En güzeli seninki canim. Benim evim 180 metrekare acaip zor oluyo temizliği çok yoruluyorumAynen canım ama evim çok küçük büyük evlere özeniyorum sonrada aman dıyorum temızlıgı kolay
ayy canm buyuk evde dert bıtmez ahahah e ıyısı kucukAynen canım ama evim çok küçük büyük evlere özeniyorum sonrada aman dıyorum temızlıgı kolay
benm su andakı evm mustakıl ama eskı ev kayn pederden kaldı bende 2 ARTI Bir kucuk yıne ama bence en ıyısı mınık tatlısEn güzeli seninki canim. Benim evim 180 metrekare acaip zor oluyo temizliği çok yoruluyorum
Kesinlikle katılıyorum. Burdan gidince kesinlikle küçük eve çıkıcambenm su andakı evm mustakıl ama eskı ev kayn pederden kaldı bende 2 ARTI Bir kucuk yıne ama bence en ıyısı mınık tatlıs
buyuk ev oldukca dokluntusu cok yer var dıyede ha bıre alıyosun hahah ben oyle olurum kesınKesinlikle katılıyorum. Burdan gidince kesinlikle küçük eve çıkıcam
Aynen samimi değil hiçbazen tvde bakıyorum şah şahlı evler saray gıbı ama ınsan oturmaya kıymaz ne bıleyım abartılı yanı
Yok ben almıyorum evlenirken aldığım eşyaların üstüne bisey almadım. Tayinciyiz çünkübuyuk ev oldukca dokluntusu cok yer var dıyede ha bıre alıyosun hahah ben oyle olurum kesın
yaa canm oda zor yaa allah kolaylık versın alııyosun yere felan sonra tasınmak zorunda kalıyosunYok ben almıyorum evlenirken aldığım eşyaların üstüne bisey almadım. Tayinciyiz çünkü
Aynen canim göçebe bi hayat yaşıyoruz o biraz sıkıntıyaa canm oda zor yaa allah kolaylık versın alııyosun yere felan sonra tasınmak zorunda kalıyosun
evet canm sen dedıgın gıbı mutluluk olcak sen kenın nasl huzurlu hıss edıyosan oyle olmalı sımdı zaten her ev bır bırıne benzıyo vallaAynen samimi değil hiç
Aynen öyleevet canm sen dedıgın gıbı mutluluk olcak sen kenın nasl huzurlu hıss edıyosan oyle olmalı sımdı zaten her ev bır bırıne benzıyo valla
bızımde akraba var asker her 2yıldan bır tasınıyo yanlıs degılsem esıde öğretmen o farklı yerde su an o farklı tayın cıktı kadını ayrı evlere gectıler ayrı sehirAynen canim göçebe bi hayat yaşıyoruz o biraz sıkıntı
O daha zor canim askerler çok tayin görüyorlar biz o kadar değiliz Allahtanbızımde akraba var asker her 2yıldan bır tasınıyo yanlıs degılsem esıde öğretmen o farklı yerde su an o farklı tayın cıktı kadını ayrı evlere gectıler ayrı sehir
evet canm allah her kesin yardımcısı olsunO daha zor canim askerler çok tayin görüyorlar biz o kadar değiliz Allahtan
Amin canimevet canm allah her kesin yardımcısı olsun
iyi geceler canm yarın görüşürüz dıkkat et kendıne yarınden yenı sayfa acılıyo yıne degerlendırrAmin canim
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin balımbu olaylar gecsın canm cıkcaz gezcez dukkanları paylaşırım yardımcıda olursunuz fıkırlerınızle yenı evde mutfaktata koltuk ıcın yer olucak balkonda kocaman bende dusundum l koltuk alayım yazn balkona koyarım cam balkon manzarasıda dağlara felan bakıyo cok hoş yanı
amin canm hepimize bebegimAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin balım
Aynen kuzum yarın yeni bir sayfa bakalımiyi geceler canm yarın görüşürüz dıkkat et kendıne yarınden yenı sayfa acılıyo yıne degerlendırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?