- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Heyecanlanıyorum demeyin öyleWwuuuww yumurtlama yakınlaşıyor çok iyi
Hadi bakalım kızlar hepimiz düzenli ovü testinebende dizcem bu ay lmazsa cok ıyı böyle
HAmilesin tebriklerMerhabalar;
Uzun süredir takip ediyorum kayıt olmak bugune kısmetmiş.
28 yaşındayım 10 yıl önce pcos teşhisi konmuştu. Eşimle 8 yıldır beraberiz ancak çocuk için özellikle hiç girişimimiz olmamıştı.Pcos olduğum için geçen ay önce doktora gittim yumurtlama düzensiz dedi ancak hormon testlerimde bir anormallik yoktu klomen kullandım ve devamında laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım ilk günler silik çizgi çıkarken bir gün bir anda çok koyu çizgi yakaladım ve o günün sabahında birliktelik olmuştu.Beklenen adet tarihim 2 gün geçti erken gebelik testlerinden yaptım ve çok silik çıktı. adetlerim düzensiz olduğundan gebelik testlerine güvenmiyorum. Ancak daha önceki gebelik testi tecrübelerimde tamamen bembeyaz çıkıyordu.
Bize de foto at canımben dunde yaptm ovu testı tabııkı yıne azcık koyu bu gun yıne yapcam 3 de
Yeni mi yaptıntest yaptm negatif tabii artık adet olmayı bekliyorum hayırlısıyla önümüzdeki aya umut artık
Yok kuzum rengi normale dönünce diğerleri günü oldu yani koyu değil daha o kadar sen de yapsana hadiiiiiiBEnce başladın yumurlamaya ama bilemedim
Bize de foto at canım
Canım ben 4 buçuğa dogru yapıyorum 3 te kahve içtim zaten biraz daha bekliyim ama hiç umudum yok zaten bugun moralim bozuk ben anne olamıcam hersldeYok kuzum rengi normale dönünce diğerleri günü oldu yani koyu değil daha o kadar sen de yapsana hadiiiiii
Kuzum hayalet çizgi var mı desem?test yaptm negatif tabii artık adet olmayı bekliyorum hayırlısıyla önümüzdeki aya umut artık
Yani ben hayalet çizgi görüyorum sanki eğer testin kendi çizgisi değilseKuzum hayalet çizgi var mı desem?
VarmııııKuzum hayalet çizgi var mı desem?
bence görmek istediöimiz için gprüyoruz bende her ışıkla baktm aetık gözlerim acıdıKuzum hayalet çizgi var mı desem?
Bu ilk idrarınla mıydı ve yumurtlamanın kaçıncı günü kuzum bugünbence görmek istediöimiz için gprüyoruz bende her ışıkla baktm aetık gözlerim acıdı
Öyle şey düşünmek yok demedimki amaaaCanım ben 4 buçuğa dogru yapıyorum 3 te kahve içtim zaten biraz daha bekliyim ama hiç umudum yok zaten bugun moralim bozuk ben anne olamıcam herslde
hayır dayanamadm yaptm sadece Şimdi ilk idrar değilBu ilk idrarınla mıydı
Bana arada gelirler böle geçer canımÖyle şey düşünmek yok demedimki amaaa
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugünhayır dayanamadm yaptm sadece Şimdi ilk idrar değiladet günümdü adet olmazsam ilk idrar denerim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?