HAyırlısı olsun bu ay içtiniz sanırım bittikten sonra on gün içimde adet olmanız gerekir mişMerhaba bende 3 yıllık evliyim ve pkos var bende de. Kilom 100 boyum 1.70. Klomen kullandım 2 defa. Rahim filmi çektirdim bi şey çıkmadı tüplerim açıkmış çok şükür aslında ben adet göremediğim için yumurtlamam olmuyor doktorum yumurtalar da hiçbir sıkıntı yok çok şükür dedi. Adet görmek için dupbaston içtim bakalım hayırlısı
Folik asit kullanma innofolic kullanicaksan pahali oldugundan normalde 1 paket ictim gunluk ama klomen kullanirken sadece 2 paket ictim yumurtaliklara cok iyi geliyor glukofenle beraber saat gibi adetim geliyodu 3.adette hamile kaldim koca 2 yil bosuna ugrastmŞu inofolic okadar kullanmak istiyorum ki ama cok pahalı yinede bir çılgınlık edip bir kutu alıp denemek istiyorum bu ay ama ben 3 kutu folik asit içtim son kutu bitmek üzere inofolic te folik asit sonuçta zarar olur mı acaba
Mrb canm bnde glukofen aldım bir kacgundur kullaniyorum. Tavsiyene almistimPcoluyum ve hamileyim klomeni gunde 4 tane kullanarak hamile kaldim ama en onemlisi glukofen oldugunu dusunuyorum adetim gunu gunune hatta saati bile belliydi 3. Ay bu sekilde hamile kaldim belki size de umut olur
Aslan pençesi ve Civan percemi canm.Hayıt çivanpercemi demiştiniz dimi
Mrb canim bulanti yapmisti 15 gun kilo kaybettim ama faydasini çok gordum canim insallah sende gorursunMrb canm bnde glukofen aldım bir kacgundur kullaniyorum. Tavsiyene almistim
Aynn şuan aşırı bir bulantım var . inşallah görürüm canmMrb canim bulanti yapmisti 15 gun kilo kaybettim ama faydasini çok gordum canim insallah sende gorursun
Benim 90 taneydi cnim 2 ay bisey kullanmamstm ama adetler duzene girdi 3. Ay klomen kullandim sen kullan bakalim vucut direnc kazaninca alisicaksn zordu evet seni cok iyi anliyorum ama katlaniyoruz isteAynn şuan aşırı bir bulantım var . inşallah görürüm canm
Gunde iki tane mi kullaniyordun canm bn bir tane kullaniyorum.Benim 90 taneydi cnim 2 ay bisey kullanmamstm ama adetler duzene girdi 3. Ay klomen kullandim sen kullan bakalim vucut direnc kazaninca alisicaksn zordu evet seni cok iyi anliyorum ama katlaniyoruz iste
Kuzm benım lh yüksek fsh normal lh yüksek olunca adet göremiyorsun PCOS oluyon yanş ben adet olmak için içiyorum
Aynen bnm lh 20 kusurlerde FSH ise 4 spor ypiyordum düzenli adet oluyordum. Onunda etkisi çok var .lh dusurebilsem yumurtalarim büyüyecek
Kızlar hayıt ekstraktından yapılan agnucaston u hiç denediniz mi ? Günde 1 tablet içiyorsunuz lh ı düşürüyır. Benim hormonlarımı düzenledi. Şimdi ara verdim. 3 ay kullanıp 1 ay mola veriyorum..Benim de lh 22 canım yumurtlama testleri bi işe yaramıyo o yüzden yumurtlama günlerini nasıl anlıyosun
Ben duymuştum canm ama kullanmadım hiç.Kızlar hayıt ekstraktından yapılan agnucaston u hiç denediniz mi ? Günde 1 tablet içiyorsunuz lh ı düşürüyır. Benim hormonlarımı düzenledi. Şimdi ara verdim. 3 ay kullanıp 1 ay mola veriyorum..
Hiç bitkisel bişey denemedim brn aslında ilaç da kullanınca nasıl olur bilememiştimKızlar hayıt ekstraktından yapılan agnucaston u hiç denediniz mi ? Günde 1 tablet içiyorsunuz lh ı düşürüyır. Benim hormonlarımı düzenledi. Şimdi ara verdim. 3 ay kullanıp 1 ay mola veriyorum..
Ben hayıtı kaynatıp içememiştim sonra buradan bu hapı duymuştm..
Bebeğim onu ben sana yazmadımKuzm benım lh yüksek fsh normal lh yüksek olunca adet göremiyorsun PCOS oluyon yanş ben adet olmak için içiyorum
Ayyy keşkeBenımde 3 gün kızzz tesedğfe bak beraber yumurtlucaz inşallah istermisin aynı gün hamile kalalım ❤
Bitkilerdendir vücut alışana kadar böyle geç adet olabiliyormuşKlomene başladım klomenle bile büyümedi canm ovulasyon testi de kullanıyorum ama hiç pik görmedi m. Yumurtalarimiz var fakat buyumuyor. Çok dirençli oldukları için ilaç bile fayda sağlamıyor. Lh düşürmeye çalışıyorum Civan percemi ile aslan pençesi kullaniyorum. Her ay adet görüyordum 33 gündür adette göremedim bu bitkilerden sanırım iyice sinir stres oldum.
Canım ben yaklaşık 10 kutu içtim aylarca yani ama büyümeyince büyümüyor inan ve aynı zamanda klomen tedavisi femara tedavisi de gördüm ama 1 tane bile büyümediŞu inofolic okadar kullanmak istiyorum ki ama cok pahalı yinede bir çılgınlık edip bir kutu alıp denemek istiyorum bu ay ama ben 3 kutu folik asit içtim son kutu bitmek üzere inofolic te folik asit sonuçta zarar olur mı acaba
Ben duydum canım aynı etkiyi gösteriyormuşKızlar hayıt ekstraktından yapılan agnucaston u hiç denediniz mi ? Günde 1 tablet içiyorsunuz lh ı düşürüyır. Benim hormonlarımı düzenledi. Şimdi ara verdim. 3 ay kullanıp 1 ay mola veriyorum..
Ben hayıtı kaynatıp içememiştim sonra buradan bu hapı duymuştm..
ADetleriniz nasıl normalde ilaçsız gelirmiydiBen duydum canım aynı etkiyi gösteriyormuş
Allah büyük içine doğdu bu ay hamilelik elde edicem ikimizde Allah’ın izni ileMesela benim 1.73 boyum ve kilom 49 düşünün.. şekere direncim yok baktırdım. Ama bal gibi bir pco yum. Ve zayıflarda daha da dirençli oluyormuş pco. Aşırı inatlar canım yumurtalarımbelki ben de glukofen filan kullansam işe yarar ama hayıta başladım güveniyorum Allah’ın izniyle bakalım☺
Buradan takip te kalalım kuzumAyyy keşkevalla ne güzel tesadüf oldu hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?