mrb arkadaşlar cucu canımmm.dün hsg çektirdim canım rahım ve tüpler tertemiz hiçbi sorun yok bugun inş.kadın dogum doktoruma göstercem bakalım hayırlııssıı çok mutluyum çokkkkkkk:dance:
cucu güzel haberlerini beklıyoz canım mutlaka yaaaz
canimmm cok sevindimm temiz cikmasina delikafadulden
korkulacak kadar yokmus degil mi yerimseniben
bu arada bende kan testine gittim sali günü,haber vermedim özür dilerimm :kedi:
degerim 23 cikti,yani hamile görünüyorum ama cumartesi yeniden test yapilacak,deger katlanmissa kesinlesecek eyvahedigeldismile
hayirlisi olsun insallahhhhh :Saruboceq:
hayırlı olsun cnm çok sevindim inş herşey yolunda gider..
bide ben birşey sorucam forumu başından takip edemedim ondan bilmiyorum tedavi sürecin nasıldı? ne yaptın ne kadar sürdü
degerim 23 cikti,yani hamile görünüyorum ama cumartesi yeniden test yapilacak,deger katlanmissa kesinlesecek eyvahedigeldismile
slm arkadaşlar ban geldimm doktordan şimdii.eşimin sprem testi sonucları çok iyi degıl doktor jınekolojı uzmanına görünsün dedi normal yolla degılde asılama olabılr dedi moralım cok bozuk yaaaaaaaaaa
işyerindekılerınde surat beş karıs sankı be gezmeye gidiyorum niyee her hafta doktora gisdiyormusumda bılmem ne yaa sankı keyfımden gidiyorum heee
Boşver takma kafana, onlar ne anlar ki...
Ancak kendi başlarına gelince anlarlar...
Amirin, üstün şefin her neyse biliyor ve gönderiyorsa, onların bu çocukça tavırları boşuna...
slm arkadaşlar ban geldimm doktordan şimdii.eşimin sprem testi sonucları çok iyi degıl doktor jınekolojı uzmanına görünsün dedi normal yolla degılde asılama olabılr dedi moralım cok bozuk yaaaaaaaaaa
işyerindekılerınde surat beş karıs sankı be gezmeye gidiyorum niyee her hafta doktora gisdiyormusumda bılmem ne yaa sankı keyfımden gidiyorum heee
ecrinim canimm,sükürler olsun hamileyim...
yarin keseyi görmeye gidecegiz..
insallah bir sorun cikmaz,saglikla gelir..
darisida basiniza insallah..
hepiniz hamile kalacaksiniz ben buna gönülden inaniyorummm
CUCUUUUUUUUUUUUUUUUUU opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Tebrikler arkadaşım....
DARISI BAŞIMA İNŞALLAH...hihoyyyt
Bugün benim de aşılamamın tam 14. günü ... Aslında gidip test yaptırmam lazım ama açıkcası hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyorum ve zaten adetimin 26. günü 2-3 gün daha geçerse hayırlısıyla hasta olmadan o zaman yaptırıcam ... Çünkü dün merak ettim ve şu evde yapılan gebelik testlerinden yaptım sonuç tek çizgi...
Bakalım Hayırlısı Olsun....:sm_cool:
selam kizlar...
nasilsiniz??
ecrinimm canimm sperm sonuclarinizi biliyor musun?tam olarak ne cikti?
dilersen bu topikteki arkadaslar sana yardimci olabilirler sonuclar hakkinda...
kafana sakin takma...sana bisey söyleyim mi,asilama yumurtlama takibinden bin kat iyi..
ben cok direndim asilama olabilmek icin ama yapmadilar yas sorunum nedeniyle...
hicbiseyi kafana takma,bebisin belkide böyle gelecektir
bak o topigin linki burda
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12533923&posted=1#post12533923
isyerinide salla,takma...keyfinden gitmiyorsun sonucta...moralini bozma canim :teselli:
ecrinim canimm,sükürler olsun hamileyim...
yarin keseyi görmeye gidecegiz..
insallah bir sorun cikmaz,saglikla gelir..
darisida basiniza insallah..
hepiniz hamile kalacaksiniz ben buna gönülden inaniyorummm
CUCUUUUUUUUUUUUUUUUUU opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Tebrikler arkadaşım....
DARISI BAŞIMA İNŞALLAH...hihoyyyt
Bugün benim de aşılamamın tam 14. günü ... Aslında gidip test yaptırmam lazım ama açıkcası hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyorum ve zaten adetimin 26. günü 2-3 gün daha geçerse hayırlısıyla hasta olmadan o zaman yaptırıcam ... Çünkü dün merak ettim ve şu evde yapılan gebelik testlerinden yaptım sonuç tek çizgi...
Bakalım Hayırlısı Olsun....:sm_cool:
canım değerleri bi yaz bakalım istersen ama sakın moralini bozma benim bi arkadaşında senin gibi sperm testi düşük çıktı onada aşılamayla olur normal olmaz demişlerdi ama kız normal yolla hamile kaldı ve şimdi oğlu 6 aylık oldu bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?