aynnGünler gecmiiyoo
İyidir canım şükür ev işleri mutfak işleri sürekli işteIyı akşamlar canım biz özele geçtikNuray gelen olursa cevaplıyoruz sen naptın
ANladım canım senın işinde zor.yaİyidir canım şükür ev işleri mutfak işleri sürekli iştevalla benim bebek çalışmalarım şuan yok biliyorsunuz ondan yazmıyorum yokaa okuyorum hep burayı
Insan bir soruyu cevap almak istediği için sorar değil mi, amacı bir cevap alabilmektir. Hoş sizin durumda herkesin vereceği cevap aynıdır NET. işte durum böyle olunca bir sürü başlığa gidip cevabını bildiğin soruyu sorunca bunu derler adama. Yanı üzgünüm ama derim. Neyse uzatmak istemiyorum herkesin kendi tarzı. SelametleGövde gösterisi gibi bir tabir hiç aklıma gelmemişti bakış açısı tabiinsan ilk defa birşey tecrübe edince tecrübelilerine fikir sormak isteyebilir. Cevap alamadım sordum Ayrıca daha önemlisi her başlıkta farklı insanlarda var üstelik bunda nasıl bir anormallik varki
Yani başlamış ama demi yavaş yavaşlarMerhaba canım , benim de önce böyle oldu ama 1-2 gün sonra t c den daha koyu kırmızı oldu, sanırım birkaç günün daha var .
Hello beybikızlarrr ben heldmmm
evvvvet canmhsgeldinn. Reisss senmisin
ooo beybiisiiHello beybi
Gözün aydın canimm çok sevindim senin adınageldimmmmmeve
evvvvet canmben isterdim söyleyim haberi ama Olsun iyiki oda varda haber ede bildm sizeee teyzoş oluyosunuzz ama inşAllah Sağlıklı olurr
Özel mesaj toplu nasıl yapılıyor yapsanageldimmmmmeve
evvvvet canmben isterdim söyleyim haberi ama Olsun iyiki oda varda haber ede bildm sizeee teyzoş oluyosunuzz ama inşAllah Sağlıklı olurr
Canım aynı şeyler bende de var hep akıntım oluyordu ama bir haftadır hiç yok sen hamilemiymissinmalesef takılmamak elde değil canm biliyosun bide evdesin her an kafandaa her an Düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?