- 20 Nisan 2020
- 24
- 11
- 3
- 28
Suan tekrarlayamam eşim bir hafta bekle öyle yapalım diyor . Kan veremiyorum çünkü acil olmadıkça hasta kabul edilmiyor buradacanm benim eşimde diyo cok koyu görmezsem inanmam diyo ama erkek yani biz artk alıştık her ay umutlanp üzülmeye kan verme ihtimalin varmı? veya ne zmn yaptn testi tekrarlama gibi bi şans?
Inşallah canim ağzından bal damliyo yineMutsuzluk yokkkAllahın izniylee Bu önümüzdeki ay senin güzel haberlerini almak istiyorum Çokta İnanıyorum
İnşallah olur gerçekten artık kafam allak bullak oldu sürekli bunu düşünür oldum belki kürtajdan dolayı psikolojiktirbende yapıcam tüst İnşallah bendede çok silik olsa bile bişey cıksın canm Uçarım havalara
canm yinede dikkat et kendine 1 haftada gecmek bilmez valla güzel haberlerle gel inşallahSuan tekrarlayamam eşim bir hafta bekle öyle yapalım diyor . Kan veremiyorum çünkü acil olmadıkça hasta kabul edilmiyor burada
inşallah ama belirti 0 biliyomusun yumurtalama zamanında daha cok vardı belirti hahahaInşallah canim ağzından bal damliyo yineönce sen haber vericeksin sonra ben inşallah
İnşallah canım haberi alır almaz seninle paylaşırım burdacanm yinede dikkat et kendine 1 haftada gecmek bilmez valla güzel haberlerle gel inşallah
inşallahİnşallah canım haberi alır almaz seninle paylaşırım burdaçok teşekkür ederim
Peki seninki nasıl yani sende hamilelik mi istiyorsuninşallah
Olsun canim belirtiyle çok bağlantısı yok zaten. Seninde başına gelmiştir bazı aylar ne belirtilerimiz oldu kesin hamileyim dedim ama yoktu. O yüzden ona çok takılma. Sen ne zaman test yapacaksın kuzuminşallah ama belirti 0 biliyomusun yumurtalama zamanında daha cok vardı belirti hahaha
evet 1.5 yıldır istiyorumPeki seninki nasıl yani sende hamilelik mi istiyorsun
canm merhaba ben adet gecıkmesı yasamadm ama arkadaslar yardım eder sanaSelam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün benim bat günümdü ama regl olmadım. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Benim adetlerim zaten düzensizdi biliyorsunuz pko olunca pek normal olmuyor. Sağ yumurtalığımda ara ara sızı hissediyorum muhtemelen bir kist gelişti o tarafta. Şimdi malum doktora da gidemiyorum, adet görmeyi kolaylaştırmak için ne yapabilirim?
Selam canim. Hamile olmadığına eminsen adaçayı içebilirsin canim adeti söKtürüyor. Ama imkanın varsa poşet çay olarak degilde kendi demledigini içSelam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün benim bat günümdü ama regl olmadım. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Benim adetlerim zaten düzensizdi biliyorsunuz pko olunca pek normal olmuyor. Sağ yumurtalığımda ara ara sızı hissediyorum muhtemelen bir kist gelişti o tarafta. Şimdi malum doktora da gidemiyorum, adet görmeyi kolaylaştırmak için ne yapabilirim?
canm kimyasal oldugu ay adetime 1 gun kala yemek yemeye oturdugumda mıdem bulandı yıyemedem yemegi yani eşimde guldu hatta adetim 6 gun gectı test yaptm pozıtıf sevındım felan ama sbh adet oldum malesefOlsun canim belirtiyle çok bağlantısı yok zaten. Seninde başına gelmiştir bazı aylar ne belirtilerimiz oldu kesin hamileyim dedim ama yoktu. O yüzden ona çok takılma. Sen ne zaman test yapacaksın kuzum
Canım inşallah bebeğine kavuşursun hepimizin hayali buevet 1.5 yıldır istiyorum
Ama bak kendin söylüyosun adetin 6 gün geçmiş. Zaten belirtiler adet gecikince yavaş yavaş ortaya çıkıyorcanm kimyasal oldugu ay adetime 1 gun kala yemek yemeye oturdugumda mıdem bulandı yıyemedem yemegi yani eşimde guldu hatta adetim 6 gun gectı test yaptm pozıtıf sevındım felan ama sbh adet oldum malesef
Yani eminim galiba çünkü dün testim negatif çıktı. Eğer hamilelik olursa adaçayının bir zararı var mi ki?Selam canim. Hamile olmadığına eminsen adaçayı içebilirsin canim adeti söKtürüyor. Ama imkanın varsa poşet çay olarak degilde kendi demledigini iç
evet canm bende şimdi düşündümde bak yaaaAma bak kendin söylüyosun adetin 6 gün geçmiş. Zaten belirtiler adet gecikince yavaş yavaş ortaya çıkıyor
Adaçayı çok kuvvetli düşürürsün bebeğiYani eminim galiba çünkü dün testim negatif çıktı. Eğer hamilelik olursa adaçayının bir zararı var mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?