- 18 Nisan 2020
- 25
- 20
- 3
- 31
İnşallah ya. Test yaptım 2 defa ama yok belirti de yok. Kimyasal gebelik yaşadığım zaman belirti çoktu. Şimdi hayıt çayı içsem ya varsa bişi olurmu diye korkuyorum. Kimyasal gebelik yaşadığım zmanda da adetimi 20 gün geçmişti pkodan dolayı geç yumurtlama oluyorSelam cnım bir kere kaldıysan yine kalırsın merak etme 20 gün gecikme az bi süre değil test yaptın mı
Ay çok sevindim umarım bişi olmaz hemen deneyeceğim teşekkür ederim cevap içinİçilir canım birşey yoksa sökülürsün Allah’ın izniyle teste çoktan çıkardı olsa 20 gün az bi süre değil
Anlayamadım ne olmamışAMa bu olmamış
Koyulaşmamış yaniAnlayamadım ne olmamış
Ama sen yine bi test yap istersen içmedenAy çok sevindim umarım bişi olmaz hemen deneyeceğim teşekkür ederim cevap için
Tamm inşallahAma sen yine bi test yap istersen içmeden
AynenKoyulaşmamış yani
GünaydınlarrrGünaydın kızlar
Bekliyorum bebegim nasil gececek 12 gun
Gecmiyo yaa kuzumBekliyorum bebegim nasil gececek 12 gunkarin agrim geçti
Eevet ya kendimi dinlemek istemiyorum ama yine düşünmeden kendimi alamıyorumGecmiyo yaa kuzumgünler
ahhh canm neler neler hiss etdim varyaa bende ama şu an 11 rinci gün Ama sadece kasık batması var o kdrEevet ya kendimi dinlemek istemiyorum ama yine düşünmeden kendimi alamıyorum
Simdiye kadar hep psikolojik hissettim yaa hem olumsuz olunca daahhh canm neler neler hiss etdim varyaa bende ama şu an 11 rinci gün Ama sadece kasık batması var o kdr
evet canm yaa neler hiss edip adet olduğum gunler oldu hiç bişey hiss etmeden hamilede ola biliriszzz takılmayalımSimdiye kadar hep psikolojik hissettim yaa hem olumsuz olunca da
Insallah ya artik siz varsiniz sizle guzel geçiyor esim diyo birak su tlfnu artik aksam baska konulara da cevap yaziyorm sarıyorevet canm yaa neler hiss edip adet olduğum gunler oldu hiç bişey hiss etmeden hamilede ola biliriszzz takılmayalım
vet canm dün yoktun yaa tabii Konuçuyosun moral oluyoo üzülsende yüzün gülüyoInsallah ya artik siz varsiniz sizle guzel geçiyor esim diyo birak su tlfnu artik aksam baska konulara da cevap yaziyorm sarıyordun komsu vardi bakamadm pek
Evet vala ya esim oyun oynardi ben beklerdim tlfnj biraksin diye artik o direk tlfnumu elimden aliyo dur bi yazım diyorum sone
vet canm dün yoktun yaa tabii Konuçuyosun moral oluyoo üzülsende yüzün gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?