Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, öncelikle hepinize geçmiş Rabbim şifa versin inşallah. Bende pcoyum ve 1,5 yıllık evliyim. pco olduğumu bildiğim için evliliğimin 5. ayından itibaren tedaviye başladım, hormon değerlerim gayet iyi hatta amh çok çok yüksek. İlk olarak femara kullandım ve sonuç alamadım malesef. sonra doktor değiştirdim bana klomen inofolic ve matofın üçlüsünü verdi. kullandığım ilk ayda hamile kaldım. 4,5 aylıkken servikal yetmezlikden bebeğimi kaybettim. sonrasında sadece klomen içtim işe yaramadı gectiğimiz ay bitkisel macun yedim ve yine sonuc alamadım hatta doktora gittiğimde rahim iç zarım kalınlaşmış doktor macundan olmuş olabılır bitkisel ilaçlar içme diye uyardı. bu ay yıne klomen ınofolıc ve matafın üçlüsünü içicem. ama öncesinde duphaston ile rahim kalınlığını halletmemiz gerekiyor şuan on gün boyunca duphaston içicem. bakalım hayırlısı herşey ALLAHtan. inşallah bu ay güzel sonuclar alırız.

Selam canım kalınlaşma belirtisi varmıydı bende bitkisel seyler içiyorum ver kürtaj olduktan sonra hiç kalamadım bşda acaba benimki de kalınlasmıs olabilir mi

Selam canım kalınlaşma belirtisi varmıydı bende bitkisel seyler içiyorum ver kürtaj olduktan sonra hiç kalamadım bşda acaba benimki de kalınlasmıs olabilir mi
Belirtisi var diyemem canım ama macunu yemeden önceki ay doktora gittiğimde kalınlaşma görmemişti herşey normaldi bu ay kalınlaşma var dedi . özellikle pco hastalarında kalınlaşma riskliymiş ve doktorum uyardı içme böyle şeyler bunlar bıtkısel olarak yumurtalığı uyarmış olabılır ama kesin çözüm değil civan perçemi aslan pençesi vs bunlar kalınlaşmaya yol açmış olabılır dedi, ben de bi daha içmicem zaten.

ayrıca kan pıhtılaşma testi de yaptırdım sonuç güzel bir skntı yok ama biz yine de coraspin başlayalım dedi şimdi birde coraspin içiyorum. hamile kalıp düşük yapanlar mutlaka kan pıhtılaşma testi yaptırın bence.

Malesef yumurta belli bir büyüklüğe ulaşıp sonra büyümeye biliyor pko da . Zaten en büyük sıkıntımız da bu. Benim kaç aydır öyleydi. Bu ay da olmaz inşallah.
canm catlayınca koyulaçıp sonramı silikleşiyo yoksa öyle olsa bile catlamaya bılıyomu bendede pco var

Canim bende c life macun kullanıyorum. Sen ne kullanmıştın

Canim bende c life macun kullanıyorum. Sen ne kullanmıştın
canım bende onu kullandım , ama seni etkilemek istemem. ben o macunu ilk kez bu kadar uzun kullandım. normalde ilk hamileliğimde adetin 3. günü yemeye başlamıştım ve 10.u günü bırakmıştım korkumdam ilaçlarla yan etkisi olur diye çünkü klomende kullanmıştım o ay ve hamile kaldım . gectiğimiz ay sadece macunu yedim ama gelişme olmadı doktorumda kullanma dedi.

Anladım canim ben ilk kez kullanıyorum umarım yan etkisi olmaz

Anladım canim ben ilk kez kullanıyorum umarım yan etkisi olmaz
İnşallah canım , en azından bir kere dene aklında kalmasın ama bu sırada kontrollerını de aksatma. önemli ve etkili olan tıbbi tedaviler zaten bitkisel tedaviler yalnızca destek amaçlı olmalı.

İnşallah canım , en azından bir kere dene aklında kalmasın ama bu sırada kontrollerını de aksatma. önemli ve etkili olan tıbbi tedaviler zaten bitkisel tedaviler yalnızca destek amaçlı olmalı.
Normalde tedaviye baslamistim 1 kere klomen kullandim şu an malum sebeblerden doktora gidemediğim için boş bos beklemek istemedim. Yoksa şu virüs bitince doktora gidicem direk

canm catlayınca koyulaçıp sonramı silikleşiyo yoksa öyle olsa bile catlamaya bılıyomu bendede pco var
Yani eğer iki çizgi eşit yada t çizgisi daha koyu olacak sonra siliklestigi gün çatlamış demek başka türlü hiç bir durum yumurtlama olmuyor. Bende üç aydır ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama gormedim. Testle takip edince en azından gebelik hayali kurmuyorsun daha az uzuluyorsun

Tamam canm emin olmak istedim teşekkür ederim bende yumurtlama olmuş bu ay şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…