Canım tekrarla bence henüz beta salgılanmaya başlamamış olabilir belkimerhaba kızlar, bat'ın üzerinden 5 gün geçti hala adet olmadım. sabah gebelik testi yaptım ve koskoca bir negatif gördüm. bu ay da olmadı. adete dair hiçbir belirtim de yok. pko çirkin yüzünü gösteriyor yine. sadece üzgünüm. paylaşmak istedim
Canım hep dualarımdasınız ederken tüm Bebek isteyenlere edıyorum duamı hayırlı Ramazan lar olsunSelam kızlar Ramazan ayı hepimize mübarek olsun Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin birbirimize bol bol dua edelim
Canm aynen bendede adete kdr belirti bitmiçdi adet günü ve sonrası başladı daha kesin deöil ama teste göre evet doktora gideyim inşAllahCanım aynı şeyler bende de var hep akıntım oluyordu ama bir haftadır hiç yok sen hamilemiymissin
Merhaba canim.Tebrik ederim saglikla kucagina alasinCanm aynen bendede adete kdr belirti bitmiçdi adet günü ve sonrası başladı daha kesin deöil ama teste göre evet doktora gideyim inşAllahSizde hanilesinizdir
Teşekkür ederim canm belirtim şöyleydi Yumurtalamadan sonra ben takip ediyodum testle neyse 3 4gün sonra birden gelen bel aörısı aşırı hemde sonra 1 güne gectii Sonra kasıkta batmalar felandı sadece oda iki gün felan surdu arayla oldu adetime bi gün kala vajinada iyne batması oldu o zaman kesin var dedim hic yaşamadm 10 saniye sürdü ama oldu sonra adetim normalde gece olmam lazm hep öyle olur şaşmaz gece 4 gibi kalktm akıntıyla pembe iki 3 damla leke ve bitti başka gelmedi sabah ama akıntım vardı bayaa beyaz beyaz test yaptm bende erken gebelik testi ve silik cıktı yine devam etdm bu iki gün bu gün koyuluk belli İki günede doktora gidcem İnşAllahMerhaba canim.Tebrik ederim saglikla kucagina alasinsizde adeta kadar belirti hic olmadimi?bende adeta 5gun kaldi hic belirtim yok .
tebrik ederim canım sağlıklı bir şekilde kacagina almayı nasip etsin allah
Merhaba canm Adütin düzensizse ola bilir gec yumurtalamalarKızlar bugun adetımın 28 günü bır haftadr böyle testlerm tam koyulasmıyor benm gıbı olan yada geç yumurtlayan varmı aranızda
Evet canım duzensız geçen ay 28. Günde oldu bır oğlum var onda 34 de oldu acaba benim gıbı olanlar varmı böyleMerhaba canm Adütin düzensizse ola bilir gec yumurtalamalar
Bu sabah 8. gün ve ilk idrarla tekrarladım yine negatifi gördüm.Canım tekrarla bence henüz beta salgılanmaya başlamamış olabilir belki
Adetin mi geciktiBu sabah 8. gün ve ilk idrarla tekrarladım yine negatifi gördüm.
Evet ve adete dair hafiften göğüs ağrısı, kasıklarda ara ara sancı dışında hiçbir belirtim yok canım. Söktürmek için bir şeyler yapmaya da korkuyordum şu ana kadarAdetin mi gecikti
Sen birşey içme bi kaç gün daha bekle ısrarda bazen gözükmezmiş kan verme sansın varmıEvet ve adete dair hafiften göğüs ağrısı, kasıklarda ara ara sancı dışında hiçbir belirtim yok canım. Söktürmek için bir şeyler yapmaya da korkuyordum şu ana kadar
bu kadar gözükmediği olur mu ki? sağlık ocağına gidebilirim aslında ama malum evden çıkmaya korkuyoruz bu aralar.bu arada sure lab diye bir markanın ucuz testlerinden yapıyorum bunu da belirtmek istedim.Sen birşey içme bi kaç gün daha bekle ısrarda bazen gözükmezmiş kan verme sansın varmı
Olabilir geç yumurtlamış da olabilirsin bu ay benım bir kere 12 gün geçilmişti ilaç içtiğim haldebu kadar gözükmediği olur mu ki? sağlık ocağına gidebilirim aslında ama malum evden çıkmaya korkuyoruz bu aralar.bu arada sure lab diye bir markanın ucuz testlerinden yapıyorum bunu da belirtmek istedim.
ne ilacı içiyorsun canım?Olabilir geç yumurtlamış da olabilirsin bu ay benım bir kere 12 gün geçilmişti ilaç içtiğim halde
Canım 45. Gün yumurtlayan bile oluyor testlere devam et benceKızlar bugun adetımın 28 günü bır haftadr böyle testlerm tam koyulasmıyor benm gıbı olan yada geç yumurtlayan varmı aranızda
Öylemı cnm ıcımı ferahlattın denk geldınmı böyle olana oglumdada 34. Günde yumurtlamam olmustuCanım 45. Gün yumurtlayan bile oluyor testlere devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?