Neticede gebelik oldu ya tadini cikar alacakson zaten kilo yenidenEvet cok uzucu oldu ama bebek icin katlaniyoruz canim suan hicbir kiyafetm olmuyo ama olsun sagligimiz daha onemli yine toparlanirz insallah benim 50de ilaci biraktm ama 3 daha vermsm gebelikten sanirim
Sabahki de etki eder bence kafaya takmaYok ya canim skldi umutluydum umuudm söndü
Sen bilirsin canım kaliteli yumurta yapıyorOlmazsa diğer ay bende alim benim adet felan düzenli ama olsa olurdu şimdiye dek
Hangisini kullandınız peki isim neydi bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahEvet bende onu anlatmaya calistm 57 kiloydum 47ye dusurdu beni ama hamile kaldm suan elbiselerimi giyemiyrm zayifladm ama mutluyum yumurtlama sagliyo adet duzenliyo kimseyj cok yanlis yonlendrmek istemem cunku burda kendini bilmezler var bazen benimki oneri her zaman bende kadinlar kulubunde ogrendm bu ilacin etkisini ve kullandim sukur hamile de kaldm
Canım beni gören doktorlar sen yanlış biliyorsun sende pko olamaz diyorlar ultroson da görene kadar insülin direnci yok bende bakıldı ama polikistik over de yumurtlama sağlıyormuş bu ilaç adet düzenini sağlıyorBen de çok zayıfım acaba bize de lazım da haberimiz mi yok, ama doktorlar hiç demedi yani zayıf olduğumuzu görünce hiç bakmıyorlar insülin direncine filan hatta bir doktor sen pco olamazsın çok zayıfsın demişti sonra hazin sonu görmüştü ultrasonda
hayır canm gelen giden bişeu yokRehis söküldün mü canım
Allah Allah bu nasıl iş yaahayır canm gelen giden bişeu yok
benimde gliforum biticek 20 günlük kaldı Acaba NSen bilirsin canım kaliteli yumurta yapıyor
aynen canm bende aynı fikirdeyimKızlar iyiki varsınızzz yaaa sizlerle günlerim dolu dolu geciyor ilk defa bu sitede böle arkadaşlık kurdum size cok ısındım herşey cok güzel bu arada dualarımdasınız biliyorsunuz dimi Meryem suresine niyetlenir ken sitedeki arkadaşlarım ve kendı niyetime okuyorum diyip başlıyorum
Canım benim ne kadar iyisinKızlar iyiki varsınızzz yaaa sizlerle günlerim dolu dolu geciyor ilk defa bu sitede böle arkadaşlık kurdum size cok ısındım herşey cok güzel bu arada dualarımdasınız biliyorsunuz dimi Meryem suresine niyetlenir ken sitedeki arkadaşlarım ve kendı niyetime okuyorum diyip başlıyorum
Kuzum. İnşallahbenimde gliforum biticek 20 günlük kaldı Acaba N
aynen canm bende aynı fikirdeyimSende benim duamdasın canm İnşAllah Bu ay hepimiz Hamiş olcaz Canm bilmiyorum ya valla Bu gün normalim hiç bişeyim yok sadece gece kasık ağrım bu kdr bide akıntı rahatsz edici değil yani
evet bebeğim İnşAllah nasıl gidiyoKuzum. İnşallah ❤ Ben de inanıyorum
Tamam canm diger ay alimSen bilirsin canım kaliteli yumurta yapıyor
Valla kuzum tatil bitse de işe başlasak artık, ben evde çok sıkılıyorumevet bebeğim İnşAllah nasıl gidiyotatil diyelimm
O ilaca da beraber başlayalım olmadıTamam canm diger ay alim
Olur canim hatırlatalımO ilaca da beraber başlayalım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?