Aynen bende böyle dizcem çok güzel anlaşılıyorBöyle alt alta dizince koyulaşıyor mu ne olur daha iyi anlıyorsun
2 gün daha gelmez ise tekrar test yapacağım o zamanCanim 1 2 gün daha bekle sonra erken gebelik testi yap onda varsa gösterir zaten. Bende adetimin gelmediği zamanlarda adaçayı içiyorum ve 1 2 gün için de geliyor
bende dizcem bu ay lmazsa cok ıyı böyleAynen bende böyle dizcem çok güzel anlaşılıyor
Dün başladim kuzum ben. Çok çok silik çizgi vardı. Bugün gene yapıcam inşallahsen ne zmn başlıyon ovu testıne
Aynen canim2 gün daha gelmez ise tekrar test yapacağım o zaman
benm hbrm yok bile baksana dun hıc gıremedm buraya offf atarsın bızedeDün başladim kuzum ben. Çok çok silik çizgi vardı. Bugün gene yapıcam inşallah
Yok takip yapmadım. Öneceki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm. Bu ay kendi haline bıraktımcanm bazılarında kanda cıkıpr adet gecıkmesıne 12 gun bıle gecse test göstermıyo bazen yanı dıkkat etmen daha ıyı olur yumurtlama takıbı yapııyomusun veya bılıyomusu tahmını 1 hafta gecsın kan ver en guzelı
nşallah hamişsindirYok takip yapmadım. Öneceki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm. Bu ay kendi haline bıraktım
Cok silik çizgi çıkınca buraya atmadım bile canim. Bugün yapınca alt alta koyar atarım ama. Yaa sen testi ne zaman yapicaksin meraklardayimbenm hbrm yok bile baksana dun hıc gıremedm buraya offf atarsın bızede
Yaa hiç umudum yok ama inşallahi
nşallah hamişsindir
merhaba canım, önceki ay ben de klomen tedavisi görmüştüm ve adet tarihimde yaptığım testlerde silik çizgiler görüp heyecanlanmıştım ama yanılmışım. ilacın etkisi geçmediği için silik çizgi görmüşüm meğer. senin çizgilerin oldukça koyu görünüyor inşallah hamilesindirMerhabalar;
Uzun süredir takip ediyorum kayıt olmak bugune kısmetmiş.
28 yaşındayım 10 yıl önce pcos teşhisi konmuştu. Eşimle 8 yıldır beraberiz ancak çocuk için özellikle hiç girişimimiz olmamıştı.Pcos olduğum için geçen ay önce doktora gittim yumurtlama düzensiz dedi ancak hormon testlerimde bir anormallik yoktu klomen kullandım ve devamında laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım ilk günler silik çizgi çıkarken bir gün bir anda çok koyu çizgi yakaladım ve o günün sabahında birliktelik olmuştu.Beklenen adet tarihim 2 gün geçti erken gebelik testlerinden yaptım ve çok silik çıktı. adetlerim düzensiz olduğundan gebelik testlerine güvenmiyorum. Ancak daha önceki gebelik testi tecrübelerimde tamamen bembeyaz çıkıyordu.
Eki Görüntüle 2622610 Eki Görüntüle 2622610
perşembe veya cuma yapaylm diyorum gecsin 1 2 gün sence?ovu testi yapıb baksamml koyumu değilmi diyrCok silik çizgi çıkınca buraya atmadım bile canim. Bugün yapınca alt alta koyar atarım ama. Yaa sen testi ne zaman yapicaksin meraklardayim
Benimde yok ama İnşAllah diyelimYaa hiç umudum yok ama inşallah
Allah'tan ümit kesilmez, bekleyelim bakalımBenimde yok ama İnşAllah diyelimbekliyorum bende
Hayıt suyu iç hemen gelir hamilelik yoksa söktürür bir iki Güne diye düşünüyorumSelam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün benim bat günümdü ama regl olmadım. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Benim adetlerim zaten düzensizdi biliyorsunuz pko olunca pek normal olmuyor. Sağ yumurtalığımda ara ara sızı hissediyorum muhtemelen bir kist gelişti o tarafta. Şimdi malum doktora da gidemiyorum, adet görmeyi kolaylaştırmak için ne yapabilirim?
BEnce başladın yumurlamaya ama bilemedimKızlar bugünki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?