Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar, benden pen artık bu ay çünkü bildiğiniz adet gibi kanama var bende, tahliller temiz kist yok, her şey normal ama benden kan geliyor çok garip, çok az enfeksiyon var dedi bir ilaç verdi bu gece içeceğim tek dozmuş, bir şey bulamayınca hayıt suyundandır dedi, 80 gündür içiyorum şimdi mi kanama yaptı yani dedim, eveledi geveledi, öyle işte...

Insan bir soruyu cevap almak istediği için sorar değil mi, amacı bir cevap alabilmektir. Hoş sizin durumda herkesin vereceği cevap aynıdır NET. işte durum böyle olunca bir sürü başlığa gidip cevabını bildiğin soruyu sorunca bunu derler adama. Yanı üzgünüm ama derim. Neyse uzatmak istemiyorum herkesin kendi tarzı. Selametle

merhaba kızlar, bat'ın üzerinden 5 gün geçti hala adet olmadım. sabah gebelik testi yaptım ve koskoca bir negatif gördüm. bu ay da olmadı. adete dair hiçbir belirtim de yok. pko çirkin yüzünü gösteriyor yine. sadece üzgünüm. paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…