Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insulinle alakali bi ilaç galiba. Benim öyle bi problemim yok. Şikâyeti olanlar mi kullaniyo bu ılaci

Insulinle alakali bi ilaç galiba. Benim öyle bi problemim yok. Şikâyeti olanlar mi kullaniyo bu ılaci
Pco da kisir dongu vardr insulini olmayanlarda kullanmsti burda okudum insulinimin oldugundan haberim yoktu 1 ay kullandktan sonra insulin oldugunj ogrenmstm ama o da cok az bi yukskti

Pco da kisir dongu vardr insulini olmayanlarda kullanmsti burda okudum insulinimin oldugundan haberim yoktu 1 ay kullandktan sonra insulin oldugunj ogrenmstm ama o da cok az bi yukskti

İnsilun ile alakalı . Fakat polikistik over olanlarda insilun yoksa da kullanıliyor yumurtlama sağlamak için ben çok zayıfım mesela bende kullanıyorum yeni başladım

İnsilun ile alakalı . Fakat polikistik over olanlarda insilun yoksa da kullanıliyor yumurtlama sağlamak için ben çok zayıfım mesela bende kullanıyorum yeni başladım
Ben de çok zayıfım acaba bize de lazım da haberimiz mi yok, ama doktorlar hiç demedi yani zayıf olduğumuzu görünce hiç bakmıyorlar insülin direncine filan hatta bir doktor sen pco olamazsın çok zayıfsın demişti sonra hazin sonu görmüştü ultrasonda

Pco gorunumu olabilir bende zayıf sayilmasamda ideal kilodayım bende de hic bakmadılar olabilir mi ya

Pco gorunumu olabilir bende zayıf sayilmasamda ideal kilodayım bende de hic bakmadılar olabilir mi ya
Ben de ona takıldım, acaba bize de yarar mı ki, baksana yıllarca denedim mucize diyor aynı bizdeki gibi olmuş büyümemiş filan ilaçla sonra bu hapla düzenli adet olmuş Anlamadım valla

Evet bende onu anlatmaya calistm 57 kiloydum 47ye dusurdu beni ama hamile kaldm suan elbiselerimi giyemiyrm zayifladm ama mutluyum yumurtlama sagliyo adet duzenliyo kimseyj cok yanlis yonlendrmek istemem cunku burda kendini bilmezler var bazen benimki oneri her zaman bende kadinlar kulubunde ogrendm bu ilacin etkisini ve kullandim sukur hamile de kaldm

Aynı kilodayız bnde kilo verim o zamn

Aynı kilodayız bnde kilo verim o zamn
Evet cok uzucu oldu ama bebek icin katlaniyoruz canim suan hicbir kiyafetm olmuyo ama olsun sagligimiz daha onemli yine toparlanirz insallah benim 50de ilaci biraktm ama 3 daha vermsm gebelikten sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…