Canım bende hamilelik geçirdim beelitilerimiz cok benziyor hemen test yapmalısın 4 gün geçmiş çıkarMerhaba hanımlar bende pcos var adetlerim düzensiz. Uygulama yoluyla yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve yumurtlama günlerimide kasıklarımdan anladım. Şuan adetimin 36. Günündeyim test yapmadım ama ayın 14 de hasta olmam gerekti. Lekem çok geliyo göğüs uçlarımda hassasiyet var göğüslerime dokunamıyorum kasıklarım çok ağrıyo sizce ne yapim test yapıp ümitlenmek istemiyorum. Bu arada 1 buçuk yıldır deniyoruz çocuk için. Böyle bir durumda olan var mı? Yardım edin ne yapayım?
Çok korkuyorum çıkmazsa diye. Sokağa çıkma yasağı olduğu için test alamıyorum anca pazartesiye kaldı canımCanım bende hamilelik geçirdim beelitilerimiz cok benziyor hemen test yapmalısın 4 gün geçmiş çıkar
Benim yumurtlama olmuyodu ya ovu testi de kullandim klomen de kullandim olmadi adet duzensizligim vardi 3 4 ay innofolic klomen ictim yine olmadi en son glukofeni burdan duydum ben kullandim 2 ay boyunca adetim gunu gunu hatta saati bile duzenlendi 3.ay glukofen klomen innofolic ictim ve bu sekilde hamile kaldim neler yaptim neler ama glukofen sanki mucize pco da 2 yil bosuna kurek salladim glukofeni burdan duydum gebeligime kadinlar kulubu vesile oldu diye dusunuyorum ve ayrica klomen dozu yuksek ictim gunde 4 tane kullanmistim yumurtlar pco da direncli cunku gunde 2 de 3 de kullandim olmadiMerhaba canım bende pcoluyum nasıl bir yol izledin hamile kalmak için, yumurtlamalarını nasıl anladın ?
yaa canm kıyamam bende şüpelendim ve test yaptığım gibi amann artık takma adeti bekleKızlar dün Gece bir miğdem bulandı sormayın eşim içime kurt soktu acaba sen üstüne görmüş olabilir misin falan gece zor tuttum kendımi test yapmamak için ama o düşünceden de alamadım kendimi sabah uyanır uyanmaz test yaptım saf gibitabiki negatif hahah
ben birazdan yapacağım, 11.30 san beri su içmiyorum yemiyorum bişeyInsallah bebegmmmm bugun pik görür müyüz acaba
Hep hayel kırıklığı hepyaa canm kıyamam bende şüpelendim ve test yaptığım gibi amann artık takma adeti bekleAllahın İzniyle gelir bebiç bende artk takmıyom belirtilerimde bitti gitti
B
ben birazdan yapacağım, 11.30 san beri su içmiyorum yemiyorum bişey
Çok korkuyorum çıkmazsa diye. Sokağa çıkma yasağı olduğu için test alamıyorum anca pazartesiye kaldı canımsen kaçıncı günde öğrendin canım hamileliğini?
Kuzum kolay gelsin ben test yaptım şimdi silik hala bilgin olsun test yapınca at bize, ben de atıyorum şimdiKIzlar ben yokum akşama kadar Ramazan temizliğine kalkıyoruz eşimlehazır evde işe başlamadan bugun yapalım yardım et dedim tamam dedi sağolsun
Canim nedir bu glukofen? Reçetesiz kullanılabiliyor muBenim yumurtlama olmuyodu ya ovu testi de kullandim klomen de kullandim olmadi adet duzensizligim vardi 3 4 ay innofolic klomen ictim yine olmadi en son glukofeni burdan duydum ben kullandim 2 ay boyunca adetim gunu gunu hatta saati bile duzenlendi 3.ay glukofen klomen innofolic ictim ve bu sekilde hamile kaldim neler yaptim neler ama glukofen sanki mucize pco da 2 yil bosuna kurek salladim glukofeni burdan duydum gebeligime kadinlar kulubu vesile oldu diye dusunuyorum ve ayrica klomen dozu yuksek ictim gunde 4 tane kullanmistim yumurtlar pco da direncli cunku gunde 2 de 3 de kullandim olmadi
Ufakta olsa fark var canımKızlar bugünki testim, daha değil dimi kızlar? Hala aynı sanki
Ben hiçbir şey hissetmiyorum yani yumurtlama adına, benim daha vardır. O da yumurtlarsam o bile kesin değil . Sen ne yaptın ağrıların var mı hiç yumurtlama belirtisi gibiUfakta olsa fark var canım
kolay gelsin canmKIzlar ben yokum akşama kadar Ramazan temizliğine kalkıyoruz eşimlehazır evde işe başlamadan bugun yapalım yardım et dedim tamam dedi sağolsun
fark çok yok gibi cnm daha var pikeKızlar bugünki testim, daha değil dimi kızlar? Hala aynı sanki
Aynen canım, bana daha erken zaten bugün daha adetimin 14. Günü, ben 25-30 da yumurtlarım o da yumurtlarsam.. hayırlısı bakalımfark çok yok gibi cnm daha var pike
İnşallah benimkide öyle olur peki sende pcos var mıydı ?Ben öğrendiğim de 36 günlük hamileydim canım silik bir çizgiyle ögrendim değerimde 40 küsür çıktı yanş hemen öğrenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?