Evet vala ya esim oyun oynardi ben beklerdim tlfnj biraksin diye artik o direk tlfnumu elimden aliyo dur bi yazım diyorum son
Yaa aynen gizli gizli yazıyom o tv izlerken
İnşAllah Olur bebeğimbu ay lütfen ya diger aya ramazan
Kacinci gun oluyorcanmİnşAllah Olur bebeğimBende yarın veya prşmbe yapaylm test diyorum yaa yine negatifse
bu gün ilişkiden 11 rinci gün yarın 12Kacinci gun oluyorcanm
Bence 14. Gunu bekle ya çıkmayabilir kuzumbu gün ilişkiden 11 rinci gün yarın 12
Bence 14. Gunu bekle ya çıkmayabilir kuzum
yaa hayırlı Olsun canm İnşAllah Bebişin Kalır senle öyle düşünmeeMerhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim
Teşekkürleryaa hayırlı Olsun canm İnşAllah Bebişin Kalır senle öyle düşünmeeBelirtin sadece kasık ağrısımıydı canm
benm normalde bel ağrım olmaz amaTeşekkürlerEvet karnımın altında şiddetli adet olacak hissi ve adet olduğumdaki bel ağrısı
Gozun aydın canimm darisi başımıza insallahhhMerhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim
İnşallah benimde gözüm aymıştırGozun aydın canimm darisi başımıza insallahhh
Bence 3 haftalik felan masallhİnşallah benimde gözüm aymıştırpzt doktora gideceğim o zaman netleşir heralde
canm yumurtalama zamanındamısın acabaKızlar merhaba, bugün sağ kasığımdaki sızı arttı. Yaklaşık üç dakikada bir bıçak girmiş gibi acıyor sonra kesiliyor bir anda. Kistim büyümüş olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı?
Önceki adetim 26 martta bitmiş, yumurtlama bu kadar gecikebilir mi?canm yumurtalama zamanındamısın acaba
pco varsa tabii canm gecikmeler oluyo adetin düzenlimi??Önceki adetim 26 martta bitmiş, yumurtlama bu kadar gecikebilir mi?
Bazen 30 bazen 40 günde bir oluyorum en son klomen kullanıp bıraktığım için bu ay nasıl olacağını kestiremiyorum aslında.pco varsa tabii canm gecikmeler oluyo adetin düzenlimi??
gecikmende ola bilir canm Belkide şu an yumurtluyosundur bende 3gün gec yumurtladm mesela oluyoBazen 30 bazen 40 günde bir oluyorum en son klomen kullanıp bıraktığım için bu ay nasıl olacağını kestiremiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?