- 20 Nisan 2020
- 24
- 11
- 3
- 28
Merhaba bu testin adı ne ilk defa görüyormKızlar bugünki testim
Adaçayı çok kuvvetli düşürürsün bebeği
ooo baya guzel gıdıyosun yarın pik olur gibi haaa hayırlı olsun canmmKızlar bugünki testim
Laboquik normalde ama ben içini çıkarttım strip gibi yaptım analizi kolay olsun diyeMerhaba bu testin adı ne ilk defa görüyorm
Aynen kuzum adaçayı iç 3. Güne adet olursun o kadar çok kuvvetliof çok korktum şu an. Biraz daha bekleyeyim en iyisi. Çok teşekkür ederim
ovulasyon testı canm yumurtalama zmnını gösterıyoMerhaba bu testin adı ne ilk defa görüyorm
Dimiiiiii, bana da şu an bir inanç geldi çünkü koyulaşmışooo baya guzel gıdıyosun yarın pik olur gibi haaa hayırlı olsun canmm
Bu şekilde oluyor mu bende deneyimLaboquik normalde ama ben içini çıkarttım strip gibi yaptım analizi kolay olsun diye
Tamamdır bunu unutmayacağım, çok sağolAynen kuzum adaçayı iç 3. Güne adet olursun o kadar çok kuvvetli
evet canm baya koyu yarın apik olur gibi yaaa hadi hayırlısı canm stres yapmaaa kahveyi ,ihmal etmeDimiiiiii, bana da şu an bir inanç geldi çünkü koyulaşmış
Böyle alt alta dizince koyulaşıyor mu ne olur daha iyi anlıyorsunBu şekilde oluyor mu bende deneyim
Ne demek kuzum, bak onun yerine ıhlamur iç hem rahatlatır hem de bebeğe hiçbir şey yapmaz, hamileyken içilebilen tek bitki ıhlamurmuşTamamdır bunu unutmayacağım, çok sağol ❤
Tamam canım ıhlamur içmeye başlayayım o halde, paylaştığın için teşekkürlerNe demek kuzum, bak onun yerine ıhlamur iç hem rahatlatır hem de bebeğe hiçbir şey yapmaz, hamileyken içilebilen tek bitki ıhlamurmuş ❤
Amin canm ama testın negatifliğinede pek guvende önemli olan adetTamam canım ıhlamur içmeye başlayayım o halde, paylaştığın için teşekkürler ❤ Umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burada
Anladım canım peki yani gebemisin yoksa gebelik takibimi yapıyorsunBöyle alt alta dizince koyulaşıyor mu ne olur daha iyi anlıyorsun
yani teste güvenmemeli miyim?Amin canm ama testın negatifliğinede pek guvende önemli olan adet
Canim 1 2 gün daha bekle sonra erken gebelik testi yap onda varsa gösterir zaten. Bende adetimin gelmediği zamanlarda adaçayı içiyorum ve 1 2 gün için de geliyorYani eminim galiba çünkü dün testim negatif çıktı. Eğer hamilelik olursa adaçayının bir zararı var mi ki?
Wwuuuww yumurtlama yakınlaşıyor çok iyiKızlar bugünki testim
canm bazılarında kanda cıkıpr adet gecıkmesıne 12 gun bıle gecse test göstermıyo bazen yanı dıkkat etmen daha ıyı olur yumurtlama takıbı yapııyomusun veya bılıyomusu tahmını 1 hafta gecsın kan ver en guzelıyani teste güvenmemeli miyim?
sen ne zmn başlıyon ovu testıneWwuuuww yumurtlama yakınlaşıyor çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?