Aynen ne zaman sporu bırakıp yemeğe abanırsam kilo alıyorum kilo aldıkçada adet periyodum altüst oluyor.. Peki şuan ekstra bişeyler kullanıyor musun kuzum yumurta kalitesi için falan ?Bende kendimi bildim bileli pkoluyum 2 kerede ben dusuk yasadim canimm cok zordu bende baya kilo verdim adetlerim bile duzeldi cok sukur kilonun cok etkisi var pkoya
Hangi ovulasyon testini aldınız acaba ?Merhaba bende pkos hastasıyım. Kilom yok insülin direncim yok ama pko görünümüm var. Klomen ve ovitrelle iğne ile hamile kaldım malesef 6. Haftada kaybettim. 7 aydır tekrar gebe kalamadım. Bu süreçte doktora gittim hsg istediler hag çekildim ve şok doğuştan tek tüp yarım rahimliymişim bu yüzden sürekli düşük riskim olacakmış. Aşılamaya başladım şubatta tutmadı malesef. 2. Ye başlayacakken bu korona olayı çıktı. Adetlerim düzebliydi sadece bu ay 9 gün attı şuan adetimin 3. Günü yumurtlama kiti aldım evde bakacağım gün kaçırmamak için evde hayıt tohumuda var içerken çok acı geliyor nasıl içiyorsunuz
İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan aldım canmHangi ovulasyon testini aldınız acaba ?
Meraba öncelikte kayıbınız için basınız sağolsun İnsan böle durumlarda ben dıyecegini bilemiyor ınsallah tekrar yasatmaz Rabbim hastalığınız içinde cok geçmiş olsun ınsallah hayırlısıyla tekrar gebelik elde edersiniz ben hayıt tohumunu acı bulmuyorum nedense cok rahat içiyorum sanırım alıştım yudum yudum içerseniz miğdeniz bulanır ben tek seferde su gibi içiyorum isterseniz içine bal karıştırın acılığını alacaktırMerhaba bende pkos hastasıyım. Kilom yok insülin direncim yok ama pko görünümüm var. Klomen ve ovitrelle iğne ile hamile kaldım malesef 6. Haftada kaybettim. 7 aydır tekrar gebe kalamadım. Bu süreçte doktora gittim hsg istediler hag çekildim ve şok doğuştan tek tüp yarım rahimliymişim bu yüzden sürekli düşük riskim olacakmış. Aşılamaya başladım şubatta tutmadı malesef. 2. Ye başlayacakken bu korona olayı çıktı. Adetlerim düzebliydi sadece bu ay 9 gün attı şuan adetimin 3. Günü yumurtlama kiti aldım evde bakacağım gün kaçırmamak için evde hayıt tohumuda var içerken çok acı geliyor nasıl içiyorsunuz
Multivitamin ve d vit kullaniyorum aslinda inofolic de kullanmayi dusunuyorum canimm onun disind duzenli spor yapiyorum cardio ve fitnessAynen ne zaman sporu bırakıp yemeğe abanırsam kilo alıyorum kilo aldıkçada adet periyodum altüst oluyor.. Peki şuan ekstra bişeyler kullanıyor musun kuzum yumurta kalitesi için falan ?
İnnovita marka satıyor o bayansa. Bende geçen ay gittigidiyordan aldım mavi test çubuğu o sayfadakiler pembe. Arada fark var mı acaba...İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan aldım canm
İnofolic alırsan şase alma kuzum combi al o daha etkili..Multivitamin ve d vit kullaniyorum aslinda inofolic de kullanmayi dusunuyorum canimm onun disind duzenli spor yapiyorum cardio ve fitness
Sağol canım allah razı olsun. Kaç gün içtin peki bu suyuMeraba öncelikte kayıbınız için basınız sağolsun İnsan böle durumlarda ben dıyecegini bilemiyor ınsallah tekrar yasatmaz Rabbim hastalığınız içinde cok geçmiş olsun ınsallah hayırlısıyla tekrar gebelik elde edersiniz ben hayıt tohumunu acı bulmuyorum nedense cok rahat içiyorum sanırım alıştım yudum yudum içerseniz miğdeniz bulanır ben tek seferde su gibi içiyorum isterseniz içine bal karıştırın acılığını alacaktır
Pkolular için özel diye aldım o bayandan çünkü daha hasas gösteriyor ben önceki serisinden de almıştım o pkolulara özel değildi yeşildi. Bu daha hassas ama benm kafamı kurcalayan yumurta ya küçük kalırsa pozitif gösteriyo tamam ama kalitesiz yumurta işe yaramayacaktır kiİnnovita marka satıyor o bayansa. Bende geçen ay gittigidiyordan aldım mavi test çubuğu o sayfadakiler pembe. Arada fark var mı acaba...
Merhaba hsgeldinMerhaba Kızlar Bendede Pco Var Ama Adetlerim düzenli En fazla 1gün gecikir Bu gün İlk defa Lekelenmem oldu Adetime daha 13gün var Acaba Neden Ola bilir? Bu arada Ovu testi yaptm Ne cok koyu ne cok Acık renk 1 yıldır korunmuyoruz İnşAllah isteyen Her Kesin Allah Kucağını Boş brakmasın
Pkolular için özel diye aldım o bayandan çünkü daha hasas gösteriyor ben önceki serisinden de almıştım o pkolulara özel değildi yeşildi. Bu daha hassas ama benm kafamı kurcalayan yumurta ya küçük kalırsa pozitif gösteriyo tamam ama kalitesiz yumurta işe yaramayacaktır ki
Yahu selams kizlar bende dr gttim hafif bir pkosun dedi killanma yok adet duzenli sorun yok iki kayip var pihtilasma var bende de hormonlar normal sorun yk sadece tsh yuksek az bse levotrion kullaniyorum simdi benm gbi olan varmı
Ben hergun içiyorum ama adetin ikinci günü başlanıp 12 gün içilir doğrusu bu ilk defa bu ay bu şekilde deniyecehim normalde hep içiyorumSağol canım allah razı olsun. Kaç gün içtin peki bu suyu
ama bende pkoyum canim nasl oluyir hic anlamadimMalesef canım biz adet göremeyen pcoslardanız bizim durum vahim yani
Bende bu gece başladım. Top top tohum şeklinde kaynattım içtim şifa olur inşallah benim tek tüp olayı biraz canımı sıkıyorBen hergun içiyorum ama adetin ikinci günü başlanıp 12 gün içilir doğrusu bu ilk defa bu ay bu şekilde deniyecehim normalde hep içiyorum
Pcosun çeşitleri var böle muhtemelen sende ufak kistcikler yoktur hormonaldır senin kiAma bendr pko y
ama bende pkoyum canim nasl oluyir hic anlamadim
Bende pkoyum ama adet görüyorum düzene yeni yemi girdi. Kıllanmam var ama bende pko görünümlüyüm mesela pko belirtilerim yok ama uştrasonda pko görünümlü yumurtalıklarım yani bol yumurta üretiyor ama kalitesiz ce küçük kalıyorAma bendr pko y
ama bende pkoyum canim nasl oluyir hic anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?