Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy Allah’ım inşallah benim de içimde güzel şeyler var rabbim büyük nasip eder inşallah. ikimize de aynı zamanda aynı ayda şu mübarek günlerde

Ayyyy Allah’ım inşallah benim de içimde güzel şeyler var rabbim büyük nasip eder inşallah. ikimize de aynı zamanda aynı ayda şu mübarek günlerde
Şimdi bizim bat 2 Mayıs oluyor dimi 15 16 17 ve 18 i değerlendirecez böle oluyordu dimi kuzmm

Kızlar selam bende de polikistik over var 6 ay oldu evleneli 6 aydır bebek istiyoruz sonuç yok. Ben zayıfım kilolu biri olmadım hiç hormon değerlerimde normal ultroson da pko gözüküyor adet düzensizliği var polysitol vitamin takviyesi kullanıyorum yeni başladım ve glifor içiyorum yenice. Ovulasyon takibi yaptım iki kez yumurtlamayi gördüm catlamayida ama sonuç negatif bu arada eşimde de bir problem yok şükür .

Aleykümselam hoşgeldiniz eşinizde problem yoksa PCOS tek basına gebeliğe engel değil bizim tek problemimiz yumurtlama sorunu oyuzden diğer ınsanlara göre biraz daha geç kalıyoruz ama kalıyoruz mesela normal bir insan 6 ayda kakıyorsa biz bir senede ama Allah’ın izni ile bizde hamile kalacağız onanıyorum ve cok var PCoslu olup ıkı uç tane cocugu olan bile var hatta ilk geceden kalanlar biz ilaçlar la yumurtlama sağlayıp taktiri Allah’a bırakacağız canım bu günlerde bol bol dua etmek lazım özellikle bugun

İnşallah glifor işe yarar bize de örnek olursun canım

Canım bence dediğin günlerde hergün değerlendirelim, diğer günlerde de bir gün durup diğer gün ilişki şeklinde değerlendirelim kaçırma gibi bir durum olmasın

Kuzum ben bu ay 53 günde olduğumdan benim adetimin 28 günde gelmesi mucize ama seni mi kıracağım o günleri değerlendirelim
Oda var ama genelde adetten 14 gün sonra yumurtlama oluyor kuzmmm oyuzden kacırmayalım ozamanı ona bakılırsa birdakş ay beynimde ne olacağım bekli değil kim bilir ne zaman yumurtlıcaz sonra bekle dur adet gelsin aman gelmesin hamiş kalak

Canım bence dediğin günlerde hergün değerlendirelim, diğer günlerde de bir gün durup diğer gün ilişki şeklinde değerlendirelim kaçırma gibi bir durum olmasın
Evet aslında Buda geçti aklımdan hazır adamlar evde sabah akşam bu hamile kalmak cok zor işmiş ya

Evet canım dua ediyorum sizlere de edicem sizde benim için edin .. doktorda bana öyle dedi biraz geç hamile kalırsın ama kalırsın dedi kilo almamaya çalış bu şekilde kal dedi

Evet canım dua ediyorum sizlere de edicem sizde benim için edin .. doktorda bana öyle dedi biraz geç hamile kalırsın ama kalırsın dedi kilo almamaya çalış bu şekilde kal dedi
Kuzum Ben kiloluyken kaldım 83 kg ile tabiki zayıflık önemli ama kilolular bile kakıyor için ferah olsun

PArca varmıydı
Yoktu kuzum ama herkes de aynı olmuyırmuş. Benimle aynı dönem kürtaj olan kuzenim çok ağrılar çekti ama kanaması birkaç gün geldi bitti. Benim lekelerin herşey yolunda olmasına rağmen 54 gün sürdü mesela.. Senin parçalamı geliyor ?

Evet gelmişti sebebi kürtaj mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…