Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiçbir şey hissetmiyorum yani yumurtlama adına, benim daha vardır. O da yumurtlarsam o bile kesin değil . Sen ne yaptın ağrıların var mı hiç yumurtlama belirtisi gibi
Sanki ufaktan bi Batmalar basladı ama psikolojik gibi geliyor bilmıyorum canım şimdi test yapcam

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 641439EE-C809-4128-9AAE-E682AAFC8B25.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 29
Pcoslu olanlara klomen ve çatlatma iğnesi kullananlara ovülasyon testi kullananlara ve kimyasal gebelik geçirenlere umut olması için yazıyorum.
13 yaşımdan beri pkosum hiç düzenli adet olmadım. İki seneye yakın Doğum kontrol hapı kullandım adet olabilmek için. İçimde hep ya anne olamazsam diye kötü bir şüphe vardı içimi kemiriyordu. Evlendikten 1 sene sonra çocuk istedik. Hemen olmayacağını bildiğim için erken başladık denemeye. 7-8 ay olmayınca doktora gittim. İyi bir vitamine başladık sadece. Ertesi ay klomen artı çatlatma iğnesi oldum tek yumurta oluştu ve maalesef tutmadı. Ertesi ay tekrar klomen ve dozu artırılarak kullandım. İki yumurta oluştu ve tuttu :) hcg 4 ten 20 ye sonra da 40 a çıktığında çok mutlu olmuştum. Ama maalesef sonraki değer istenilen şekilde artmadı ve adet oldum. Ama mutluydum Çünkü korkulacak bir şey yoktu artık hamile kalabildiğimi görmüştüm. Üçüncü ay kimyasaldan sonra doktora dahi gitmedim kontrol için çünkü virüs ülkemizde görülmüştü. Elimde kalan son 6 ovülasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye çalıştım ama maalesef eskiden de olduğu gibi hiç koyu çift çizgi göremedim. Sadece klomen kullandığımda koyu çift çizgi görebilmiştim. Bu aydan da umudum yoktu yani hem olması mı olmaması mı gerekir şu dönemde bilmiyordum. Ama gelin görün ki hiçbir şey yapmadığım kullanmadığım halde önceki kullandıklarımın etkisi ile göğüs ağrımdan şüphelenip erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi net gördüm. Kanımı takip ettik 3 kez yeterli artış oldu Yaklaşık on gün sonra doktorda kesemizi gördük inşallah on gün sonra da kalp atışımızı duyacağız. Hamile kalmadan önceki son 5 ay çok sık burada yazılar okuyordum her belirtiyi araştırıyordum pkoslu olup hamile kalan görünce çok mutlu oluyordum. Gözlerim bu mesajları arıyordu. Ben de bir kişiye bile umut olsam çok mutlu olurum. İnşallah hepiniz isteğinize kavuşursunuz. Sakın umutsuz olmayın bir gün olacak :)

Ğ
bal gibide gebelik gözün aydın taze anne Rabbim Bizede nasip etsin dua et Bizede

Ğ

bal gibide gebelik gözün aydın taze anne Rabbim Bizede nasip etsin dua et Bizede
Rabbim hepimie hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama ben heveslenmek istemiyorum hemen bi testte inşallah dediğin gibi olur canım. Ptesi yine bi test yapıcam 23 ünde adet olmazsam kan testi yaptırıcam hayırlısı olsun bakalım

yaa canm hamiçsin qalibaa Tebrikler

İnşAllah Canm Testde cıktığı gibi kandada cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…