- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Kuzum ben size destek olmak için umutsuz vaka olarak aranızdayımAllah yardımcın olsun canım önümüzdeki 9 Ay hiç gelmez inşallah onun yerine bebek gelir diye dua edelim
Hayıtı nasıl kullanıyorsunuz tarif eder misiniz bende kullanmayı düşünüyorumMuhtemelen
Muhtemelen canım, o yüzden benim daha günüm vardır bence hayıt içiyorum ama bakalım göreceğiz bu ayKız hayıt içmesem aylaaarca gelmez
İnşallah Allah hayırlısıyla dogru zaman da nasip etsin ...Bende öyle düşünüyorum benim bir akrabamda aynı şekilde 100 kilodan fazlaydı o da mesela doğurmuştu ama bu pcos neden oluyor bilmiyorum hormon testleri de çok normal sadece insülin direnci çıktı doktorum buna bağladı birazda bilmiyorum. İnşallah çok uzun sürmez bu durum da hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız
Bilge hayıtın hazır suyunu içiyor hazır olarak aktarlarda öle satılıyor yani belli bir ölçeği var suya karıştırıp içiliyorHayıtı nasıl kullanıyorsunuz tarif eder misiniz bende kullanmayı düşünüyorum
Kız o ne biçim laf umutsuz vakalık bi durum yok öyle şeyler demek yokKuzum ben size destek olmak için umutsuz vaka olarak aranızdayım
Canim ben hiç bu hormon değerlerimi araştırmadım bi bilgim yok size atsam bi yorumlar misinizBenımki agırmı hafif mi bilmiyorum fsh 4 lh 11bcuuktu en sonprolaktin 12 e2 35 ole
At bakalmmm anladığımız kadar yorumlarızCanim ben hiç bu hormon değerlerimi araştırmadım bi bilgim yok size atsam bi yorumlar misiniz
Ben Aksu vitalin hayıt suyunu alıyorumHayıtı nasıl kullanıyorsunuz tarif eder misiniz bende kullanmayı düşünüyorum
Seninki hafif canımBenımki agırmı hafif mi bilmiyorum fsh 4 lh 11bcuuktu en sonprolaktin 12 e2 35 ole
Hafifte neden ilaçsız otsuz gelmiyor bu lanet olası cıldıracegmmmSeninki hafif canım
Kahretsin AllahHafifte neden ilaçsız otsuz gelmiyor bu lanet olası cıldıracegmmm
Bende geçen sene temmuza kadar adet görememe sorunu yaşamıyordum yaklaşık 2 senelik evliyim ilk sene bebek düşünmedik ama adet gelmeme sorunu yaşayınca doktora gittim pcos olduğumu öğrendim 4 ay herhangi birşey yapmadım çünkü gittiğim doktor Bi tedavi önermesi korunmayı bırakıp 1 sene doğal yollardan hamile kalmayı dene olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Baya moralim bozulmuştu burda alanında baya iyi Bi doktora randevu aldım zar zor ocak ayından beri gidiyorum işte adet söktürücü veriyor öyle adet oluyorum 3 aydır tedavideyim. 2 ay söktürücü ile adet gördüm 1 ay kendi kendine geldi. Yumurtlama sorunu var klomen kullandım 5 gün kadar Bi işe yaramadı bu ay femara ya başladım işte. 2 tane yumurta gelişmiş femarayı da 5 gün kullandım sabah akşam 1 adet olcak şekilde. Şuan folikül takibi deyiz. Bugün yine kontrole gittim de araya devam dedi. Çarşamba Bi daha gitcem kontrole bakalım ona göre ne izlicek bilmiyorum. Ama böyle belirsizlik de kötü. Bi yandan hayıt tohumunu burda çok duydum denemek istiyorum ama şuan ilaç kullandığım için sorun yaratır mı bilemedim. Bir de herhangi bir zamanda başlayabilir myim adet sonrasını mı beklemem lazım?Bilge hayıtın hazır suyunu içiyor hazır olarak aktarlarda öle satılıyor yani belli bir ölçeği var suya karıştırıp içiliyor
Bende tohumunu kullanıyorum kaynamış suya bi tatlı kaşığı atıp 15 dk demlıyoeum sabah akşam bir bardak olcak şekilde kullanıyorum
Birde hapı var en uğraşızı kolayı o sanırım hangisini tercih ederseniz size kalmış ama kesinlikle başlayın derim cok faydası olduuu bize bizim ilaçsız hıc gelmez ama bununla görüyoruz regl
Fsh değerin güzel lh değerin fsh dan yüksek olduğu için polikislik oluyorsun tiroitlerinde güzel prolaktin Yüksek çıkmış canım
Yani canim ? O yüksek olunca noluyoFsh değerin güzel lh değerin fsh dan yüksek olduğu için polikislik oluyorsun tiroitlerinde güzel prolaktin Yüksek çıkmış canım
3 güne kadar pozitif olabilir bazıları 36 saat yumurtlama oluyor çünkü ama 4 bilemedim Ya normal değil sanki. Lh yüksek se eğer oyuzden de koyu cıkıyor derler pcoslarda lh yüksek oluyor zaten hayıtı herhangi bir gün başlayabilirsin önemi yok ama tedavi görürken tavsiye etmemBende geçen sene temmuza kadar adet görememe sorunu yaşamıyordum yaklaşık 2 senelik evliyim ilk sene bebek düşünmedik ama adet gelmeme sorunu yaşayınca doktora gittim pcos olduğumu öğrendim 4 ay herhangi birşey yapmadım çünkü gittiğim doktor Bi tedavi önermesi korunmayı bırakıp 1 sene doğal yollardan hamile kalmayı dene olmazsa tüp bebek yaparız dedi. Baya moralim bozulmuştu burda alanında baya iyi Bi doktora randevu aldım zar zor ocak ayından beri gidiyorum işte adet söktürücü veriyor öyle adet oluyorum 3 aydır tedavideyim. 2 ay söktürücü ile adet gördüm 1 ay kendi kendine geldi. Yumurtlama sorunu var klomen kullandım 5 gün kadar Bi işe yaramadı bu ay femara ya başladım işte. 2 tane yumurta gelişmiş femarayı da 5 gün kullandım sabah akşam 1 adet olcak şekilde. Şuan folikül takibi deyiz. Bugün yine kontrole gittim de araya devam dedi. Çarşamba Bi daha gitcem kontrole bakalım ona göre ne izlicek bilmiyorum. Ama böyle belirsizlik de kötü. Bi yandan hayıt tohumunu burda çok duydum denemek istiyorum ama şuan ilaç kullandığım için sorun yaratır mı bilemedim. Bir de herhangi bir zamanda başlayabilir myim adet sonrasını mı beklemem lazım?
Birde ben ovulasyon testi almıştım adetim 10 gün önce bitti. Bittikten sonraki ilk 4 gün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı anlam veremedim pozitif çıkmasını değerlendirdik ama ne olur bilmiyorum pozitif çıkması normal mi sizce
O süt hormonu canım hamileliğe engel oluyor ama çokta yüksek değil ama doktorlar yüksek kabul ediyor bu senin değeriniYani canim ? O yüksek olunca noluyo
Ciddi misin ya şok oldum şu anda. Ee neden bana söylemediler bunu ya da ne yapmam gerekiyo bunun için bisey yapılabilir miydi yapmadılar mi çok modum düştü şu andaO süt hormonu canım hamileliğe engel oluyor ama çokta yüksek değil ama doktorlar yüksek kabul ediyor bu senin değerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?