Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah iyiki barsınız cok destek oluyorsunuz bana ya buraya üye olur olmaz sizle tanıştım başka arkadaşlarım yok bazen Ağlıcak gibi oluyorum duygulanıyorum siz yazınca
Aynı şekilde bende ilk geldim buraya yazdm iyikide yazdm canm Bende bazen öyle iyi geliyoki yazdıklarınız duygulanmamak elde değil iyiki sizde varsınız yoksa kafayı yerdim bu sürecde

Aynı şekilde bende ilk geldim buraya yazdm iyikide yazdm canm Bende bazen öyle iyi geliyoki yazdıklarınız duygulanmamak elde değil iyiki sizde varsınız yoksa kafayı yerdim bu sürecde
Sabah erken uyandık bugün biz, elimi yüzümü yıkadım eşim diyor ki “a a nasıl ilk önce kadınlar kulübüne girmedin şu an şaşkınım” yani anlayacağınız sizi kıskanıyor kızlar elimden düşmüyormuş telefon

bende yataktan cıkmadna gunaydın yazıyorum sonra kahvaltı hazırlamağa

Benım genelde telefonum kapanmış oluyor uyanınca teli sarsan takıp doğru mutfağa kahvaltıdan sonra yazıyorum bi gunaydın sonra işlere

Merhaba kızlar bende varım.9 aylık evliyim. Adet düzensizliği şikayetiyle doktora gittim, hormonlarımda, kilomda herhangi bir sorun çıkmadı sadece ultrasonda pko görüntüsünün olduğunu, söyledi pholicaps adlı ilaç verdi 3 ay kullanmamı söyledi bende 2 aydır ovulasyon testi ile takipteyim

Ben test yapma demistim ama yapmışsın onu sonradan okudum daha erken testte çıkmaması çok normal
sen yapma diyon cıkıyosun burdan ben kaçıp test yapıyorum hahahy kendim kaşındım üzülmek için

sen yapma diyon cıkıyosun burdan ben kaçıp test yapıyorum hahahy kendim kaşındım üzülmek için
Ya markete gittik canim da telefonum evdeydi o sırada konusmussunuz herşeyi bak sen beni dinle perşembe gününe kadar ne gebelik testi ne de ovu testi yapma. Kendini de dinleme hiç belirtim yok diye kafanda kodla

Ya markete gittik canim da telefonum evdeydi o sırada konusmussunuz herşeyi bak sen beni dinle perşembe gününe kadar ne gebelik testi ne de ovu testi yapma. Kendini de dinleme hiç belirtim yok diye kafanda kodla
belirtim yok zaten testde bitdi perşemde dışarı cıkcam alır yapar sana atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…