Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy ciddi misin ?3 ay kullanıp ara vermiş miydin kuzum ?? Bende geçen ay kullandım bakalım bu ay nolucak. Ya çok da bitkisel şeyler kullanmak istemiyom karaciğeri yoruyormuş ya..
Tüm talimatlara uydum canım sürekli yazdım oradakilere ama bana yaramadı, yumurtlamadım da ben bence saçmasapan şeyler yaşadım kanamalı pembeli filan Ama belki bana öyle olmuştur herkeste farklı etkisi var

Valla gerçekten öyle, normalde arı sütü bal polen Karışımı aldım ama kullanmadım sadece hayıt deneyeceğim 3 ay aralıksız, güveniyorum.
Kuzum kendim hep bununla adet olduğum yumurtladığım için cok gönül rahatlığıyla herkesten önerebiliyorum valla doktorlar halt etmiş bana hamile kalamazsın demişlerdi önce Rabbim sonra hayıt sayesinde eğer hamileliğim devam etseydi cinsiyetini öğrenecektim bu hafta

Bebeğim 1 kere olursa devamı gelir Allah’ın izniyle, ben de kendimin doktoru oldum ve dediğin gibi hayıt harika, hadi ibşallaj bu ay nasip olur

Merhaba kızlar bende pkosum kendimi bildim bileli 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım geçen sene mart ayında klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım 12. Haftada kaybettim bu sene klomen kullandım tekrar olmadı yum büyümedi kilo verdim 7 8 kilo kadar femara ya geçti doktorum 20 mm bir yum oldu ilk defa solda hep sağda olurdu insülin direncim de yarı yarıya düştü kilo verince ve şuan çok şükür 5+3 hamileyim tekrar sonu çok güzel olur inşallah şuaana kadar herşey olumlu sormak istedikleriniz varsa buyurun

Eklentiler

• IMG_20200408_151017.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 24
Tüm talimatlara uydum canım sürekli yazdım oradakilere ama bana yaramadı, yumurtlamadım da ben bence saçmasapan şeyler yaşadım kanamalı pembeli filan Ama belki bana öyle olmuştur herkeste farklı etkisi var
Bakalım canım. İnşallah sağlıkla gelir bebitolar Elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın ol demesinde

Oyyy maşşallahh miniğe Sağlıkla büyüsün gelişsin, sağlıklı doğumla vakti geldiğinde kucağınıza alın inşallah Kilo vermek için neler yapyınız ? Glifor falan kullanmış mıydınız ?

Maşallah miniğe Allah analı babalı büyütsün bende bir kayıp yaşadım onda cok zor kalmıştım doktora gitsem bir kere kaldıysan tedavisiz yine kalırsın diyip yollayacak bende oyuzden evde artarnetif birşeyler demiyorum hayıt tohumu yumurtlamak yapıyor bende suan regl liyim bu ayda olmadı yani

Evet glifor kullandım insülin direncim vardı diyetisyene gittim sıkı bir diyet yaptım

Pkos da bir defa kaldım yine kalırım diyemedim ben hiç çünkü diğerindede yine yum tembeeliği vardı iilaçla ve yumurtalama takibi ile kalmıştım

Rabbim yardımcın olsun canım

Evet glifor kullandım insülin direncim vardı diyetisyene gittim sıkı bir diyet yaptım
Şuan bende o dönemdeyim. Spor ve diyetle kilo vermeye çalışıyorum. Benim 2 tane kaybım var. Onları da kilo verdiğim ve glifor kullandığım günaşırı ilişkiyle kalmıştım. İnşallah sağlıkla ilerler 3.gebeliğim ya .. Sende sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağına

Bende kendimi bildim bileli pkoluyum 2 kerede ben dusuk yasadim canimm cok zordu bende baya kilo verdim adetlerim bile duzeldi cok sukur kilonun cok etkisi var pkoya

Pco olduğunu 1 hafta öğrenmiş biri olarak ben de geldim aranıza adetlerim genel anlamda düzenliydi mart ayında 12 gün geçince doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. Daha önceleri yokken şu an olmasını son dönemde aldığım bikaç kiloya bağlıyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Doktor bana duphaston ve glifor verdi. 1 haftada 3 kilo verdim çünkü hiçbirşey yiyip içemiyorum resmen. Benim sizlere sormak istediğim bir konu var. Duphaston yarın bitecek ve 10 gün içinde adet olcam doktorun dediğine göre bu süreçte yumurtam çatlayacak mı denemelere devam etmeli miyim bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba aramıza gsgeldin duphaston içerken yumurtlama sağlıyorsunuz on gün sonra en geç adet olacaksınız Geçmiş olsun Olsun arada Rabbim şifanızı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…