Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bende pcos var adetlerim düzensiz. Uygulama yoluyla yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve yumurtlama günlerimide kasıklarımdan anladım. Şuan adetimin 36. Günündeyim test yapmadım ama ayın 14 de hasta olmam gerekti. Lekem çok geliyo göğüs uçlarımda hassasiyet var göğüslerime dokunamıyorum kasıklarım çok ağrıyo sizce ne yapim test yapıp ümitlenmek istemiyorum. Bu arada 1 buçuk yıldır deniyoruz çocuk için. Böyle bir durumda olan var mı? Yardım edin ne yapayım?

Canım bende hamilelik geçirdim beelitilerimiz cok benziyor hemen test yapmalısın 4 gün geçmiş çıkar

Merhaba canım bende pcoluyum nasıl bir yol izledin hamile kalmak için, yumurtlamalarını nasıl anladın ?
Benim yumurtlama olmuyodu ya ovu testi de kullandim klomen de kullandim olmadi adet duzensizligim vardi 3 4 ay innofolic klomen ictim yine olmadi en son glukofeni burdan duydum ben kullandim 2 ay boyunca adetim gunu gunu hatta saati bile duzenlendi 3.ay glukofen klomen innofolic ictim ve bu sekilde hamile kaldim neler yaptim neler ama glukofen sanki mucize pco da 2 yil bosuna kurek salladim glukofeni burdan duydum gebeligime kadinlar kulubu vesile oldu diye dusunuyorum ve ayrica klomen dozu yuksek ictim gunde 4 tane kullanmistim yumurtlar pco da direncli cunku gunde 2 de 3 de kullandim olmadi

yaa canm kıyamam bende şüpelendim ve test yaptığım gibi amann artık takma adeti bekle Allahın İzniyle gelir bebiç bende artk takmıyom belirtilerimde bitti gitti

Çok korkuyorum çıkmazsa diye. Sokağa çıkma yasağı olduğu için test alamıyorum anca pazartesiye kaldı canım sen kaçıncı günde öğrendin canım hamileliğini?

Ben öğrendiğim de 36 günlük hamileydim canım silik bir çizgiyle ögrendim değerimde 40 küsür çıktı yanş hemen öğrenmişim

Canim nedir bu glukofen? Reçetesiz kullanılabiliyor mu

Kızlar bugünki testim, daha değil dimi kızlar? Hala aynı sanki

Eklentiler

• 95B8182D-BA66-480B-9078-C837780D4D88.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 29
  • F97ACE54-CDA1-494E-8ABC-1D127C8853C7.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…