Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

nurbencim canım bişey sorcam yaaa.aşılamını ne kadara yaptırdın canım bilşgi verirsen sevınırım

Amin Arkadaşım....:CüvCüv:
Aslında yaptırmam gerekiyor biliyorum ama eşim çok heyecanlıyor ve eğer çıkmazsa onu üzmek istemiyorum... Biraz daha beklemek sanırım daha iyi olacak. Bugün reglimin 27. günü , aşılamamın ise 15. günü, yarın akşama kadar hasta olmazsam eğer, cumartesi sabahı ilk işim gidip kan testi yaptırmak olacak...
İNŞALLAH sizlere güzel haberler verebilirim kızlar..............alkisalkisalkis

nurbencim canım bişey sorcam yaaa.aşılamını ne kadara yaptırdın canım bilşgi verirsen sevınırım

Hemen Yazayım Arkadaşım..
160 TL DOKTOR MUAYENE PARASI
160 TL AYNI DOKTORUMUN AŞILAMA PARASI
140 TL'DE DOKTORUMUN HASTALARINI GÖNDERDİĞİ YAŞAM LAB. DİYE BİR YERDE YAPILAN SPERM YIKAMA ÜCRETİ
TOPLAM=460 TL TUTTU.

slm kızlarrrrr günaydın sizlere

hadı kendımıze liste yapalımmmmmmmmm

iyi canım benden niye cok istedilerki kafam karıstı valla.ben asıla yaptırcam fiyat ne kadar dedeım 750tl dedı peki herşey dahılmı dedım bana yok ilaçlar harıc 750tl dedi.çpeki ilacla ne kadar olur dedım ilacın dozuna göre fiyat değişiyor dedı kafam karıstı şimdii bilmiyorumkismile

bilgi için sagol canım

a.sYalnız şöyle bişey var. Onu söyliyimde...
Ben 3 aydır en düşük dozda Gonal-F 900 kulandım...En düşük dozda olduğum içinde hala 1 ay en düşük dozda kullanabilecek kadar ilacım daha dolapta duruyor. İlacı da eşim reçetersiz falan 750 mi 800 mü neydi öyle bir fiyata almıştı. Benim yumurtalarım bu ilaçla çabuk olgunlaştığı için en düşük dozda aldım ve benim içinde böylelikle biraz ekonomik oldu...

sen yap o zaman canım eger müsaitsen yapabılırsen
yapıyım yapmasına da şimdiye kadar bu forumlarda hiç liste yapmadım ve açıkcasıda herkesi iyi tanımıyorum.. Bide her zaman nete de giremediğim içinde benim yapacağım liste pek iyi olmaz bence...:tomato::sm_confused:

hı anladım canım benım o zamn benım fiyaat nomal giibi geldi bana neyse yaa ben bi gideyımde doktoraaa bakalım nolcaaakkk.teşekkürler canım

aynı dert bendede vaaarr canım çalıstıgım için pek girip yazamıyorum.ama bildiğim kadarıyla söyle yaaplım belki listeye katılanlar olurrr öyle ejklerim been.

cucu ............................:hamıle:CüvCüv:
nurben...........................:aşılama (beklemede )
ecrin87...........................:aşılama için eşimin sonucunu beklemedeyım :)

Kızlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Gittim kan testi yaptırdım dayanamadım cumartesiyi beklemeye. Ve KAN DA GEBELİK SONUCUM 76.8 ÇIKTI.:roflol: yANİ hamileyim. alkisalkisalkisSonucu alır almaz hemen doktoruma götürdüm oda baktı ve sonucu beğendi, bir tane daha test yapayım mı dedim ama gerek yok dedi. 17 Nisana gün verdi, imdilik olan gebelik kimyasal dedi, 17 sinde keseye bakalım dedi.........
Çok MUTLUYUM, HEPİNİZEDE DUACIYIM...............

cucu ............................:hamıle
nurben...........................:hamıle

cucu ............................:hamıle
nurben...........................:hamıle

:CüvCüv:cucu...............................HAMİLE alkisalkisalkis :teytey:
:CüvCüv:NuRBeN...........................HAMİLE alkisalkisalkis :teytey:
ecrin87............................(aşılama için eşinin sonucunu bekliyor İNŞALLAH oda hamile:CüvCüv: olacak)

:teytey::teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyythihoyyyt

süper yaaaaaaa ay canım benım yaa süpersin valla hadı hayırlıs olsun canım darısı bana inş.yaaaa.çok sevındım valla canım .inş.keseyide görrüsün bitanem darısı bana hadı hayırlı olsun böyle güzel haberleri duyunca cok mutlu olutyorum ve dahada umutlanıyorum

umut güzel şey vede çok önemli..
İnanın bana ben çok mutlu ve moralli gittim aşılamaya, eşim geldi sonuçlar öncekine göre daha düşüktü ve doktora gösterdi, doktorda baktı ve yapıcaz ama bakalım dedi, değerler düşük, tutma ihtimali çok zayıf dedi, eşim yanımda üzüntülü bir şekilde tam yarım saat oturdu aşılamadan sonra ama ben ona kızdım, niye böyle yapıyorsun ben hiç umutsuz değilim hatta şimdiden hamile gibi hissediyorum dedim oda ümitlenme falan dedi durdu ve oda yetmez gibi tüp bebek merkezlerini araştırmaya bile başlamıştı... RABBİM ol diyince olur....
Doktorumda gerçekten çok iyidi, ona güvenim tam... Gebelik sürecimin tamamınada ALLAH nasip ederse doktorumla birlikteyim...
Ecrin darısı başına arkadaşım, ama bak görürsün , sen çok kısa bir sürede hamiş olacaksın...:teytey:

senın adına cok sevındım canım benım.inan öçok mutlu oldum evet umutlu olmak lazım moralı yuksek tutmak lazım ama keşke yapabılsem.

maşallah canım benim

güzel dileklerin için teşekkürler senın düşündüğün gibi düşünen bi kaç arkadas daha var bana sen cabuk hamıle kalcaksın üzülme diyorlarrr.inş.dedıgınız gibi olurr inş.:Saruboceq:

Olucak :ecrin_bebek: seninde kısa bir zamanda güzel haberlerini alıcaz bu topikte İNŞALLAH, BEN İNANIYORUM BUNA.

Ama unutma , kafan rahat olsun ve benim neden çocuğum olmasın ki diye pozitif düşün. Evet belki seni biraz bekletebilir yaramaz ama unutma arkadaş bunda da bir hayır vardır.
Dualarım sizlerle...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…