Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende topiğe ve kadınlar kulubü ne yeni katıldım. Umarım tez zamanda hepimizin bebeği olur. Bende pkosluyum önceden kilo verdiğimde pkos falan kalmamıştı şimdi tekrar başladı evlenince kilo aldığım için... 1 yıl4 aylık evliyim 1 yıldır bebek istiyorum nasip olmuyor. 1 kere kimyasal gebelik geçirdim o Ay for women diye bi folik asit kullanmıştım. Bu ay yine adetim gecikti 20 gündür... bu ay çörekotu kürü uygulamıştım.hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum yaaa

Hayıtı bir araştırın ben ikinci ayımda kalmıştım burda hayıtla gebelik eden bir cok arkadaşımız var ben bunun la adet görüyorum hiç bir zararı yok İnan’ın
Merhabalar çok sevindim adınıza... Hamilelik şüphesi varsa da içilir mi? Adetim bayağı geçti ama bi türlü olmuyor testte göstermiyor gebelik.. Pkoslu olduğum için adet gecikmesi de olabilir geç döllenmede olabilir. İçip içmemekte çok kararsız kaldım artık vakit kaybetmek istemiyorum

Hayıt suyu iç canım

Selam cnım bir kere kaldıysan yine kalırsın merak etme 20 gün gecikme az bi süre değil test yaptın mı

İçilir canım birşey yoksa sökülürsün Allah’ın izniyle teste çoktan çıkardı olsa 20 gün az bi süre değil

Kızlar dün Gece bir miğdem bulandı sormayın eşim içime kurt soktu acaba sen üstüne görmüş olabilir misin falan gece zor tuttum kendımi test yapmamak için ama o düşünceden de alamadım kendimi sabah uyanır uyanmaz test yaptım saf gibi tabiki negatif hahah

kuzum mideni üşütmüşsündür, ama insan herşeyi hamileliğe yormak istiyor, geçen ay bitti bu ay yumurtlayacağız birlikte hedef o

Pcoluyum ve hamileyim klomeni gunde 4 tane kullanarak hamile kaldim ama en onemlisi glukofen oldugunu dusunuyorum adetim gunu gunune hatta saati bile belliydi 3. Ay bu sekilde hamile kaldim belki size de umut olur
Merhaba canım bende pcoluyum nasıl bir yol izledin hamile kalmak için, yumurtlamalarını nasıl anladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…