Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cok uzucu oldu ama bebek icin katlaniyoruz canim suan hicbir kiyafetm olmuyo ama olsun sagligimiz daha onemli yine toparlanirz insallah benim 50de ilaci biraktm ama 3 daha vermsm gebelikten sanirim
Neticede gebelik oldu ya tadini cikar alacakson zaten kilo yeniden

J Jessica11 doktora sormana gerek yok kullanabilirsin canımmm bende kendı kendıme aldım aynı işi görüyor benımki de diaformin

Hangisini kullandınız peki isim neydi bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Canım beni gören doktorlar sen yanlış biliyorsun sende pko olamaz diyorlar ultroson da görene kadar insülin direnci yok bende bakıldı ama polikistik over de yumurtlama sağlıyormuş bu ilaç adet düzenini sağlıyor

Kızlar iyiki varsınızzz yaaa sizlerle günlerim dolu dolu geciyor ilk defa bu sitede böle arkadaşlık kurdum size cok ısındım herşey cok güzel bu arada dualarımdasınız biliyorsunuz dimi Meryem suresine niyetlenir ken sitedeki arkadaşlarım ve kendı niyetime okuyorum diyip başlıyorum

Sen bilirsin canım kaliteli yumurta yapıyor
benimde gliforum biticek 20 günlük kaldı Acaba N
aynen canm bende aynı fikirdeyimSende benim duamdasın canm İnşAllah Bu ay hepimiz Hamiş olcaz Canm bilmiyorum ya valla Bu gün normalim hiç bişeyim yok sadece gece kasık ağrım bu kdr bide akıntı rahatsz edici değil yani

Canım benim ne kadar iyisin

Kuzum. İnşallah Ben de inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…