Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde çok akıntım oluyor sogan kürü denıycem adet duzensızlıgıne çok duydumm ama hiç denemedım
Benimde adetim gecikti 18 gün dur test aldım negatif adet olsam ondan sonra başlıycam bende testere dişli aslan penceside ıyi geliyor ben onunla 3 ay düzenli oldum sonra çay bittiği için içemedim bu ayda gecikti

Benimde adetim gecikti 18 gün dur test aldım negatif adet olsam ondan sonra başlıycam bende testere dişli aslan penceside ıyi geliyor ben onunla 3 ay düzenli oldum sonra çay bittiği için içemedim bu ayda gecikti
Senın gecikme baya uzun sürmüş

Hahah hosbuldum canim. Naber iyi misin
İyim xanım be bugun biraz temizlik yaptık evi falan değiştik düzeni sonra yemek yap ye mutfagı topla namaz derken anca oturdum sayılır bacaklarım kopuyor ama harbi cok güzel oldu sanki başkasının evindeymişim gibi hissettim sen napıyorsun

Oh ne güzel valla evin havası değişmiştir enerjiniz yenilenmiştir. Bende napayim bugün pek bisey yapmadım yemek yaptım spor yaptım akşam oldu akşamları da survivor izliyorum yarın beni de temizlik bekliyo bugünün aksine tempolu bir gün olacak. Bu arada yarın ovu testine başlıyorum bende inşallah

Aa hadi bakalım hayırlısı bebegm kaçıncı gündü yarın

Aslanpençesi güzel bir bitki çayı düzenli adet görmede spor beslenmede önemli kılo olunca düzen bozulabılıyor ' Detox suları ve duzenli su tuketımı mesela ben 43 gundur adet olmuyorum testler negatıf çıkıyor ve hastaneye sokağa çIkma yasagı oldugu için gidemiyorum kilomda var muhtemelen kılodandır diye düşünüyorum ve 1 haftadır spor yapıyorum. Bakalım nereye kadar olmıycam regl bebekte yok belirtisi zaten yok bukadar çok gecikme hiç yaşamadım 1 hafta şaşardı ama 43 gün geçikme ilk defa oldu

Merhaba size umut olsun diye yazmak istedim ben pcos hastayım adet düzenim kendine gire vardır 45gun yada daha uzun zaman adet olmadığım olmuştur yada gününde olduğum zamanlarda oluyordu i zamanlar çocuk için Dr gidince sen pcos hastasın dedi o nedir ki deyince anlattı sonra tedavi sonra yine tedavi yok olmuyor bir gün kalktım ağlıyorum aradan 5yil geçmiş bebek yok ani bir karar verdik hiç araştırma yapmadan tüp Bebek merkezine gittik ve bebeğimiz oldu aradan fazla geçmeden dondurulmuş yumurta ile kızım doğdu biz bir rahatladık derken kendi gelen fındık kurdum doğdu kafayı boşaltın ve olacak diye düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…