖRDÜK, mini mini daha... Dış gebelik falan bişey yok...
Ayın 28'inde de bebikiminmini mini kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah... Cuma günü doktora gittim ama evde net yok o yüzden ancak cevap yazabildim kızlar... Aralık anneleri topiğine de bakıcam inşallah bi aralar.gamyoncuiremsu
niyeee kımse gelmıyorrr artık burayaaaaaaaaanurben ne yaptın canım merak ettım
senağlama
Kızlar, haberler hiçte hoş değil, 6 hafta 1 2 günlükken bebişimi tutamadım, kaydı gitti ellerimden...
Anlayamadım, ne mide bulantısı ne bişey, hamile olduğumu bile anlayamadığım için HAMİLE GİBİ DAVRANAMADIM,klava: kendimi yordum, yersiz hareket ettim. Şimdi kendime çok ama çok kızıyorum, arık olan oldu, daha bebeğimin kalp atışını duyamadan kaybettim onu....
Ama bana ders oldu ecrin87, bir kere daha hamile kalayım, evi bilmem ne götürürse götürsün, ütülenecekler dağ gibi olsun dönüp yüzümü bakmayacağım...
Kaç gündür evde yattım durdum, ama işe yaramadı, düzelicek derken daha da arttı kanamam...
NASİPTE YOKMUŞ BU BEBEK DİYORUM, KENDİMİ BÖYLE AVUTUYORUM....
RABBİME SIĞINIYORUM, RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER diyorum...
senağlama
Kızlar, haberler hiçte hoş değil, 6 hafta 1 2 günlükken bebişimi tutamadım, kaydı gitti ellerimden...
Anlayamadım, ne mide bulantısı ne bişey, hamile olduğumu bile anlayamadığım için HAMİLE GİBİ DAVRANAMADIM,klava: kendimi yordum, yersiz hareket ettim. Şimdi kendime çok ama çok kızıyorum, arık olan oldu, daha bebeğimin kalp atışını duyamadan kaybettim onu....
Ama bana ders oldu ecrin87, bir kere daha hamile kalayım, evi bilmem ne götürürse götürsün, ütülenecekler dağ gibi olsun dönüp yüzümü bakmayacağım...
Kaç gündür evde yattım durdum, ama işe yaramadı, düzelicek derken daha da arttı kanamam...
NASİPTE YOKMUŞ BU BEBEK DİYORUM, KENDİMİ BÖYLE AVUTUYORUM....
RABBİME SIĞINIYORUM, RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER diyorum...
canım benim ,Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşlh. geçmiş olsun çok üzüldüm.benimde aşılama sonucum negatif geldi doktor 2 ay ara verdi.hakkımızda hayırlısı.
Kızlar bende klomen kullanıyorum pcosluymuşum ama benim reglim gecikmiyor tam tersine erken geliyor. İlk defa nisan ayında 12. günümde ara kanama geçirdim bir gün sonrada yumurta takibim vardı ama yumurta oluşmamış ara kanama nedeniyle.. Regli olunca gel dedi ben 35 günde bir oluyordum 27. günde oldum tekrar ara kanamayı saymadan ama şehir dışındaydım gelemedim dr. Bu ayda reglimi 20. günümde oldum. Doktora gittim hormonda fsh yüksek çıktı.. Peki klomenle hamile kalanlar yumurtanı gelişmeye başlarken ve çatlatıldığında yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu kendini belli ediyor mu büyüdüğüne dair merak ediyorum Ben bugün 5. hapımı içtim.. Sağ tarafımda biraz ağrılar başladı yavaştan...
mrb klomen bende kullandım evet yumurta büyüdüğüne dair belirtileri var biraz agrı ama şiddetli değil en öenmli belirtisi ateş basması ara ara oluyor doktorum öle dedi ve çatlatma iğnesi vuruldugunda kasıkların agrıyo belın agrıyo hissediyosun çatlatma iğnen varmı verdimi doktoropuyorumnanaktan
selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?