BUGun ü değerlendirim mi ay nasıl olmaksa oda yorgunluktan öldük bütün evi temizledikOooo yaklaşmışsın baya kuzum
İnşallah canım yaaaSeninde cok yakin 2 gune olur
Niye sabahladın kız uyursam uyanacam diyemiDige
Cok fena bi geceydi en kotusuydu yani adam sanki bayıldı dun birsey oldu ona. Seni dinledim kaldrdim bacim o esnada uyuyakldi geri. Kalktim sabaha kadar oturdum sbaah icimden gelmeyerrk degerlendrdim
Insulinle alakali bi ilaç galiba. Benim öyle bi problemim yok. Şikâyeti olanlar mi kullaniyo bu ılaciEvet canim recetesiz kullaniliyo ben recetesiz aldm gunde 1 tane glukofen 850 mg kullandim cunku bulanti yapti 15 gunden sonra vucut alisiyo ve pco da yumurtaliklar insulinden dolayi calismaz adetlerim gunu gunune geldi mucize olduguna inaniyorum pcoda
Yok ya canim skldi umutluydum umuudm söndüNiye sabahladın kız uyursam uyanacam diyemi
Pco da kisir dongu vardr insulini olmayanlarda kullanmsti burda okudum insulinimin oldugundan haberim yoktu 1 ay kullandktan sonra insulin oldugunj ogrenmstm ama o da cok az bi yuksktiInsulinle alakali bi ilaç galiba. Benim öyle bi problemim yok. Şikâyeti olanlar mi kullaniyo bu ılaci
Anladım canim. Doktora sormakta fayda var. Teşekkür ederim yinedePco da kisir dongu vardr insulini olmayanlarda kullanmsti burda okudum insulinimin oldugundan haberim yoktu 1 ay kullandktan sonra insulin oldugunj ogrenmstm ama o da cok az bi yukskti
Evet ben glifor aldım eczaneden reçetesizCanim nedir bu glukofen? Reçetesiz kullanılabiliyor mu
Pco da kisir dongu vardr insulini olmayanlarda kullanmsti burda okudum insulinimin oldugundan haberim yoktu 1 ay kullandktan sonra insulin oldugunj ogrenmstm ama o da cok az bi yukskti
Kuzum iyi yapmışsın şimdi yumurta ve sperm düşünsünSizi dinlemesem yine olmazdı ama bugün gelemicegi icin mecburen.
Ben de çok zayıfım acaba bize de lazım da haberimiz mi yok, ama doktorlar hiç demedi yani zayıf olduğumuzu görünce hiç bakmıyorlar insülin direncine filan hatta bir doktor sen pco olamazsın çok zayıfsın demişti sonra hazin sonu görmüştü ultrasondaİnsilun ile alakalı . Fakat polikistik over olanlarda insilun yoksa da kullanıliyor yumurtlama sağlamak için ben çok zayıfım mesela bende kullanıyorum yeni başladım
Artik insaflarina kaldıkKuzum iyi yapmışsın şimdi yumurta ve sperm düşünsün
Pco gorunumu olabilir bende zayıf sayilmasamda ideal kilodayım bende de hic bakmadılar olabilir mi yaBen de çok zayıfım acaba bize de lazım da haberimiz mi yok, ama doktorlar hiç demedi yani zayıf olduğumuzu görünce hiç bakmıyorlar insülin direncine filan hatta bir doktor sen pco olamazsın çok zayıfsın demişti sonra hazin sonu görmüştü ultrasonda
Ben de ona takıldım, acaba bize de yarar mı ki, baksana yıllarca denedim mucize diyor aynı bizdeki gibi olmuş büyümemiş filan ilaçla sonra bu hapla düzenli adet olmuşPco gorunumu olabilir bende zayıf sayilmasamda ideal kilodayım bende de hic bakmadılar olabilir mi ya
Bende düşündüm su an corona olmasa giderdik doktora bitince baktircam yaBen de ona takıldım, acaba bize de yarar mı ki, baksana yıllarca denedim mucize diyor aynı bizdeki gibi olmuş büyümemiş filan ilaçla sonra bu hapla düzenli adet olmuşAnlamadım valla
Tabiki doktora danisabilirsn nasil icin rahat ediyosa o sekilde yap hakkinda hayirlisi insallabAnladım canim. Doktora sormakta fayda var. Teşekkür ederim yinede
Evet bende onu anlatmaya calistm 57 kiloydum 47ye dusurdu beni ama hamile kaldm suan elbiselerimi giyemiyrm zayifladm ama mutluyum yumurtlama sagliyo adet duzenliyo kimseyj cok yanlis yonlendrmek istemem cunku burda kendini bilmezler var bazen benimki oneri her zaman bende kadinlar kulubunde ogrendm bu ilacin etkisini ve kullandim sukur hamile de kaldmİnsilun ile alakalı . Fakat polikistik over olanlarda insilun yoksa da kullanıliyor yumurtlama sağlamak için ben çok zayıfım mesela bende kullanıyorum yeni başladım
Aynı kilodayız bnde kilo verim o zamnEvet bende onu anlatmaya calistm 57 kiloydum 47ye dusurdu beni ama hamile kaldm suan elbiselerimi giyemiyrm zayifladm ama mutluyum yumurtlama sagliyo adet duzenliyo kimseyj cok yanlis yonlendrmek istemem cunku burda kendini bilmezler var bazen benimki oneri her zaman bende kadinlar kulubunde ogrendm bu ilacin etkisini ve kullandim sukur hamile de kaldm
merhaba acaaba glıforla aynı işimi göruyoCanim nedir bu glukofen? Reçetesiz kullanılabiliyor mu
Evet cok uzucu oldu ama bebek icin katlaniyoruz canim suan hicbir kiyafetm olmuyo ama olsun sagligimiz daha onemli yine toparlanirz insallah benim 50de ilaci biraktm ama 3 daha vermsm gebelikten sanirimAynı kilodayız bnde kilo verim o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?