Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal bu kadar yükselmez canım tebrikler

Aslan pençesi kullanip adeti geciken varmı ilk defa böyle bişi başıma geliyor. Her ay adet okurdum iki uc günluk gecikmelerim olurdu ama 47 gündür adet olmadım . İki defa böyle bişi başıma geliyor. gebelik testi yaptim gebede değilim. Kekik kürü yaptım ada çayı ictim kaşık masajı yapıyorum ama adet olamadim.iyice sinir stres oldum. Adet olmamı sagliyacak bisiler var mı acaba

Öncelikle hayırlı olsun. Sizi birkaç konuda daha gördüm aynı şeyi oralarda da sormuşsunuz. Şimdi bunun manası ne anlayamadım ben. Hamilelik olduğu bariz belli hani burdaki hickimsede gebeliğin kimyasal olup olmadığını bilemez. Hani ben gerçekten anlamiyorum ya gövde gösterisi yapmanın alemi ne, ne gereği var?

Ada çayı hayıt tohumu çivan perçemi bildiklerim bunlar canım

Kızlar ne diyorsunuz? Yumurtlama yakın gibi değil mi

Eklentiler

• ADBFD0CC-F6AF-44D8-8D4A-C7F24C776324.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 28
Gövde gösterisi gibi bir tabir hiç aklıma gelmemişti bakış açısı tabi insan ilk defa birşey tecrübe edince tecrübelilerine fikir sormak isteyebilir. Cevap alamadım sordum Ayrıca daha önemlisi her başlıkta farklı insanlarda var üstelik bunda nasıl bir anormallik varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…