Anladım kuzum teşekkür ederim cevabın içingecikmende ola bilir canm Belkide şu an yumurtluyosundur bende 3gün gec yumurtladm mesela oluyo
Kimyasal bu kadar yükselmez canım tebriklerMerhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun. Sizi birkaç konuda daha gördüm aynı şeyi oralarda da sormuşsunuz. Şimdi bunun manası ne anlayamadım ben. Hamilelik olduğu bariz belli hani burdaki hickimsede gebeliğin kimyasal olup olmadığını bilemez. Hani ben gerçekten anlamiyorum ya gövde gösterisi yapmanın alemi ne, ne gereği var?Merhaba
Adetim iki gün gecikti İki gündür sabahları yaptığım erken ve normal gebelik testlerinin silik çıkmasının üstüne bugün kan testi yaptırdım.
Bhcg 228 çıktı.
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım.
4 gündür şiddetli adet sancısı çekip sabahları adet oldum diye uyanıyorum ağrıdan ve
pcos olduğum için kimyasal gebelik olacağını düşünüyorum. Daha önce yaşayan varsa yazarsa sevinirim
Ada çayı hayıt tohumu çivan perçemi bildiklerim bunlar canımAslan pençesi kullanip adeti geciken varmı ilk defa böyle bişi başıma geliyor. Her ay adet okurdum iki uc günluk gecikmelerim olurdu ama 47 gündür adet olmadım . İki defa böyle bişi başıma geliyor. gebelik testi yaptim gebede değilim. Kekik kürü yaptım ada çayı ictim kaşık masajı yapıyorum ama adet olamadim.iyice sinir stres oldum. Adet olmamı sagliyacak bisiler var mı acaba
Evtt baya yakin canmKızlar ne diyorsunuz? Yumurtlama yakın gibi değil mi
Gövde gösterisi gibi bir tabir hiç aklıma gelmemişti bakış açısı tabiÖncelikle hayırlı olsun. Sizi birkaç konuda daha gördüm aynı şeyi oralarda da sormuşsunuz. Şimdi bunun manası ne anlayamadım ben. Hamilelik olduğu bariz belli hani burdaki hickimsede gebeliğin kimyasal olup olmadığını bilemez. Hani ben gerçekten anlamiyorum ya gövde gösterisi yapmanın alemi ne, ne gereği var?
Hepsini kullandım canm ama olmadım hala adet söktürücü ilaç ta kullanmak istemiyorum. Bekliyeyim birkaç gün dahaAda çayı hayıt tohumu çivan perçemi bildiklerim bunlar canım
Sen bilirsin camım ama baya gecikmiş yaHepsini kullandım canm ama olmadım hala adet söktürücü ilaç ta kullanmak istemiyorum. Bekliyeyim birkaç gün daha
Bekle canım bekle geliiiiir benim 54 te geldi ama geldi yani gelir bekleSen bilirsin camım ama baya gecikmiş ya
Bekle canım bekle geliiiiir 54 te geldi benim senin de gelir bekleHepsini kullandım canm ama olmadım hala adet söktürücü ilaç ta kullanmak istemiyorum. Bekliyeyim birkaç gün daha
İlk defa oluyor acayip stres oldum canm sogannkuru de ypiyorum.Bekle canım bekle geliiiiir 54 te geldi benim senin de gelir bekle
iyi akşamlar iyim ben kimse yazmıyokiİyi akşamlar kızlar napıyosunuz kimsecikler konuşmamış iyidir inş herkes
Iyı akşamlar canım biz özele geçtikİyi akşamlar kızlar napıyosunuz kimsecikler konuşmamış iyidir inş herkes
yazan olmayınca yazmadm benKimse yazmamis bnde bekledim yazan olursa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?