Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım ev 80 metre kare falan 2+1 ama yatak odası cok küçük kondurma gibi oldu eşyalar bende mecbur küçük oda var oraya bi l koltuk yaptırıp oturma odası yapacaktım oraya kurdurduk mecbur yatak odası da çocuk odası olur diye eşya almadık bi tek masa mı attım oraya yemek odası gibi öle konsol falan yok sadece masa bide sehpalarım salonda yer kaplamasın diye çocukta olmadı öle anlamsızca duruyor 3senedir

Canim inşallah o odaya bebek odası alacağın günler çok yakındır amin

Evet kilolu değilsin ben de 88 kg ama kilonun etkilediğini sanmıyorum Ya ne kilolular doğurdu çevremde en basiti eltim 110 kg vardır çocuğa kaldığında
Bende öyle düşünüyorum benim bir akrabamda aynı şekilde 100 kilodan fazlaydı o da mesela doğurmuştu ama bu pcos neden oluyor bilmiyorum hormon testleri de çok normal sadece insülin direnci çıktı doktorum buna bağladı birazda bilmiyorum. İnşallah çok uzun sürmez bu durum da hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız

Amin canım hepimizin uğraşı şu pcoya rağmen hamile kalmak

Bendeki hafif düzeyde pcos. Sizdeki nasıl hafif mi orta mi ağır mi
Kuzum üstte de bahsettim benimki ağır, hem çok zayıfım hem insülin direncim yok hem de lh sürekli 30 larda yani ilk pco olduğumu 18 yaşında filan öğrendim düşün o zamandır düzensiz adetlerim, doktor bana senin pco çok dirençli ilaçlara cevap vermiyor dedi, klomen femara ile hiç büyümedi anca gonalf ile büyüdü düşün ama hayıt ile çok şükür adet olabildim

Oo baya sıkıntıymış canım ama olsun bak hayıt fayda ediyo demek ki o da biseydir

Adeti görünce havalara uçan biriyim yani kuzum ☺ 54. Günde adet oldum ama oldum sonuçta diye mutluyum, o yüzden bu ay ben hemen yumurtlamam
54. Gün mü baya baya geç geliyomus canım. Şimdi 54. Gün adet oluyorsan 40. Gün mü yumurtluyorsun takip ediyo musun

Muhtemelen
54. Gün mü baya baya geç geliyomus canım. Şimdi 54. Gün adet oluyorsan 40. Gün mü yumurtluyorsun takip ediyo musun
Muhtemelen canım, o yüzden benim daha günüm vardır bence hayıt içiyorum ama bakalım göreceğiz bu ay Kız hayıt içmesem aylaaarca gelmez

Kuzum işte 18 yaşından sonra yaklaşık 5-6 yıl aralıksız Doğum kontrol hapı içtim baktım çare yok,
O bile fayda etmedi yani. Valla seninki baya ağırmış o zaman canim. Işte aslında asıl sorun normal bi insanın senede 12 kere hamile kalma şansı varken bizim daha az oluyo o biraz can sıkıcı

O bile fayda etmedi yani. Valla seninki baya ağırmış o zaman canim. Işte aslında asıl sorun normal bi insanın senede 12 kere hamile kalma şansı varken bizim daha az oluyo o biraz can sıkıcı
Aynen öyle valla kuzum düşün insanlar 2. Adetine dönerken ben daha 1. Yi anca olmaya çalışıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…