Canim inşallah o odaya bebek odası alacağın günler çok yakındır aminBenım ev 80 metre kare falan 2+1 ama yatak odası cok küçük kondurma gibi oldu eşyalar bende mecbur küçük oda var oraya bi l koltuk yaptırıp oturma odası yapacaktım oraya kurdurduk mecbur yatak odası da çocuk odası olur diye eşya almadık bi tek masa mı attım oraya yemek odası gibi öle konsol falan yok sadece masa bide sehpalarım salonda yer kaplamasın diye çocukta olmadı öle anlamsızca duruyor 3senedir
Insallah canım o günleri sizlerlede paylaşacam inşallahCanim inşallah o odaya bebek odası alacağın günler çok yakındır amin
Adet olana kadar her zaman umut vardırkasıklarımda batm avr banyo yaptm cıktım dahada artdı sankı sağ taraf artk takılmıycam belırtıye ztn dun ovu test koyuydu bu gun silik yarında yapcam ama
Valla çok haklısın benimki de büyük temizliği dertEn güzeli seninki canim. Benim evim 180 metrekare acaip zor oluyo temizliği çok yoruluyorum
Bende öyle düşünüyorum benim bir akrabamda aynı şekilde 100 kilodan fazlaydı o da mesela doğurmuştu ama bu pcos neden oluyor bilmiyorum hormon testleri de çok normal sadece insülin direnci çıktı doktorum buna bağladı birazda bilmiyorum. İnşallah çok uzun sürmez bu durum da hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırızEvet kilolu değilsin ben de 88 kg ama kilonun etkilediğini sanmıyorum Ya ne kilolular doğurdu çevremde en basiti eltim 110 kg vardır çocuğa kaldığında
İnşallah kuzum, rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin içimde huzur olmayan evin hiç gereği yokInsallah canım o günleri sizlerlede paylaşacam inşallah
Amin canım hepimizin uğraşı şu pcoya rağmen hamile kalmakBende öyle düşünüyorum benim bir akrabamda aynı şekilde 100 kilodan fazlaydı o da mesela doğurmuştu ama bu pcos neden oluyor bilmiyorum hormon testleri de çok normal sadece insülin direnci çıktı doktorum buna bağladı birazda bilmiyorum. İnşallah çok uzun sürmez bu durum da hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız
Bendeki hafif düzeyde pcos. Sizdeki nasıl hafif mi orta mi ağır miAmin canım hepimizin uğraşı şu pcoya rağmen hamile kalmak
Kuzum üstte de bahsettim benimki ağır, hem çok zayıfım hem insülin direncim yok hem de lh sürekli 30 larda yani ilk pco olduğumu 18 yaşında filan öğrendim düşün o zamandır düzensiz adetlerim, doktor bana senin pco çok dirençli ilaçlara cevap vermiyor dedi, klomen femara ile hiç büyümedi anca gonalf ile büyüdü düşün ama hayıt ile çok şükür adet olabildimBendeki hafif düzeyde pcos. Sizdeki nasıl hafif mi orta mi ağır mi
Oo baya sıkıntıymış canım ama olsun bak hayıt fayda ediyo demek ki o da biseydirKuzum üstte de bahsettim benimki ağır, hem çok zayıfım hem insülin direncim yok hem de lh sürekli 30 larda yani ilk pco olduğumu 18 yaşında filan öğrendim düşün o zamandır düzensiz adetlerim, doktor bana senin pco çok dirençli ilaçlara cevap vermiyor dedi, klomen femara ile hiç büyümedi anca gonalf ile büyüdü düşün ama hayıt ile çok şükür adet olabildim
Adeti görünce havalara uçan biriyim yani kuzumOo baya sıkıntıymış canım ama olsun bak hayıt fayda ediyo demek ki o da biseydir
54. Gün müAdeti görünce havalara uçan biriyim yani kuzum ☺ 54. Günde adet oldum ama oldum sonuçta diye mutluyum, o yüzden bu ay ben hemen yumurtlamam
Muhtemelen canım, o yüzden benim daha günüm vardır bence hayıt içiyorum ama bakalım göreceğiz bu ay54. Gün mübaya baya geç geliyomus canım. Şimdi 54. Gün adet oluyorsan 40. Gün mü yumurtluyorsun takip ediyo musun
Doğum kontrol hapı kullanmayı denedin mi hiç canimMuhtemelen
Muhtemelen canım, o yüzden benim daha günüm vardır bence hayıt içiyorum ama bakalım göreceğiz bu ay ☺ Kız hayıt içmesem aylaaarca gelmez
Kuzum işte 18 yaşından sonra yaklaşık 5-6 yıl aralıksız Doğum kontrol hapı içtim baktım çare yok,Doğum kontrol hapı kullanmayı denedin mi hiç canim
O bile fayda etmedi yani. Valla seninki baya ağırmış o zaman canim. Işte aslında asıl sorun normal bi insanın senede 12 kere hamile kalma şansı varken bizim daha az oluyo o biraz can sıkıcıKuzum işte 18 yaşından sonra yaklaşık 5-6 yıl aralıksız Doğum kontrol hapı içtim baktım çare yok,
Aynen öyle valla kuzum düşün insanlar 2. Adetine dönerken ben daha 1. Yi anca olmaya çalışıyordumO bile fayda etmedi yani. Valla seninki baya ağırmış o zaman canim. Işte aslında asıl sorun normal bi insanın senede 12 kere hamile kalma şansı varken bizim daha az oluyo o biraz can sıkıcı
Allah yardımcın olsun canım önümüzdeki 9 Ay hiç gelmez inşallah onun yerine bebek gelir diye dua edelimAynen öyle valla kuzum düşün insanlar 2. Adetine dönerken ben daha 1. Yi anca olmaya çalışıyordum
AmiiiiinnnAllah yardımcın olsun canım önümüzdeki 9 Ay hiç gelmez inşallah onun yerine bebek gelir diye dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?