Yok daha neler sen de, hepimizin uğraşı aynı o zaman hiç birimiz hamile olamıycazCanım ben 4 buçuğa dogru yapıyorum 3 te kahve içtim zaten biraz daha bekliyim ama hiç umudum yok zaten bugun moralim bozuk ben anne olamıcam herslde
10 günüYumurtlamanın kaçıncı günü bugün
SEn bi ataanacanm dışarda hiç bişeyde gözükmuyo yani yok boş verim
Siz olucanız ben olamıcamYok daha neler sen de, hepimizin uğraşı aynı o zaman hiç birimiz hamile olamıycaz
Olucak hepimizinkii Ama zamanı geldiğindee Testlere devam hayt suyunada Bebiçimize bekleyelimm İnşAllah Gülüp geccen bu günleriSiz olucanız ben olamıcambana kürtajda zarar verdiler bence yapısıklık falan oldu hani düşünün arkası acıktı peşine hemen olur du hani
Canımın içisii 10. Günde idrara geçmez kiiiiii, en en en erken 12. Günde o da en erken10 günü
Sadece biraz zaman lazım yapışıklık varsa bile tek tüpte var diğer yumurtalığın sapasağlam bir kendine gel yaaaaSiz olucanız ben olamıcambana kürtajda zarar verdiler bence yapısıklık falan oldu hani düşünün arkası acıktı peşine hemen olur du hani
İnşallah testin kendi çizgisi değildirböyleeeyok amaa kesinnn oo kendiliğinden olan cizik İstediğimiz için görüyoruzz artık
ama evin icinde testi sağa sola ceviriyorum cıkıyoo keşke vidyo ata bilssm
Canımın içisii 10. Günde idrara geçmez kiiiiii, en en en erken 12. Günde o da en erken ☺ Daha dur, bat olayını salla senin yumurtlama günün belli, senin daha test yapmaya 4 günün var 14. Günde çıkmazsa tamam, ama şimdi olsa da çıkmaz zaten
evet daha varİnşallah testin kendi çizgisi değildir ☺ama aenin günün var daha 10 gün çok erken
Ama bu birkaç gün öncesi şimdi durum ben bilemeyizböyleeeyok amaa kesinnn oo kendiliğinden olan cizik İstediğimiz için görüyoruzz artık
ama evin icinde testi sağa sola ceviriyorum cıkıyoo keşke vidyo ata bilssm
sizinde yumurtlamalara az kalmışAma bu birkaç gün öncesi şimdi durum ben bilemeyiz
Test sıkıntın yoksa yap canım eğlenceli oluyor ama üzülme çünkü zaten çıkmaz şu ansabırsızlık canm Valla Adeti beklemek şart ama beklerken dunya kdr test yapıyoruz
Yapısıklık tek tüpte mi olur kız hiç anlamıyorum ki bin işlerden YaSadece biraz zaman lazım yapışıklık varsa bile tek tüpte var diğer yumurtalığın sapasağlam bir kendine gel yaaaa
Anam bizim neyimiz düzgün olmuş da o da erken çıksın üreme sistemine dairevet daha varAma İşteee bazılarıbda erken cıkıyo ama offf canm içinde hepoluyo demi cizgi kendiliginden
tamam canmTest sıkıntın yoksa yap canım eğlenceli oluyor ama üzülme çünkü zaten çıkmaz şu an ☺
İnşallah iyiki barsınız cok destek oluyorsunuz bana ya buraya üye olur olmaz sizle tanıştım başka arkadaşlarım yok bazen Ağlıcak gibi oluyorum duygulanıyorum siz yazıncasizinde yumurtlamalara az kalmışGüzel sonuclarla 14gün sonra buluşalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?