Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok takip yapmadım. Öneceki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm. Bu ay kendi haline bıraktım

ben dunde yaptm ovu testı tabııkı yıne azcık koyu bu gun yıne yapcam 3 de

Merhabalar;
Uzun süredir takip ediyorum kayıt olmak bugune kısmetmiş.
28 yaşındayım 10 yıl önce pcos teşhisi konmuştu. Eşimle 8 yıldır beraberiz ancak çocuk için özellikle hiç girişimimiz olmamıştı.Pcos olduğum için geçen ay önce doktora gittim yumurtlama düzensiz dedi ancak hormon testlerimde bir anormallik yoktu klomen kullandım ve devamında laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım ilk günler silik çizgi çıkarken bir gün bir anda çok koyu çizgi yakaladım ve o günün sabahında birliktelik olmuştu.Beklenen adet tarihim 2 gün geçti erken gebelik testlerinden yaptım ve çok silik çıktı. adetlerim düzensiz olduğundan gebelik testlerine güvenmiyorum. Ancak daha önceki gebelik testi tecrübelerimde tamamen bembeyaz çıkıyordu.

Eklentiler

• 79E7F99D-9B0A-49ED-9F99-C2E5C29FE5E6.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar;
28 yaşındayım 10 yıl önce pcos teşhisi konmuştu. Eşimle 8 yıldır beraberiz ancak çocuk için özellikle hiç girişimimiz olmamıştı.Pcos olduğum için geçen ay önce doktora gittim yumurtlama düzensiz dedi ancak hormon testlerimde bir anormallik yoktu klomen kullandım ve devamında laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım ilk günler silik çizgi çıkarken bir gün bir anda çok koyu çizgi yakaladım ve o günün sabahında birliktelik olmuştu.Beklenen adet tarihim 2 gün geçti erken gebelik testlerinden yaptım ve çok silik çıktı. adetlerim düzensiz olduğundan gebelik testlerine güvenmiyorum. Ancak daha önceki gebelik testi tecrübelerimde tamamen bembeyaz çıkıyordu.

Eki Görüntüle 2622610 Eki Görüntüle 2622610

Merhabalar;

Eki Görüntüle 2622610 Eki Görüntüle 2622610

merhaba canım, önceki ay ben de klomen tedavisi görmüştüm ve adet tarihimde yaptığım testlerde silik çizgiler görüp heyecanlanmıştım ama yanılmışım. ilacın etkisi geçmediği için silik çizgi görmüşüm meğer. senin çizgilerin oldukça koyu görünüyor inşallah hamilesindir

Cok silik çizgi çıkınca buraya atmadım bile canim. Bugün yapınca alt alta koyar atarım ama. Yaa sen testi ne zaman yapicaksin meraklardayim
perşembe veya cuma yapaylm diyorum gecsin 1 2 gün sence?ovu testi yapıb baksamml koyumu değilmi diyr

Hayıt suyu iç hemen gelir hamilelik yoksa söktürür bir iki Güne diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…