- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
İnşeALLAH ALLAH razı olsun RABBİM dileyen isteyen herkese bu mübarek gece hürmetine nasip etsinKilo vermeye çalış kilo cokk etkiliyormus gebeliği. İns hamiş olursun canm
Valla 6 aydır olmuyordumHAyırlısı olsun bu ay içtiniz sanırım bittikten sonra on gün içimde adet olmanız gerekir miş
Hadi ya baya sıkıntılı bi durummuş seninki cok geçmiş olsun canımValla 6 aydır olmuyordumartık korkmaya başladım menopoza falan mı giriyorum diye. Halbuki yaşım 23 daha
Aynen kuzum. Doktorum bana normal adetten daha yoğun pıhtılı kanamanın gelebilir korkma demişti. Sonuçta rahim alışık olmadığı olaylar geçirmiş oluyor...Evet gelmişti sebebi kürtaj mıdır acaba
Canımcım stres en büyük etken bizlerde. Biz tüp bebeğe karar kıldığımızda (iğnelerimizi bile almıştık) hamile kaldığımı öğrendim.Kızlar selam bende de polikistik over var 6 ay oldu evleneli 6 aydır bebek istiyoruz sonuç yok. Ben zayıfım kilolu biri olmadım hiç hormon değerlerimde normal ultroson da pko gözüküyor adet düzensizliği var polysitol vitamin takviyesi kullanıyorum yeni başladım ve glifor içiyorum yenice. Ovulasyon takibi yaptım iki kez yumurtlamayi gördüm catlamayida ama sonuç negatif bu arada eşimde de bir problem yok şükür .
Canım hamilelikte bir sıkıntı olmaz ne olacak, sadece hamile kalabilmek sorun gerisi aynıHerkese merhaba sanırım bendede pcos varmış ben bunu bilmiyordum sadece adet olamadığımı sanıyordum buradaki arkadaslar bana pcos oldugumu söyledi 2 ay adet olmuyordum bazen 3 ayda oluyor peki bunun hamilelikte ne gibi bir zararı olabilir
Canım benim öyle bir akıntım olmuyor ama akıntı artıyor gerçi pco olanlarda sürekli bir akıntı oluyor tam olarak anlayamıyorsun yumurtlamayı, testler de göstermiyor lh hep yüksek olduğu için..Kızlar yumurtlama döneminizi nasıl anlıyorsunuz ? Mesela yumurta akı kıvamı akıntı oluyor mu her ay?
O bende olmuyor hiç anlayamıyorum ben malesefKızlar yumurtlama döneminizi nasıl anlıyorsunuz ? Mesela yumurta akı kıvamı akıntı oluyor mu her ay?
Yani akıntım oluyor cok nadir oda yumurta gibi değil su gibi benimCanım benim öyle bir akıntım olmuyor ama akıntı artıyor gerçi pco olanlarda sürekli bir akıntı oluyor tam olarak anlayamıyorsun yumurtlamayı, testler de göstermiyor lh hep yüksek olduğu için..
Canım benim öyle bir akıntım olmuyor ama akıntı artıyor gerçi pco olanlarda sürekli bir akıntı oluyor tam olarak anlayamıyorsun yumurtlamayı, testler de göstermiyor lh hep yüksek olduğu için..
Benim oluyor ama bazende yumurtlama dönemi dışında da böyle benzer akıntı oluyor kafam karışıyor. Aslında en iyisi gün aşırı birliktelik. Hamile kaldığım ay öyle olmuştu. Ovulasyon falan yapmamıştım.O bende olmuyor hiç anlayamıyorum ben malesef
Bizde sıkıntı hamile kalana kadar kuzum. Ondan sonra pıhtılaşma yada rahim şekliyle alakalı bir problem yoksa gebelik normal seyrinde ilerliyor...Herkese merhaba sanırım bendede pcos varmış ben bunu bilmiyordum sadece adet olamadığımı sanıyordum buradaki arkadaslar bana pcos oldugumu söyledi 2 ay adet olmuyordum bazen 3 ayda oluyor peki bunun hamilelikte ne gibi bir zararı olabilir
He tamam o zaman icim rahatladıCanım hamilelikte bir sıkıntı olmaz ne olacak, sadece hamile kalabilmek sorun gerisi aynı
Bende bu gittiğimde doktoruma sorucam bebişe bişey olmasında korktum bi anBizde sıkıntı hamile kalana kadar kuzum. Ondan sonra pıhtılaşma yada rahim şekliyle alakalı bir problem yoksa gebelik normal seyrinde ilerliyor...
Bende bu ay bu şekilde denicem canım senin bat ne zaman olfunmu yakın zamandaBenim oluyor ama bazende yumurtlama dönemi dışında da böyle benzer akıntı oluyor kafam karışıyor. Aslında en iyisi gün aşırı birliktelik. Hamile kaldığım ay öyle olmuştu. Ovulasyon falan yapmamıştım.
Hıc bir zararı olmaz gözünüz aydın ne kadarlıkHerkese merhaba sanırım bendede pcos varmış ben bunu bilmiyordum sadece adet olamadığımı sanıyordum buradaki arkadaslar bana pcos oldugumu söyledi 2 ay adet olmuyordum bazen 3 ayda oluyor peki bunun hamilelikte ne gibi bir zararı olabilir
Oyyy maşşallahh sağlıklı güzel haberler alın inşa allahBende bu gittiğimde doktoruma sorucam bebişe bişey olmasında korktum bi an
Bugün reglimin 3.günü kuzum.. Bi dolu bi boş çalışcaz bu ayBende bu ay bu şekilde denicem canım senin bat ne zaman olfunmu yakın zamanda
TeşekkürlerHıc bir zararı olmaz gözünüz aydın ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?