Bu ay olursun inşallah bu ay ne kullanıyordun kusuruma bakma topikte bi kaç arkadaş daha var karıştırıyorumTeşekkür ederim ama hata bende doktorum başka bir şehre gidince gitmedim başka doktora dolayısıyla ilaç falan da almadım o yüzden de olmadım
Dupbaston kullandım sonra bi macun var onu sipraiş ettim onu kullancamBu ay olursun inşallah bu ay ne kullanıyordun kusuruma bakma topikte bi kaç arkadaş daha var karıştırıyorum
Hafif PCo kistleriniz yoktur ama PCOS hormonunuz yükseltir yada hafif kist vardı hormonlarınız düzgündür adet görüyorsan cok şanslı bir pcosun sen biz ilaçsız göremiyoruzHafif pco var dedi bu ne demek aceba adetim hep duzenli ama hamile kalamadim bende karisik bi macuna basladim
Hayıt içerikli bir macun mu bir arkadaşımız daha kullanıyorDupbaston kullandım sonra bi macun var onu sipraiş ettim onu kullancam
Allahım kabul etsin kuzum Allah razı olsunAy inşallah su regl bitsin bi Yasin okuyup bol bol dua edicem bize❤ Allahm inşallah yüzümüzü güldürecek cok umutluyum
Ama yinede hamilelik olmuyor asilama yaptrdim yine olmadi korona da girdi araya kaldi insallah macun ise yarar ya sogan kuru denedin mi hic dogal yolla adet olmak icinHafif PCo kistleriniz yoktur ama PCOS hormonunuz yükseltir yada hafif kist vardı hormonlarınız düzgündür adet görüyorsan cok şanslı bir pcosun sen biz ilaçsız göremiyoruz
75 tlydi kuzum ama 1 kutu 2 ay kadar gidiyor...Kaça aldın kuzum bnde hayıt içiyorum Bilge ne içiyordu unuttum oda hayıt içiyordu sanırım Y yellowaseline
Tabikide yazarm kötü bi zamana denk geldi ama cok istiyorduk çok teşekkürlerKuzum şimdi bebişi görür kalp atışını büyük ihtimalle duyarsınız. Çok güzel heyecanlar. Muayene sonunda bizede yazar mısın? İnşallah mutlu güzel haberler alırsınız
Evet ilk bebeğimİlk bebegınız mi
Bir kere içtim kusucak gibi oldum birdaha içemedim hayıt tohumuyla adet görüyorum benAma yinede hamilelik olmuyor asilama yaptrdim yine olmadi korona da girdi araya kaldi insallah macun ise yarar ya sogan kuru denedin mi hic dogal yolla adet olmak icin
Sifa olur inşallah canimBir kere içtim kusucak gibi oldum birdaha içemedim hayıt tohumuyla adet görüyorum ben
Clife mı canım o, çünkü ben clife kullanmıştım kabını ona benzettimİçeriği buymuş..
Canım ben de hayıt suyu içiyorum sadeceBir kere içtim kusucak gibi oldum birdaha içemedim hayıt tohumuyla adet görüyorum ben
Clife bende kullaniyorum gecen ay da ise yaramadi insallah bu ay yarar yaClife mı canım o, çünkü ben clife kullanmıştım kabını ona benzettim
Aynen canım o. Geçen ay kullandım 30.gün regl oldum. 14.günümde net yumurtlamaydı. Ama bu covid beni çok etkiledi korkumdan çok üstünde durmadım yumurtlama döneminin.. Hamile kalırsam sürekli hastanelerde haşır neşir olmak zorundayım kanamalı geçiyor hamilelikleri çünkü...Clife mı canım o, çünkü ben clife kullanmıştım kabını ona benzettim
Ben yaklaşık 7 ay kullandım kutu kutu clife yedim ama bende işe yaramadı, ara kanama yaptı bende adet oldum evet ama 3 güne bir pembe kahverengi filan kanama yaptı akıntı içinde, bir işe de yaramadı bıraktım hala bende açılmamış 2 kutu varAynen canım o. Geçen ay kullandım 30.gün regl oldum. 14.günümde net yumurtlamaydı. Ama bu covid beni çok etkiledi korkumdan çok üstünde durmadım yumurtlama döneminin..
Peki hayıt i adet bitiminde kullanabilirmiyiz acebaO YÜZDEN EN GÜZEL HAYIT KIZLAR❤
Ayyyy ciddi misin ?3 ay kullanıp ara vermiş miydin kuzum ?? Bende geçen ay kullandım bakalım bu ay nolucak. Ya çok da bitkisel şeyler kullanmak istemiyom karaciğeri yoruyormuş ya..Ben yaklaşık 7 ay kullandım kutu kutu clife yedim ama bende işe yaramadı, ara kanama yaptı bende adet oldum evet ama 3 güne bir pembe kahverengi filan kanama yaptı akıntı içinde, bir işe de yaramadı bıraktım hala bende açılmamış 2 kutu var
Kesinlik le hayıt Candır ❤O YÜZDEN EN GÜZEL HAYIT KIZLAR❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?