Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm benim eşimde diyo cok koyu görmezsem inanmam diyo ama erkek yani biz artk alıştık her ay umutlanp üzülmeye kan verme ihtimalin varmı? veya ne zmn yaptn testi tekrarlama gibi bi şans?
Suan tekrarlayamam eşim bir hafta bekle öyle yapalım diyor . Kan veremiyorum çünkü acil olmadıkça hasta kabul edilmiyor burada

bende yapıcam tüst İnşallah bendede çok silik olsa bile bişey cıksın canm Uçarım havalara
İnşallah olur gerçekten artık kafam allak bullak oldu sürekli bunu düşünür oldum belki kürtajdan dolayı psikolojiktir ama inşallah görürsün muradına erersin

Suan tekrarlayamam eşim bir hafta bekle öyle yapalım diyor . Kan veremiyorum çünkü acil olmadıkça hasta kabul edilmiyor burada
canm yinede dikkat et kendine 1 haftada gecmek bilmez valla güzel haberlerle gel inşallah

Selam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün benim bat günümdü ama regl olmadım. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Benim adetlerim zaten düzensizdi biliyorsunuz pko olunca pek normal olmuyor. Sağ yumurtalığımda ara ara sızı hissediyorum muhtemelen bir kist gelişti o tarafta. Şimdi malum doktora da gidemiyorum, adet görmeyi kolaylaştırmak için ne yapabilirim?

inşallah ama belirti 0 biliyomusun yumurtalama zamanında daha cok vardı belirti hahaha
Olsun canim belirtiyle çok bağlantısı yok zaten. Seninde başına gelmiştir bazı aylar ne belirtilerimiz oldu kesin hamileyim dedim ama yoktu. O yüzden ona çok takılma. Sen ne zaman test yapacaksın kuzum

canm merhaba ben adet gecıkmesı yasamadm ama arkadaslar yardım eder sana

Selam canim. Hamile olmadığına eminsen adaçayı içebilirsin canim adeti söKtürüyor. Ama imkanın varsa poşet çay olarak degilde kendi demledigini iç

Olsun canim belirtiyle çok bağlantısı yok zaten. Seninde başına gelmiştir bazı aylar ne belirtilerimiz oldu kesin hamileyim dedim ama yoktu. O yüzden ona çok takılma. Sen ne zaman test yapacaksın kuzum
canm kimyasal oldugu ay adetime 1 gun kala yemek yemeye oturdugumda mıdem bulandı yıyemedem yemegi yani eşimde guldu hatta adetim 6 gun gectı test yaptm pozıtıf sevındım felan ama sbh adet oldum malesef

canm kimyasal oldugu ay adetime 1 gun kala yemek yemeye oturdugumda mıdem bulandı yıyemedem yemegi yani eşimde guldu hatta adetim 6 gun gectı test yaptm pozıtıf sevındım felan ama sbh adet oldum malesef
Ama bak kendin söylüyosun adetin 6 gün geçmiş. Zaten belirtiler adet gecikince yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Selam canim. Hamile olmadığına eminsen adaçayı içebilirsin canim adeti söKtürüyor. Ama imkanın varsa poşet çay olarak degilde kendi demledigini iç
Yani eminim galiba çünkü dün testim negatif çıktı. Eğer hamilelik olursa adaçayının bir zararı var mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…