Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tekrarla bence henüz beta salgılanmaya başlamamış olabilir belki

Canım aynı şeyler bende de var hep akıntım oluyordu ama bir haftadır hiç yok sen hamilemiymissin
Canm aynen bendede adete kdr belirti bitmiçdi adet günü ve sonrası başladı daha kesin deöil ama teste göre evet doktora gideyim inşAllah Sizde hanilesinizdir

Merhaba canim.Tebrik ederim saglikla kucagina alasin sizde adeta kadar belirti hic olmadimi?bende adeta 5gun kaldi hic belirtim yok .
Teşekkür ederim canm belirtim şöyleydi Yumurtalamadan sonra ben takip ediyodum testle neyse 3 4gün sonra birden gelen bel aörısı aşırı hemde sonra 1 güne gectii Sonra kasıkta batmalar felandı sadece oda iki gün felan surdu arayla oldu adetime bi gün kala vajinada iyne batması oldu o zaman kesin var dedim hic yaşamadm 10 saniye sürdü ama oldu sonra adetim normalde gece olmam lazm hep öyle olur şaşmaz gece 4 gibi kalktm akıntıyla pembe iki 3 damla leke ve bitti başka gelmedi sabah ama akıntım vardı bayaa beyaz beyaz test yaptm bende erken gebelik testi ve silik cıktı yine devam etdm bu iki gün bu gün koyuluk belli İki günede doktora gidcem İnşAllah

Kızlar bugun adetımın 28 günü bır haftadr böyle testlerm tam koyulasmıyor benm gıbı olan yada geç yumurtlayan varmı aranızda

Eklentiler

• 8202581D-B05A-41D0-BCF1-B3C186DA1E47.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 13
Evet ve adete dair hafiften göğüs ağrısı, kasıklarda ara ara sancı dışında hiçbir belirtim yok canım. Söktürmek için bir şeyler yapmaya da korkuyordum şu ana kadar
Sen birşey içme bi kaç gün daha bekle ısrarda bazen gözükmezmiş kan verme sansın varmı

Sen birşey içme bi kaç gün daha bekle ısrarda bazen gözükmezmiş kan verme sansın varmı
bu kadar gözükmediği olur mu ki? sağlık ocağına gidebilirim aslında ama malum evden çıkmaya korkuyoruz bu aralar.bu arada sure lab diye bir markanın ucuz testlerinden yapıyorum bunu da belirtmek istedim.

bu kadar gözükmediği olur mu ki? sağlık ocağına gidebilirim aslında ama malum evden çıkmaya korkuyoruz bu aralar.bu arada sure lab diye bir markanın ucuz testlerinden yapıyorum bunu da belirtmek istedim.
Olabilir geç yumurtlamış da olabilirsin bu ay benım bir kere 12 gün geçilmişti ilaç içtiğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…