- 9 Aralık 2019
- 347
- 414
- 53
- 33
Tamam canım teşekkür ettim çokBencede iç yinede ama şüphen olursa azalt pco çok degilse
Kuzum bugün çatladi dimi senin yumurta, ay uyandır birşey yap 10 dakikasını almaz yahuAy allahm benimki yasama sevincimi aldı resmen uyudu ya yarında evde yok daha bebek isleri bitti benim icin
Evet kuzu akıntısını da gördüm hazırlık yaptım cok guzel sonuç 0Kuzum bugün çatladi dimi senin yumurta, ay uyandır birşey yap 10 dakikasını almaz yahu
Kuzum Clife senin prolaktinini düşürür merak etme baya etkili o macunYok kuzum hiç kullanmadım c life kullanmaya başladim bu ay onun içinde de hayıt varmış
Hey allahım yaaaa, uyandırsan sinirlenir mi bir şansını mı denesenEvet kuzu akıntısını da gördüm hazırlık yaptım cok guzel sonuç 0
Hey allahım yaaaa, uyandırsan sinirlenir mi bir şansını mı denesen
[/QUOT
YoK ya ne uyandircam (gururluyum anam) sabah zaten ya ben nasil uyudum dicek kendi suçlu
Supersin ya tamam deniyim sansjmi barii kendim yanaşmayida sevmem hicKız hamile olmaya giden yolda çekilen çile kutsaldır gururu 10 dk kenara çekiver işten sonra küs 2 günvalla ben ne yapar eder yaptırırdım o çift çizgiyi görmek için neler yapıyoruz o da uykusundan uyansın yav
Ben de sevmem seni çok iyi anlıyorum ama sonuçta yanıp tutuşmuyoruz amaç tamamen çocuk olsun diye, 10 dk uykusuna ara versin sonra günlerce uyusunSupersin ya tamam deniyim sansjmi barii kendim yanaşmayida sevmem hicbu ay hamile kalırsam bugunu unutmicam
Canım Ozaman ben yalnıs biliyor olabilirim kusuruma bkmaBu sonuçlarımı 2 3 doktor gördü birde. Hiçbiri bisey demedi. Ben tiroid hastasiyim canim hergun ilaç alıyorum bu hastalığıma bağlı yüksek olduğu için bisey dememiş olabilirler mi acaba
Sagol bebegimBen de sevmem seni çok iyi anlıyorum ama sonuçta yanıp tutuşmuyoruz amaç tamamen çocuk olsun diye, 10 dk uykusuna ara versin sonra günlerce uyusunkaldır bacım sen kaldır eşini, bana güven ne güzel çatladı yumurta seni bekliyor
Haydi inşallahSagol bebegimiyi geceler o halde ben kaçar
Canım sıkma canınıYa şu prolaktin işi çok canımı sıktı modum cok düştü neden bana hiç söylemediler ben nerden bilicem hangi hormonun hangi değerde olacağını. Bana kimse bisey deneyince hiç araştırmadım da. Aman ne bileyim ya çok canim sıkıldı
InsallahhhhHaydi inşallahçooook güzel sonuçları olur inşallah bu gecenin iyi geceler
Valla hergun iç zararı olmazArkadaşlar dışardan lahana oldum konuya ama hayıt kullanıyorum ben de ama yumurta çatladıktan sonra devam edip etmeyeceğimi bilemedim bilgisi olan lütfen yazsın
Yumurta buyuyor canimKIZLARrrrr sizi görünce içim sızlarküçük küçük batmalar oluyor sol tarafımda sebebi nedir ziyaretin sizce
Ay hadi bakalım bismillah diyoruz OzamanYumurta buyuyor canim
Hissedersin ya anlaşılırAy hadi bakalım bismillah diyoruz Ozamanama cok küçük böle diyorum acaba piskolojık mi bi tuhaflıklar var sol taraf ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?