Senın doktor zaten neden adetin ıkıncı gunu bakmamış ben anlamadım ya bütün doktorlar böle bakar senın doktorda bi problem var benceCiddi misin ya şok oldum şu anda. Ee neden bana söylemediler bunu ya da ne yapmam gerekiyo bunun için bisey yapılabilir miydi yapmadılar mi çok modum düştü şu anda
Al bendende okadar canım yattı uyudu adam ama bası agırdıgı için yoksa ben onu uyandırmasını bilirimAy allahm benimki yasama sevincimi aldı resmen uyudu ya yarında evde yok daha bebek isleri bitti benim icin
Canim zaten 2. Yada 3. Gün bakmıştıSenın doktor zaten neden adetin ıkıncı gunu bakmamış ben anlamadım ya bütün doktorlar böle bakar senın doktorda bi problem var bence
Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler.Prolaktin seviyesi referans değeri en yüksek 25 olan bir hormondur, bu referans değerin üzerine çıkması durumunda Prolaktin seviyesi aşırı yüksek kabul edilir ve tetkik ve tedavi edilmesi gereken bir durumdur
. Bak canım 20 sınır sen sınırı geçmişsin ama ıkıncı günü bakılmalıydı En dogru zaman budur yani o doktor bence iyi bir doktor degıl
Yorgun hep yorgun yoruldum artik ya uyandırmicam tam bugun çatlamıştı ya bu ay ümitsiz vakaAl bendende okadar canım yattı uyudu adam ama bası agırdıgı için yoksa ben onu uyandırmasını bilirim
Canim söylemedin mi bugün çatladı değerlendirmemiz lazım diyeYorgun hep yorgun yoruldum artik ya uyandırmicam tam bugun çatlamıştı ya bu ay ümitsiz vaka
AY karıştırdım canım ya birimin bir hafta kala bakmış adetineCanim zaten 2. Yada 3. Gün bakmıştı
Canım uyumadan söyleseydin keşke YaYorgun hep yorgun yoruldum artik ya uyandırmicam tam bugun çatlamıştı ya bu ay ümitsiz vaka
Soyledim canim ya uzandığı gibi uyudu bende odaya getirdm tlfnun sesi bile açık uyanamıyorCanim söylemedin mi bugün çatladı değerlendirmemiz lazım diye
Benle takip ediyodu dunden beri soyleidm valaCanım uyumadan söyleseydin keşke Ya
Bu sonuçlarımı 2 3 doktor gördü birde. Hiçbiri bisey demedi. Ben tiroid hastasiyim canim hergun ilaç alıyorum bu hastalığıma bağlı yüksek olduğu için bisey dememiş olabilirler mi acabaAY karıştırdım canım ya birimin bir hafta kala bakmış adetine
Bak bşz hamile kalınca vücudumuz süt ürettiği için bu değer tavan yapıyor oyuzden biz hamile kalamıyoruz Ya bu hormon o işte ama sınırı az geçmiş Ya bişe olcanı sanmıyorum ondan Bişe dememiştir doktor canım
Kiz kardesimde senin gibiydi 2 cocugy oldu ama surekli doktor kontrolünde canim ihmale gelmezBu sonuçlarımı 2 3 doktor gördü birde. Hiçbiri bisey demedi. Ben tiroid hastasiyim canim hergun ilaç alıyorum bu hastalığıma bağlı yüksek olduğu için bisey dememiş olabilirler mi acaba
Kiz keske uyumasına fırsat vermeseydin ya direk dalsaydinSoyledim canim ya uzandığı gibi uyudu bende odaya getirdm tlfnun sesi bile açık uyanamıyor
Bende düzenli aralıklarla tsh değerimi ölçtürüyorum canim çok önemli bir organ tiroidKiz kardesimde senin gibiydi 2 cocugy oldu ama surekli doktor kontrolünde canim ihmale gelmez
Istegi bitmiyodu cay demle yemek haazrlaKiz keske uyumasına fırsat vermeseydin ya direk dalsaydinsabah degerlendirebilir misiniz peki
Evet onemli ona gore beslenme sekli var ama kolay düzeliyor takma kafanaBende düzenli aralıklarla tsh değerimi ölçtürüyorum canim çok önemli bir organ tiroid
Kız önce işinizi halledip sonra çay içseydiniz yaIstegi bitmiyodu cay demle yemek haazrlamutfağı topluyordm manyak ya uyumuş nasil sinirlendim sayenizde yumuşadım yani beklesin o cocugu
Once boğazına duskun adam ya o kadar soyledim sabah kavgayı izleyinKız önce işinizi halledip sonra çay içseydiniz ya
Ya şu prolaktin işi çok canımı sıktı modum cok düştü neden bana hiç söylemediler ben nerden bilicem hangi hormonun hangi değerde olacağını. Bana kimse bisey deneyince hiç araştırmadım da. Aman ne bileyim ya çok canim sıkıldıEvet onemli ona gore beslenme sekli var ama kolay düzeliyor takma kafana
Benimkide öyle yapiyo bazen sonra ben ona o yaptığının bedelini trip yaparak ödetiyorumOnce boğazına duskun adam ya o kadar soyledim sabah kavgayı izleyinsinir sistemimi bozdu agzina vurasim var su an
Ya şu prolaktin işi çok canımı sıktı modum cok düştü neden bana hiç söylemediler ben nerden bilicem hangi hormonun hangi değerde olacağını. Bana kimse bisey deneyince hiç araştırmadım da. Aman ne bileyim ya çok canim sıkıldı
[/QUOT
Bazi doktorlar rastgele konusuyor gibi gervekten benim gittiğim hicbir doktor ayrintili bilgi vermedi koronadan sonra en iyisinr gidecegim iyi bir doktor bul bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?