- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
yaaaa Ne güzelll yaaa bu ay her kesde qaliba böyle oluyoo İlk defamı geldi canm?Kızlar benden pembeli kırmızılı kanlı şekilde akıntı geldi ama bence bu bildiğin yumurtlama akıntısı çünkü peçetede baktım şeffaf karşısı görünüyor ve alabildiğine uzuyor, ay bilemedim bir test daha mı yapsam birazdan
hadi Hayırlı olsun değerlendirr benmde geldi pembe akıntı 8 kizi geldi 10 yumurtladm Bunu iyi değerlendirKızlar benden pembeli kırmızılı kanlı şekilde akıntı geldi ama bence bu bildiğin yumurtlama akıntısı çünkü peçetede baktım şeffaf karşısı görünüyor ve alabildiğine uzuyor, ay bilemedim bir test daha mı yapsam birazdan
erken yumurtluyuyo olabilirsin canm yarn bıdaha dene bakalm nolcakKizlar benim de adetimin 8. Günü . Ovulasyon testim bu şekilde iki gündür . Erken değil mi bu kadar koyu olması için.
Aynen ilk defa oldu kuzumyaaaa Ne güzelll yaaa bu ay her kesde qaliba böyle oluyoo İlk defamı geldi canm?
Femara ve maxijuno kullandım bu ay. Klomen ise yaramamisti hiç yumurtlama gormedim. İnşallah yumurtlarim bu ay yaaerken yumurtluyuyo olabilirsin canm yarn bıdaha dene bakalm nolcak
Aaaa bugünleri değerlendireyim her gün o zaman, seninki bariz yumurtlamaydı bayaaa koyuyduhadi Hayırlı olsun değerlendirr benmde geldi pembe akıntı 8 kizi geldi 10 yumurtladm Bunu iyi değerlendir
evet canm akıntı oldugu gun silikti test yani çok değil ama pik değildi 2 gun sonra piktii hayırlı olsun beybisiAaaa bugünleri değerlendireyim her gün o zaman, seninki bariz yumurtlamaydı bayaaa koyuydu
hayırlı olsun canm yınede sen test yap silikleşicekmi bak belki tam pik olmayada bilir bazılarındada o kdr pikleşip silikleşiyoFemara ve maxijuno kullandım bu ay. Klomen ise yaramamisti hiç yumurtlama gormedim. İnşallah yumurtlarim bu ay yaa
Peki ilişki olması için koyu görünce mi yoksa siliklestigi gün mü daha uygun. Sperm kalitesi çok iyi değil de bizim.hayırlı olsun canm yınede sen test yap silikleşicekmi bak belki tam pik olmayada bilir bazılarındada o kdr pikleşip silikleşiyo
silikleştiği gun 24 saat içinde canm en onemlisi catladığı gun yani silikleşiyo o gunde zatenPeki ilişki olması için koyu görünce mi yoksa siliklestigi gün mü daha uygun. Sperm kalitesi çok iyi değil de bizim.
benm test boyleydı canmPeki ilişki olması için koyu görünce mi yoksa siliklestigi gün mü daha uygun. Sperm kalitesi çok iyi değil de bizim.
Siz baktınız mı belki kanda çıkar gebelikbenm test boyleydı canm
Eki Görüntüle 2622832
bunlar ovü testi canm daha qebelik için erken benm 10 gunum ovulasyondan sonra kiSiz baktınız mı belki kanda çıkar gebelik
Himm 12 günden sonra cikabiliyor. Ovu testi de çıkarabilir belki ama çok güven olmuyormuş onlara da. Hayırlısı olsun insallahbunlar ovü testi canm daha qebelik için erken benm 10 gunum ovulasyondan sonra ki
evet yaptım cok bişey anlamadm adetı beklıycem inşallah canmHimm 12 günden sonra cikabiliyor. Ovu testi de çıkarabilir belki ama çok güven olmuyormuş onlara da. Hayırlısı olsun insallah
Yani yumurtlama zamani normalin 5katina çıkıyormuş lh hormonu. Kesinlikle ikinci çizgi diğerinden koyu olmalı. İkisi aynı dereceye yakın oldiginda yumurtlama misim ben mesela. Foto varsa atın isterseniz daha net bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?