- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Canım ben de pcoyum buradaki konuları okuyorum hep.. öyle gördüm hatta bu dediğim kişi 56. Günde hamile olduğunu öğrenmişÖylemı cnm ıcımı ferahlattın denk geldınmı böyle olana oglumdada 34. Günde yumurtlamam olmustu
Bu dediğimm zaman tarlusal içiyordumne ilacı içiyorsun canım?
anladım canım. cevapların için teşekkür ederimBu dediğimm zaman tarlusal içiyordum
Sahil cnm cevabın ıcın senın yumurtlaman hangı gunlerde oluyor Buda bugunden 28. Günden testımCanım ben de pcoyum buradaki konuları okuyorum hep.. öyle gördüm hatta bu dediğim kişi 56. Günde hamile olduğunu öğrenmiş
Pik cok yakın aksama tekrar yapın benceSahil cnm cevabın ıcın senın yumurtlaman hangı gunlerde oluyor Buda bugunden 28. Günden testım
Canım benim bu ay olmadı mesela, bugün adetim bitti artık test yapmaya başlayacağımSahil cnm cevabın ıcın senın yumurtlaman hangı gunlerde oluyor Buda bugunden 28. Günden testım
Gözün aydın kuzm bu sefer kısa sürdü galibaCanım benim bu ay olmadı mesela, bugün adetim bitti artık test yapmaya başlayacağım
Allah’a şükürGözün aydın kuzm bu sefer kısa sürdü galiba
BEn bir haftadir içmiyorum canım hayıt zaten dedim ya 12 gün içicem diyeAllah’a şükür2 günlük lekelenmeyi de adet sayarsak yine 7 gün oldu aktif kanama toplam 4 gün oldu işte, artık testlere başlıyorum hayıtı bıraktım canım sen?
İnşallah bu ay güzele olurBEn bir haftadir içmiyorum canım hayıt zaten dedim ya 12 gün içicem diye
Olmadığında testlerın bu kadar koyulaştımı canımCanım benim bu ay olmadı mesela, bugün adetim bitti artık test yapmaya başlayacağım
Evet akşam tekrarlayacagım ama bırkacgundur bu koyulukta canım bır haftadr flnPik cok yakın aksama tekrar yapın bence
Böyle bile oldu ama yumurtlama olmadı canımOlmadığında testlerın bu kadar koyulaştımı canım
Yumurtlama olmadığını testının pik olmayısındanmı anladın canım bırde adete kadar devam ettınmıBöyle bile oldu ama yumurtlama olmadı canım
Bizim bir arkadaşımızın adete yakın sürekli böle çıkıyordu lh testi geçen hafta hamile olduğunu öğrendi hamile olabilirsiniz belkideEvet akşam tekrarlayacagım ama bırkacgundur bu koyulukta canım bır haftadr fln
Yok olmadığımdan emınım bırkac ay takıp edeyım önceden dedım diğer ay gebelık dusunuyorum ama yıne nasıpBizim bir arkadaşımızın adete yakın sürekli böle çıkıyordu lh testi geçen hafta hamile olduğunu öğrendi hamile olabilirsiniz belkide
34. Gün dediğin adet gecikmesimi canimÖylemı cnm ıcımı ferahlattın denk geldınmı böyle olana oglumdada 34. Günde yumurtlamam olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?