Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddi misin ya şok oldum şu anda. Ee neden bana söylemediler bunu ya da ne yapmam gerekiyo bunun için bisey yapılabilir miydi yapmadılar mi çok modum düştü şu anda
Senın doktor zaten neden adetin ıkıncı gunu bakmamış ben anlamadım ya bütün doktorlar böle bakar senın doktorda bi problem var bence

Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler.Prolaktin seviyesi referans değeri en yüksek 25 olan bir hormondur, bu referans değerin üzerine çıkması durumunda Prolaktin seviyesi aşırı yüksek kabul edilir ve tetkik ve tedavi edilmesi gereken bir durumdur

. Bak canım 20 sınır sen sınırı geçmişsin ama ıkıncı günü bakılmalıydı En dogru zaman budur yani o doktor bence iyi bir doktor degıl

Canim zaten 2. Yada 3. Gün bakmıştı

Canim zaten 2. Yada 3. Gün bakmıştı
AY karıştırdım canım ya birimin bir hafta kala bakmış adetine

Bak bşz hamile kalınca vücudumuz süt ürettiği için bu değer tavan yapıyor oyuzden biz hamile kalamıyoruz Ya bu hormon o işte ama sınırı az geçmiş Ya bişe olcanı sanmıyorum ondan Bişe dememiştir doktor canım

Bu sonuçlarımı 2 3 doktor gördü birde. Hiçbiri bisey demedi. Ben tiroid hastasiyim canim hergun ilaç alıyorum bu hastalığıma bağlı yüksek olduğu için bisey dememiş olabilirler mi acaba

Bu sonuçlarımı 2 3 doktor gördü birde. Hiçbiri bisey demedi. Ben tiroid hastasiyim canim hergun ilaç alıyorum bu hastalığıma bağlı yüksek olduğu için bisey dememiş olabilirler mi acaba
Kiz kardesimde senin gibiydi 2 cocugy oldu ama surekli doktor kontrolünde canim ihmale gelmez

Evet onemli ona gore beslenme sekli var ama kolay düzeliyor takma kafana
Ya şu prolaktin işi çok canımı sıktı modum cok düştü neden bana hiç söylemediler ben nerden bilicem hangi hormonun hangi değerde olacağını. Bana kimse bisey deneyince hiç araştırmadım da. Aman ne bileyim ya çok canim sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…