Bedel odetsem kac yazacak yumurta elden gidiyoBenimkide öyle yapiyo bazen sonra ben ona o yaptığının bedelini trip yaparak ödetiyorum
Sabah degerlendiremez misiniz kuzumBedel odetsem kac yazacak yumurta elden gidiyo
Canim bulunduğum yerdeki en iyi doktorlardan bir tanesine gidiyorum zaten. Ay napcam ben ya canim sıkıldı uyku tutmaz beni bu geceBedel odetsem kac yazacak yumurta elden gidiyo
Ayikirsa insallah ya ama 2 sene olacak evleneli hic sabah olmadi uykucu adamSabah degerlendiremez misiniz kuzum
Demekki sana iyi gelmedi canim baskasina git bence hayit kullandin mi sende hicCanim bulunduğum yerdeki en iyi doktorlardan bir tanesine gidiyorum zaten. Ay napcam ben ya canim sıkıldı uyku tutmaz beni bu gece
Valla ne yalan soyleyim bizde de hiç sabah olmadı. Yarın öğlene kadar ya da en geç akşam üstüne kadar mutlaka değerlendirin bence canimAyikirsa insallah ya ama 2 sene olacak evleneli hic sabah olmadi uykucu adam
Yok kuzum hiç kullanmadım c life kullanmaya başladim bu ay onun içinde de hayıt varmışDemekki sana iyi gelmedi canim baskasina git bence hayit kullandin mi sende hic
Insallah kuzum ya sinir sebebime gülüyorum ya ne gunlere kaldikValla ne yalan soyleyim bizde de hiç sabah olmadı. Yarın öğlene kadar ya da en geç akşam üstüne kadar mutlaka değerlendirin bence canim
Bendekullandim clife hemde hayit içtim bakalım ınslalahYok kuzum hiç kullanmadım c life kullanmaya başladim bu ay onun içinde de hayıt varmış
Sakin ol canim sabah sinirlenip adamin üstüne yürüme bu defa küsersiniz hiç bisey olmaz aman diyimInsallah kuzum ya sinir sebebime gülüyorum ya ne gunlere kaldik
Ben bilmiyorum canimArkadaşlar dışardan lahana oldum konuya ama hayıt kullanıyorum ben de ama yumurta çatladıktan sonra devam edip etmeyeceğimi bilemedim bilgisi olan lütfen yazsın
Haha cok dogru vala el mahkumSakin ol canim sabah sinirlenip adamin üstüne yürüme bu defa küsersiniz hiç bisey olmaz aman diyim
Istedigini al sonra tribini yaparsınHaha cok dogru vala el mahkum
Canim icin diyorlar genelde ama ben clife i yumjrtlama olana kadar iciyorum icinde hayit oldugu icin suyunuda az içicem yinede icecegimArkadaşlar dışardan lahana oldum konuya ama hayıt kullanıyorum ben de ama yumurta çatladıktan sonra devam edip etmeyeceğimi bilemedim bilgisi olan lütfen yazsın
Ay çok fenayız yaaKullanip atcam yarin
Hmmm anladım canım içeyim bari ya bir kaç arkadaşa da sordum hepsi adet olana kadar içiyor hiç bırakan yok çatlamadaCanim icin diyorlar genelde ama ben clife i yumjrtlama olana kadar iciyorum icinde hayit oldugu icin suyunuda az içicem yinede icecegim
Bencede iç yinede ama şüphen olursa azalt pco çok degilseHmmm anladım canım içeyim bari ya bir kaç arkadaşa da sordum hepsi adet olana kadar içiyor hiç bırakan yok çatlamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?