İnşallah benimde öyledir peki sende pcos varmıydı canım?Ben öğrendiğim de 36 günlük hamileydim canım silik bir çizgiyle ögrendim değerimde 40 küsür çıktı yanş hemen öğrenmişim
Canim yakınlaşmış baya bi sankiKızlar bugünki testim, daha değil dimi kızlar? Hala aynı sanki
hiç canm bendede iyilikAynen canım, bana daha erken zaten bugün daha adetimin 14. Günü, ben 25-30 da yumurtlarım o da yumurtlarsam.. hayırlısı bakalımsen ne yaptın kuzum
Var hayıt otuyla kaldım işteİnşallah benimde öyledir peki sende pcos varmıydı canım?
Sanki ufaktan bi Batmalar basladı ama psikolojik gibi geliyor bilmıyorum canım şimdi test yapcamBen hiçbir şey hissetmiyorum yani yumurtlama adına, benim daha vardır. O da yumurtlarsam o bile kesin değil . Sen ne yaptın ağrıların var mı hiç yumurtlama belirtisi gibi
Hadi İnşAllah Yumurtlama günündürSanki ufaktan bi Batmalar basladı ama psikolojik gibi geliyor bilmıyorum canım şimdi test yapcam
usutdunmu cnm yoksa
Kuzu yumutlaman yakınlaşıyor işte neyi anlamadın de bakayımEki Görüntüle 2621553 Diğerleri neden çizgileşiypr anlamıyorum
Testler sonradan çizgileniyo niye oluyor canım onu anlamadımKuzu yumutlaman yakınlaşıyor işte neyi anlamadın de bakayım
Bilmem nedenkiiusutdunmu cnm yoksa
Ya o markanın testleri öyle yapiyo malesef canim çok iyi değilTestler sonradan çizgileniyo niye oluyor canım onu anlamadım
bal gibide gebelik gözün aydın taze anneKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Rabbim hepimie hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama ben heveslenmek istemiyorum hemen bi testteĞ
bal gibide gebelik gözün aydın taze anneRabbim Bizede nasip etsin dua et Bizede
yaa canm hamiçsin qalibaa TebriklerKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
İnşAllah Canm Testde cıktığı gibi kandada cıkarRabbim hepimie hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama ben heveslenmek istemiyorum hemen bi testteinşallah dediğin gibi olur canım. Ptesi yine bi test yapıcam 23 ünde adet olmazsam kan testi yaptırıcam hayırlısı olsun bakalım
Canım inşallah öyledir valla hemen heveslenmiyoeumyaa canm hamiçsin qalibaa Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?