Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim mesela gecen ay old benim.gecen ay olsu yumurtlama ama taaa 21..gun oldu kanki yani anlamadim ilk kez oldu bu ya valla ugrasmaktan yoruldum kizlar

Benim mesela gecen ay oldbenim.gecen ay olsu yumurtlama ama taaa 21..gun oldu kanki yani anlamadim ilk kez oldu bu ya valla ugrasmaktan yoruldum kizlar
Bende cok yoruldum bu hamiş kalmak ne zormuş bekarken evlenince istediğim zaman çocuk yapabilecem sanıyordum ne safmışız yemek mi bu

Canı
Canım muhtemelen yumurtlamışsındır ya da yumurtlamak üzeresindir

Bende cok yoruldum bu hamiş kalmak ne zormuş bekarken evlenince istediğim zaman çocuk yapabilecem sanıyordum ne safmışız yemek mi bu
Ben de öyle düşünüyordum ve hatta düşün ilk zamanlarda doğum kontrol hapı kullandım olmasın diye sanki yapsak olacak olmuyır işte ama nerden bilecektim.. bu kadar da zor olacağını düşünmemiştim valla

Yaaaa Şimdi uğraş dur

İnşallah hepimize nasip etsin rabbim kilo vermek çok önemli pkos da

Yumurtlama için klomen veya femara veriyor canım eğer tembel lse yumurtlaman sonrada takip ediyor ona göre iğne veriyor

Tedavisiz hiç kalamadım ben canım

Merhabalar kızlar böyle bir başlığı görmem beni mutlu etti insan araştırarak öğreniyor. Bende Pcos hastasıyım. 25 yaşındayım 18 yaşımda öğrendim pcos olduğumu. İlaçsız adet olmuyorum maalesef. 10 aydır evliyim 9 aydır bebek deniyoruz olmuyor. Eşimin değerleri normal çıktı hormonlarıma da fena değil dedi doktor birçok yol denedim bunlardan bahsedeyim aynı sorundan muzdaribiz . Doktora birden fazla gittim devlet hastanesi ilgilenmiyor 1 yıl dolmadan birşey yapamayız dedi.

Özele gittim 4 aylık evliyken klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Klomenle yumurtam büyümüştü ama o ay olmadı.

Daha sonra bir hastaneye gittim özelde doktor 1 yıl olmadan tam tedavi yapmayacağız ama önlemler alacağız dedi inofolic combi yazdı ve bu folik asiti devamlı kullanmam gerektiğini söyledi. hormonlarıma vs baktığı için HSG yani rahim filmi çekelim tüplere bakalım dedi 3 ay sonra corona virüs bir geçsin hemde evliliğinin bir yılı dolmuş olsun dedi. adet olamadığım için Tarlusal verdi olmam için bu 3 ay tarlusal kullan her ay dedi . adet olmam için adet vakti gelince olmazsam gebelik testiyle kontol ederek tekrar başla dedi.Sonra 3 ay sonra inşallah hsg çekileceğim. Umudum o yönde Hsg çekildikten sonra hamile kalan çok var.

Bunların dışında 41 tane meryem suresine başladım.Soğan kürü yaptım bana hiç etki etmedi hatta doktora dedim,kistler duruyor hala dedi. Clife bitkisel macunu duydum onu aldım 1 kutu bitti etki etmedi ne adetime ne gebeliğe. Aslan pençesi içtim etki etmedi. Süt maydonoz buharı gördüm forumda onuda 2 kere yaptım yaptığım günler belim ve yumurtalarım ağrıdı ama etki eder mi bilmiyorum.
Ovülasyon testi yaptım 1 kere piki gördüm ama olmadı gebelik . yaptıklarım bunlar Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…