Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HAyırlısı olsun bu ay içtiniz sanırım bittikten sonra on gün içimde adet olmanız gerekir miş

Folik asit kullanma innofolic kullanicaksan pahali oldugundan normalde 1 paket ictim gunluk ama klomen kullanirken sadece 2 paket ictim yumurtaliklara cok iyi geliyor glukofenle beraber saat gibi adetim geliyodu 3.adette hamile kaldim koca 2 yil bosuna ugrastm

Pcoluyum ve hamileyim klomeni gunde 4 tane kullanarak hamile kaldim ama en onemlisi glukofen oldugunu dusunuyorum adetim gunu gunune hatta saati bile belliydi 3. Ay bu sekilde hamile kaldim belki size de umut olur
Mrb canm bnde glukofen aldım bir kacgundur kullaniyorum. Tavsiyene almistim

Aynn şuan aşırı bir bulantım var . inşallah görürüm canm
Benim 90 taneydi cnim 2 ay bisey kullanmamstm ama adetler duzene girdi 3. Ay klomen kullandim sen kullan bakalim vucut direnc kazaninca alisicaksn zordu evet seni cok iyi anliyorum ama katlaniyoruz iste

Benim 90 taneydi cnim 2 ay bisey kullanmamstm ama adetler duzene girdi 3. Ay klomen kullandim sen kullan bakalim vucut direnc kazaninca alisicaksn zordu evet seni cok iyi anliyorum ama katlaniyoruz iste
Gunde iki tane mi kullaniyordun canm bn bir tane kullaniyorum.

Kuzm benım lh yüksek fsh normal lh yüksek olunca adet göremiyorsun PCOS oluyon yanş ben adet olmak için içiyorum
Aynen bnm lh 20 kusurlerde FSH ise 4 spor ypiyordum düzenli adet oluyordum. Onunda etkisi çok var .lh dusurebilsem yumurtalarim büyüyecek
Benim de lh 22 canım yumurtlama testleri bi işe yaramıyo o yüzden yumurtlama günlerini nasıl anlıyosun
Kızlar hayıt ekstraktından yapılan agnucaston u hiç denediniz mi ? Günde 1 tablet içiyorsunuz lh ı düşürüyır. Benim hormonlarımı düzenledi. Şimdi ara verdim. 3 ay kullanıp 1 ay mola veriyorum..
Ben hayıtı kaynatıp içememiştim sonra buradan bu hapı duymuştm..

Kızlar hayıt ekstraktından yapılan agnucaston u hiç denediniz mi ? Günde 1 tablet içiyorsunuz lh ı düşürüyır. Benim hormonlarımı düzenledi. Şimdi ara verdim. 3 ay kullanıp 1 ay mola veriyorum..
Ben duymuştum canm ama kullanmadım hiç.

Hiç bitkisel bişey denemedim brn aslında ilaç da kullanınca nasıl olur bilememiştim

Bitkilerdendir vücut alışana kadar böyle geç adet olabiliyormuş

Canım ben yaklaşık 10 kutu içtim aylarca yani ama büyümeyince büyümüyor inan ve aynı zamanda klomen tedavisi femara tedavisi de gördüm ama 1 tane bile büyümedi

Ben duydum canım aynı etkiyi gösteriyormuş

Mesela benim 1.73 boyum ve kilom 49 düşünün.. şekere direncim yok baktırdım. Ama bal gibi bir pco yum. Ve zayıflarda daha da dirençli oluyormuş pco. Aşırı inatlar canım yumurtalarım belki ben de glukofen filan kullansam işe yarar ama hayıta başladım güveniyorum Allah’ın izniyle bakalım☺

Allah büyük içine doğdu bu ay hamilelik elde edicem ikimizde Allah’ın izni ile bu mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul edicek bugun bol bol dua etmemiz Yasin okumamız lazım ama Hayızlıyızzzz olsun Rabbim içimizi biliyor Kandil’in mübarek olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…