Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gelmişti sebebi kürtaj mıdır acaba
Aynen kuzum. Doktorum bana normal adetten daha yoğun pıhtılı kanamanın gelebilir korkma demişti. Sonuçta rahim alışık olmadığı olaylar geçirmiş oluyor...
Peki kürtaj sonrası kontrolde doktorun herşey yolunda dediyse hiç korkma..

Canımcım stres en büyük etken bizlerde. Biz tüp bebeğe karar kıldığımızda (iğnelerimizi bile almıştık) hamile kaldığımı öğrendim.
Kafadan atılmıyor öyle kolay ama işte benimkide nacizane bi öneri...

Kızlar yumurtlama döneminizi nasıl anlıyorsunuz ? Mesela yumurta akı kıvamı akıntı oluyor mu her ay?

Herkese merhaba sanırım bendede pcos varmış ben bunu bilmiyordum sadece adet olamadığımı sanıyordum buradaki arkadaslar bana pcos oldugumu söyledi 2 ay adet olmuyordum bazen 3 ayda oluyor peki bunun hamilelikte ne gibi bir zararı olabilir

Canım hamilelikte bir sıkıntı olmaz ne olacak, sadece hamile kalabilmek sorun gerisi aynı

Kızlar yumurtlama döneminizi nasıl anlıyorsunuz ? Mesela yumurta akı kıvamı akıntı oluyor mu her ay?
Canım benim öyle bir akıntım olmuyor ama akıntı artıyor gerçi pco olanlarda sürekli bir akıntı oluyor tam olarak anlayamıyorsun yumurtlamayı, testler de göstermiyor lh hep yüksek olduğu için..

Canım benim öyle bir akıntım olmuyor ama akıntı artıyor gerçi pco olanlarda sürekli bir akıntı oluyor tam olarak anlayamıyorsun yumurtlamayı, testler de göstermiyor lh hep yüksek olduğu için..
Yani akıntım oluyor cok nadir oda yumurta gibi değil su gibi benim

O bende olmuyor hiç anlayamıyorum ben malesef
Benim oluyor ama bazende yumurtlama dönemi dışında da böyle benzer akıntı oluyor kafam karışıyor. Aslında en iyisi gün aşırı birliktelik. Hamile kaldığım ay öyle olmuştu. Ovulasyon falan yapmamıştım.

Bizde sıkıntı hamile kalana kadar kuzum. Ondan sonra pıhtılaşma yada rahim şekliyle alakalı bir problem yoksa gebelik normal seyrinde ilerliyor...

Bende bu ay bu şekilde denicem canım senin bat ne zaman olfunmu yakın zamanda

Hıc bir zararı olmaz gözünüz aydın ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…