- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Kuzum hangi tüp İle ilgili işlem yaptılarsa onda olur o da herkeste olmaz yani yapışıklık var diye şartlandırmaYapısıklık tek tüpte mi olur kız hiç anlamıyorum ki bin işlerden Ya
Kuzum benimİnşallah iyiki barsınız cok destek oluyorsunuz bana ya buraya üye olur olmaz sizle tanıştım başka arkadaşlarım yok bazen Ağlıcak gibi oluyorum duygulanıyorum siz yazınca
InsallahKuzum hangi tüp İle ilgili işlem yaptılarsa onda olur o da herkeste olmaz yani yapışıklık var diye şartlandırma
Aynı şekilde bende ilk geldim buraya yazdm iyikide yazdmİnşallah iyiki barsınız cok destek oluyorsunuz bana ya buraya üye olur olmaz sizle tanıştım başka arkadaşlarım yok bazen Ağlıcak gibi oluyorum duygulanıyorum siz yazınca
Sabah erken uyandık bugün biz, elimi yüzümü yıkadım eşim diyor ki “a a nasıl ilk önce kadınlar kulübüne girmedin şu an şaşkınım”Aynı şekilde bende ilk geldim buraya yazdm iyikide yazdmcanm Bende bazen öyle iyi geliyoki yazdıklarınız duygulanmamak elde değil iyiki sizde varsınız yoksa kafayı yerdim bu sürecde
Sabah erken uyandık bugün biz, elimi yüzümü yıkadım eşim diyor ki “a a nasıl ilk önce kadınlar kulübüne girmedin şu an şaşkınım”yani anlayacağınız sizi kıskanıyor kızlar elimden düşmüyormuş telefon
Benım genelde telefonum kapanmış oluyor uyanınca teli sarsan takıp doğru mutfağaSabah erken uyandık bugün biz, elimi yüzümü yıkadım eşim diyor ki “a a nasıl ilk önce kadınlar kulübüne girmedin şu an şaşkınım”yani anlayacağınız sizi kıskanıyor kızlar elimden düşmüyormuş telefon
AynenUzulmek karamsarlik kabul etmiyoruuzıyiki varsiniz kizlaar
Kesinlikle öyleeAynenkaramsarlık Yok Önümüzde daha aylaaaar var ❤❤
Ovu yapma kuzum ya o tam doğru göstermiyo. Sen az daha bekleyip gebelik testi yapperşembe veya cuma yapaylm diyorum gecsin 1 2 gün sence?ovu testi yapıb baksamml koyumu değilmi diyr
Tamam canm mesaja bakarmısın bebeğimOvu yapma kuzum ya o tam doğru göstermiyo. Sen az daha bekleyip gebelik testi yap
şu an akıntım yok ama kasık batmam var sol taraf Adet olmam yaa İnşOvu yapma kuzum ya o tam doğru göstermiyo. Sen az daha bekleyip gebelik testi yap
Ben test yapma demistim ama yapmışsın onu sonradan okudumşu an akıntım yok ama kasık batmam var sol taraf Adet olmam yaa İnş
sen yapma diyon cıkıyosun burdan ben kaçıp test yapıyorum hahahy kendim kaşındım üzülmek içinBen test yapma demistim ama yapmışsın onu sonradan okudumdaha erken testte çıkmaması çok normal
Ya markete gittik canim da telefonum evdeydi o sırada konusmussunuz herşeyisen yapma diyon cıkıyosun burdan ben kaçıp test yapıyorum hahahy kendim kaşındım üzülmek için
belirtim yok zaten testde bitdi perşemde dışarı cıkcam alır yapar sana atarımYa markete gittik canim da telefonum evdeydi o sırada konusmussunuz herşeyibak sen beni dinle perşembe gününe kadar ne gebelik testi ne de ovu testi yapma. Kendini de dinleme hiç belirtim yok diye kafanda kodla
Oh ne güzel testinin bitmiş olması iyi olmuş düşünmezsin böylecebelirtim yok zaten testde bitdi perşemde dışarı cıkcam alır yapar sana atarım
ayyy valla bende mutluyum evde oldukca hadi kalk yap diyo sanki biri banaOh ne güzel testinin bitmiş olması iyi olmuş düşünmezsin böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?