Bilge diye bir arkadaşımız daha varya topikte onla beynimde 4 günümüz bugun kızlar ay hadi bakalım önümüzde ki ay bı bakmışsın üçümüzde hamile haberi vericez burdanBugün reglimin 3.günü kuzum.. Bi dolu bi boş çalışcaz bu ayEşimin mesaiside bi dolu bi boş salgın yüzünden
MaşallahTeşekkürlerallah isteyen herkese nasip etsin 6. Haftama giricem
2. Muaynem olucak detaylı muayne olucam bu sefer bebiş çok kücüktü anca büyüdü gözükür heralde kan falan vericem vitamnlerim icinOyyy maşşallahh sağlıklı güzel haberler alın inşa allahilk muayeneniz mi ?
6 hafta itibariye Bebek gözükür zaten belki de kalp atışını bişe duyarsınız olmadı en geç 7 hafta da duyarsınız2. Muaynem olucak detaylı muayne olucam bu sefer bebiş çok kücüktü anca büyüdü gözükür heralde kan falan vericem vitamnlerim icin
Benim geç döllenme oldugu icin son adetime göre bebek 2 aylık cıkıyor ama halbuki bebek 3 haftalıktı o yüzden doktor benim son adet tarihimi 27 şubat olarak belirledi ilk gittimzde pek bişey anlayamadık bos bi yuvarlaktı6 hafta itibariye Bebek gözükür zaten belki de kalp atışını bişe duyarsınız olmadı en geç 7 hafta da duyarsınız
İlk bebegınız miBenim geç döllenme oldugu icin son adetime göre bebek 2 aylık cıkıyor ama halbuki bebek 3 haftalıktı o yüzden doktor benim son adet tarihimi 27 şubat olarak belirledi ilk gittimzde pek bişey anlayamadık bos bi yuvarlaktı
Kuzum şimdi bebişi görür kalp atışını büyük ihtimalle duyarsınız. Çok güzel heyecanlar. Muayene sonunda bizede yazar mısın? İnşallah mutlu güzel haberler alırsınız2. Muaynem olucak detaylı muayne olucam bu sefer bebiş çok kücüktü anca büyüdü gözükür heralde kan falan vericem vitamnlerim icin
Ben de bu ay öyle düşünüyorumBenim oluyor ama bazende yumurtlama dönemi dışında da böyle benzer akıntı oluyor kafam karışıyor. Aslında en iyisi gün aşırı birliktelik. Hamile kaldığım ay öyle olmuştu. Ovulasyon falan yapmamıştım.
Ayyyy inşallah kuzummBilge diye bir arkadaşımız daha varya topikte onla beynimde 4 günümüz bugun kızlar ay hadi bakalım önümüzde ki ay bı bakmışsın üçümüzde hamile haberi vericez burdan
Canım ben veBugün reglimin 3.günü kuzum.. Bi dolu bi boş çalışcaz bu ayEşimin mesaiside bi dolu bi boş salgın yüzünden
Ay aynısını yazdım ben de az önceBilge diye bir arkadaşımız daha varya topikte onla beynimde 4 günümüz bugun kızlar ay hadi bakalım önümüzde ki ay bı bakmışsın üçümüzde hamile haberi vericez burdan
Ayyyy inşallah kuzummyoğun çalışalım dua edelim ilaçlarımızı folicasidimizi kullanalım gerisi takdiri ilahi. İnşallah bizim baharımız bebişlerimizle gelir içimiz çiçek açar bu ay
canım sen de hayıt içiyor musun bizim gibiKuzum şimdi bebişi görür kalp atışını büyük ihtimalle duyarsınız. Çok güzel heyecanlar. Muayene sonunda bizede yazar mısın? İnşallah mutlu güzel haberler alırsınız
Hadi bakalııımmmm
İnşallahhh kuzum bebişli göbüş kutlaması yapalım 3'lü
Kuzum ben hayıtın aslan pençesinin birkaç şeyin daha olduğu bi macun kullanıyorum. Agnucaston kullanıyordum(hayıt içerikli bi tablet), maçına başlayınca bıraktım..canım sen de hayıt içiyor musun bizim gibi
İçeriği buymuş..canım sen de hayıt içiyor musun bizim gibi
Kaça aldın kuzum bnde hayıt içiyorum Bilge ne içiyordu unuttum oda hayıt içiyordu sanırım Y yellowaselineKuzum ben hayıtın aslan pençesinin birkaç şeyin daha olduğu bi macun kullanıyorum. Agnucaston kullanıyordum(hayıt içerikli bi tablet), maçına başlayınca bıraktım..
Ay inşallah su regl bitsin bi Yasin okuyup bol bol dua edicem bizeİnşallahhh kuzum bebişli göbüş kutlaması yapalım 3'lü
Teşekkür ederim ama hata bende doktorum başka bir şehre gidince gitmedim başka doktora dolayısıyla ilaç falan da almadım o yüzden de olmadımHadi ya baya sıkıntılı bi durummuş seninki cok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?