- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
İnşallahh canımİnşAllah Canm Testde cıktığı gibi kandada cıkar
belirti felan varmıydı canm ?Canım inşallah öyledir valla hemen heveslenmiyoeum
Valla öyle hamileliğe dair bişey hissetmiyorum hatta bazen adet olcakmısım gibi hissediyorum göğüslerim ağrıyo 10 gündür zaten bugün biraz sanki belim falan adet olcakmısım gibi agrıyodubelirti felan varmıydı canm ?
Benimde 10 ovu oldu Hayırlısıyla adeti bekliyorum bendeValla öyle hamileliğe dair bişey hissetmiyorum hatta bazen adet olcakmısım gibi hissediyorum göğüslerim ağrıyo 10 gündür zaten bugün biraz sanki belim falan adet olcakmısım gibi agrıyodu
İnşallah hayırlar haberler veririz canımBenimde 10 ovu oldu Hayırlısıyla adeti bekliyorum bende
Gözün aydın aydın canım ALLAH sararmamış veriççPcoslu olanlara klomen ve çatlatma iğnesi kullananlara ovülasyon testi kullananlara ve kimyasal gebelik geçirenlere umut olması için yazıyorum.
13 yaşımdan beri pkosum hiç düzenli adet olmadım. İki seneye yakın Doğum kontrol hapı kullandım adet olabilmek için. İçimde hep ya anne olamazsam diye kötü bir şüphe vardı içimi kemiriyordu. Evlendikten 1 sene sonra çocuk istedik. Hemen olmayacağını bildiğim için erken başladık denemeye. 7-8 ay olmayınca doktora gittim. İyi bir vitamine başladık sadece. Ertesi ay klomen artı çatlatma iğnesi oldum tek yumurta oluştu ve maalesef tutmadı. Ertesi ay tekrar klomen ve dozu artırılarak kullandım. İki yumurta oluştu ve tuttu :) hcg 4 ten 20 ye sonra da 40 a çıktığında çok mutlu olmuştum. Ama maalesef sonraki değer istenilen şekilde artmadı ve adet oldum. Ama mutluydum Çünkü korkulacak bir şey yoktu artık hamile kalabildiğimi görmüştüm. Üçüncü ay kimyasaldan sonra doktora dahi gitmedim kontrol için çünkü virüs ülkemizde görülmüştü. Elimde kalan son 6 ovülasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye çalıştım ama maalesef eskiden de olduğu gibi hiç koyu çift çizgi göremedim. Sadece klomen kullandığımda koyu çift çizgi görebilmiştim. Bu aydan da umudum yoktu yani hem olması mı olmaması mı gerekir şu dönemde bilmiyordum. Ama gelin görün ki hiçbir şey yapmadığım kullanmadığım halde önceki kullandıklarımın etkisi ile göğüs ağrımdan şüphelenip erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi net gördüm. Kanımı takip ettik 3 kez yeterli artış oldu Yaklaşık on gün sonra doktorda kesemizi gördük inşallah on gün sonra da kalp atışımızı duyacağız. Hamile kalmadan önceki son 5 ay çok sık burada yazılar okuyordum her belirtiyi araştırıyordum pkoslu olup hamile kalan görünce çok mutlu oluyordum. Gözlerim bu mesajları arıyordu. Ben de bir kişiye bile umut olsam çok mutlu olurum. İnşallah hepiniz isteğinize kavuşursunuz. Sakın umutsuz olmayın bir gün olacak :)
gozun Aydın’ı canım Rabbim aratmamış vermiş bizede dua et olurmu biz biraz umutsuz vakaPcoslu olanlara klomen ve çatlatma iğnesi kullananlara ovülasyon testi kullananlara ve kimyasal gebelik geçirenlere umut olması için yazıyorum.
13 yaşımdan beri pkosum hiç düzenli adet olmadım. İki seneye yakın Doğum kontrol hapı kullandım adet olabilmek için. İçimde hep ya anne olamazsam diye kötü bir şüphe vardı içimi kemiriyordu. Evlendikten 1 sene sonra çocuk istedik. Hemen olmayacağını bildiğim için erken başladık denemeye. 7-8 ay olmayınca doktora gittim. İyi bir vitamine başladık sadece. Ertesi ay klomen artı çatlatma iğnesi oldum tek yumurta oluştu ve maalesef tutmadı. Ertesi ay tekrar klomen ve dozu artırılarak kullandım. İki yumurta oluştu ve tuttu :) hcg 4 ten 20 ye sonra da 40 a çıktığında çok mutlu olmuştum. Ama maalesef sonraki değer istenilen şekilde artmadı ve adet oldum. Ama mutluydum Çünkü korkulacak bir şey yoktu artık hamile kalabildiğimi görmüştüm. Üçüncü ay kimyasaldan sonra doktora dahi gitmedim kontrol için çünkü virüs ülkemizde görülmüştü. Elimde kalan son 6 ovülasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye çalıştım ama maalesef eskiden de olduğu gibi hiç koyu çift çizgi göremedim. Sadece klomen kullandığımda koyu çift çizgi görebilmiştim. Bu aydan da umudum yoktu yani hem olması mı olmaması mı gerekir şu dönemde bilmiyordum. Ama gelin görün ki hiçbir şey yapmadığım kullanmadığım halde önceki kullandıklarımın etkisi ile göğüs ağrımdan şüphelenip erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi net gördüm. Kanımı takip ettik 3 kez yeterli artış oldu Yaklaşık on gün sonra doktorda kesemizi gördük inşallah on gün sonra da kalp atışımızı duyacağız. Hamile kalmadan önceki son 5 ay çok sık burada yazılar okuyordum her belirtiyi araştırıyordum pkoslu olup hamile kalan görünce çok mutlu oluyordum. Gözlerim bu mesajları arıyordu. Ben de bir kişiye bile umut olsam çok mutlu olurum. İnşallah hepiniz isteğinize kavuşursunuz. Sakın umutsuz olmayın bir gün olacak :)
Silikte olsa bu gebeliktir ıcın rahat olsun canımRabbim hepimie hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama ben heveslenmek istemiyorum hemen bi testteinşallah dediğin gibi olur canım. Ptesi yine bi test yapıcam 23 ünde adet olmazsam kan testi yaptırıcam hayırlısı olsun bakalım
İnşallah öyledir canımSilikte olsa bu gebeliktir ıcın rahat olsun canım
YAA ben başkasına karışmıyım
Yarına pik olur canim cok yakınKızlar bugünki testim, daha değil dimi kızlar? Hala aynı sanki
Seninde cok yakin 2 gune olurEki Görüntüle 2621553 Diğerleri neden çizgileşiypr anlamıyorum
Tebrikler canim bencede var az daha sabir darısı bizlereİnşallahh canım
Bilemedim kuzum bekliyoruzCanim yakınlaşmış baya bi sanki
Evet canim recetesiz kullaniliyo ben recetesiz aldm gunde 1 tane glukofen 850 mg kullandim cunku bulanti yapti 15 gunden sonra vucut alisiyo ve pco da yumurtaliklar insulinden dolayi calismaz adetlerim gunu gunune geldi mucize olduguna inaniyorum pcodaCanim nedir bu glukofen? Reçetesiz kullanılabiliyor mu
Yakın benmde oyle olduuBilemedim kuzum bekliyoruz
Oooo yaklaşmışsın baya kuzumEki Görüntüle 2621553 Diğerleri neden çizgileşiypr anlamıyorum
Amin canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahh öyledirTebrikler canim bencede var az daha sabir darısı bizlere
Kız sen ne yaptın senYarına pik olur canim cok yakın
DigeEvet canim recetesiz kullaniliyo ben recetesiz aldm gunde 1 tane glukofen 850 mg kullandim cunku bulanti yapti 15 gunden sonra vucut alisiyo ve pco da yumurtaliklar insulinden dolayi calismaz adetlerim gunu gunune geldi mucize olduguna inaniyorum pcoda
Cok fena bi geceydi en kotusuydu yani adam sanki bayıldı dun birsey oldu ona. Seni dinledim kaldrdim bacim o esnada uyuyakldi geriKız sen ne yaptın senmerak ediyorum
Sizi dinlemesem yine olmazdı ama bugün gelemicegi icin mecburen.Kız sen ne yaptın senmerak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?