Himm yok burda yumurtlama. Ben de kullandım bu testlerden sizinki gibi çıkınca umutlandim sonra yine siliklesti malesef.Eki Görüntüle 2622842 Ben koyusu buydu sonra silikleşti
İşte benim de silikleşti sebebi ne acabaHimm yok burda yumurtlama. Ben de kullandım bu testlerden sizinki gibi çıkınca umutlandim sonra yine siliklesti malesef.
Selam canım kalınlaşma belirtisi varmıydı bende bitkisel seyler içiyorum ver kürtaj olduktan sonra hiç kalamadım bşda acaba benimki de kalınlasmıs olabilir miMerhabalar, öncelikle hepinize geçmiş Rabbim şifa versin inşallah. Bende pcoyum ve 1,5 yıllık evliyim. pco olduğumu bildiğim için evliliğimin 5. ayından itibaren tedaviye başladım, hormon değerlerim gayet iyi hatta amh çok çok yüksek. İlk olarak femara kullandım ve sonuç alamadım malesef. sonra doktor değiştirdim bana klomen inofolic ve matofın üçlüsünü verdi. kullandığım ilk ayda hamile kaldım. 4,5 aylıkken servikal yetmezlikden bebeğimi kaybettim. sonrasında sadece klomen içtim işe yaramadı gectiğimiz ay bitkisel macun yedim ve yine sonuc alamadım hatta doktora gittiğimde rahim iç zarım kalınlaşmış doktor macundan olmuş olabılır bitkisel ilaçlar içme diye uyardı. bu ay yıne klomen ınofolıc ve matafın üçlüsünü içicem. ama öncesinde duphaston ile rahim kalınlığını halletmemiz gerekiyor şuan on gün boyunca duphaston içicem. bakalım hayırlısı herşey ALLAHtan. inşallah bu ay güzel sonuclar alırız.
Belirtisi var diyemem canım ama macunu yemeden önceki ay doktora gittiğimde kalınlaşma görmemişti herşey normaldi bu ay kalınlaşma var dedi . özellikle pco hastalarında kalınlaşma riskliymiş ve doktorum uyardı içme böyle şeyler bunlar bıtkısel olarak yumurtalığı uyarmış olabılır ama kesin çözüm değil civan perçemi aslan pençesi vs bunlar kalınlaşmaya yol açmış olabılır dedi, ben de bi daha içmicem zaten.Selam canım kalınlaşma belirtisi varmıydı bende bitkisel seyler içiyorum ver kürtaj olduktan sonra hiç kalamadım bşda acaba benimki de kalınlasmıs olabilir mi
Malesef yumurta belli bir büyüklüğe ulaşıp sonra büyümeye biliyor pko da . Zaten en büyük sıkıntımız da bu. Benim kaç aydır öyleydi. Bu ay da olmaz inşallah.İşte benim de silikleşti sebebi ne acaba
canm catlayınca koyulaçıp sonramı silikleşiyo yoksa öyle olsa bile catlamaya bılıyomu bendede pco varMalesef yumurta belli bir büyüklüğe ulaşıp sonra büyümeye biliyor pko da . Zaten en büyük sıkıntımız da bu. Benim kaç aydır öyleydi. Bu ay da olmaz inşallah.
Canim bende c life macun kullanıyorum. Sen ne kullanmıştınMerhabalar, öncelikle hepinize geçmiş Rabbim şifa versin inşallah. Bende pcoyum ve 1,5 yıllık evliyim. pco olduğumu bildiğim için evliliğimin 5. ayından itibaren tedaviye başladım, hormon değerlerim gayet iyi hatta amh çok çok yüksek. İlk olarak femara kullandım ve sonuç alamadım malesef. sonra doktor değiştirdim bana klomen inofolic ve matofın üçlüsünü verdi. kullandığım ilk ayda hamile kaldım. 4,5 aylıkken servikal yetmezlikden bebeğimi kaybettim. sonrasında sadece klomen içtim işe yaramadı gectiğimiz ay bitkisel macun yedim ve yine sonuc alamadım hatta doktora gittiğimde rahim iç zarım kalınlaşmış doktor macundan olmuş olabılır bitkisel ilaçlar içme diye uyardı. bu ay yıne klomen ınofolıc ve matafın üçlüsünü içicem. ama öncesinde duphaston ile rahim kalınlığını halletmemiz gerekiyor şuan on gün boyunca duphaston içicem. bakalım hayırlısı herşey ALLAHtan. inşallah bu ay güzel sonuclar alırız.
canım bende onu kullandım , ama seni etkilemek istemem. ben o macunu ilk kez bu kadar uzun kullandım. normalde ilk hamileliğimde adetin 3. günü yemeye başlamıştım ve 10.u günü bırakmıştım korkumdam ilaçlarla yan etkisi olur diye çünkü klomende kullanmıştım o ay ve hamile kaldım . gectiğimiz ay sadece macunu yedim ama gelişme olmadı doktorumda kullanma dedi.Canim bende c life macun kullanıyorum. Sen ne kullanmıştın
Anladım canim ben ilk kez kullanıyorum umarım yan etkisi olmazcanım bende onu kullandım , ama seni etkilemek istemem. ben o macunu ilk kez bu kadar uzun kullandım. normalde ilk hamileliğimde adetin 3. günü yemeye başlamıştım ve 10.u günü bırakmıştım korkumdam ilaçlarla yan etkisi olur diye çünkü klomende kullanmıştım o ay ve hamile kaldım . gectiğimiz ay sadece macunu yedim ama gelişme olmadı doktorumda kullanma dedi.
İnşallah canım , en azından bir kere dene aklında kalmasın ama bu sırada kontrollerını de aksatma. önemli ve etkili olan tıbbi tedaviler zaten bitkisel tedaviler yalnızca destek amaçlı olmalı.Anladım canim ben ilk kez kullanıyorum umarım yan etkisi olmaz
Normalde tedaviye baslamistim 1 kere klomen kullandim şu an malum sebeblerden doktora gidemediğim için boş bos beklemek istemedim. Yoksa şu virüs bitince doktora gidicem direkİnşallah canım , en azından bir kere dene aklında kalmasın ama bu sırada kontrollerını de aksatma. önemli ve etkili olan tıbbi tedaviler zaten bitkisel tedaviler yalnızca destek amaçlı olmalı.
evet maalesef virüs herkesi çok etkiledi, inşaallah bir an evvel geçer giderNormalde tedaviye baslamistim 1 kere klomen kullandim şu an malum sebeblerden doktora gidemediğim için boş bos beklemek istemedim. Yoksa şu virüs bitince doktora gidicem direk
Yani eğer iki çizgi eşit yada t çizgisi daha koyu olacak sonra siliklestigi gün çatlamış demek başka türlü hiç bir durum yumurtlama olmuyor. Bende üç aydır ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama gormedim. Testle takip edince en azından gebelik hayali kurmuyorsun daha az uzuluyorsuncanm catlayınca koyulaçıp sonramı silikleşiyo yoksa öyle olsa bile catlamaya bılıyomu bendede pco var
Allah'ım bana da nasip et şu koyu rengi ya valla bı olsun hemen yazicam burayayapılan testlerde t c den koyu ya da aynı olmalı bu şekilde mesela
Tamam canm emin olmak istedim teşekkür ederim bende yumurtlama olmuş bu ay şükürYani eğer iki çizgi eşit yada t çizgisi daha koyu olacak sonra siliklestigi gün çatlamış demek başka türlü hiç bir durum yumurtlama olmuyor. Bende üç aydır ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama gormedim. Testle takip edince en azından gebelik hayali kurmuyorsun daha az uzuluyorsun
Hadi inşallah bekliyorumAllah'ım bana da nasip et şu koyu rengi ya valla bı olsun hemen yazicam buraya
AMa bu olmamışyapılan testlerde t c den koyu ya da aynı olmalı bu şekilde mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?