Bende bu gece başladım. Top top tohum şeklinde kaynattım içtim şifa olur inşallah benim tek tüp olayı biraz canımı sıkıyor
Tıkanıklık yok canım bende doğuştan tek tüp var rahimimde yarım. Yani sadece sağda tüpüm var. Anne karnındayken gelişmemiş sol tarafımHafif tıkanıklık sorun yaratacağını sanmıyorum.
benim.gecen ay olsu yumurtlama ama taaa 21..gun oldu kanki yani anlamadim ilk kez oldu bu ya valla ugrasmaktan yoruldum kizlarBende pkoyum ama adet görüyorum düzene yeni yemi girdi. Kıllanmam var ama bende pko görünümlüyüm mesela pko belirtilerim yok ama uştrasonda pko görünümlü yumurtalıklarım yani bol yumurta üretiyor ama kalitesiz ce küçük kalıyor
Hiç çocuğunuz var mıTıkanıklık yok canım bende doğuştan tek tüp var rahimimde yarım. Yani sadece sağda tüpüm var. Anne karnındayken gelişmemiş sol tarafım
Bende cok yoruldum bu hamiş kalmak ne zormuş bekarken evlenince istediğim zaman çocuk yapabilecem sanıyordum ne safmışız yemek mi buBenim mesela gecen ay oldbenim.gecen ay olsu yumurtlama ama taaa 21..gun oldu kanki yani anlamadim ilk kez oldu bu ya valla ugrasmaktan yoruldum kizlar
Canım muhtemelen yumurtlamışsındır ya da yumurtlamak üzeresindirMerhaba Kızlar Bendede Pco Var Ama Adetlerim düzenli En fazla 1gün gecikir Bu gün İlk defa Lekelenmem oldu Adetime daha 13gün var Acaba Neden Ola bilir? Bu arada Ovu testi yaptm Ne cok koyu ne cok Acık renk 1 yıldır korunmuyoruz İnşAllah isteyen Her Kesin Allah Kucağını Boş brakmasın
Yerleşme de olabilir mi acaba cnımCanı
Canım muhtemelen yumurtlamışsındır ya da yumurtlamak üzeresindir
Canım yerleşme genelde adete 4-5 gün kala oluyor bence yumurtlamadır oYerleşme de olabilir mi acaba cnım
Ben de öyle düşünüyordum ve hatta düşün ilk zamanlarda doğum kontrol hapı kullandım olmasın diyeBende cok yoruldum bu hamiş kalmak ne zormuş bekarken evlenince istediğim zaman çocuk yapabilecem sanıyordum ne safmışız yemek mi bu
Hayır canım geçen eylülde düşüğüm olduHiç çocuğunuz var mı
Basınız sağolsunHayır canım geçen eylülde düşüğüm oldu
Ben de öyle düşünüyordum ve hatta düşün ilk zamanlarda doğum kontrol hapı kullandım olmasın diyesanki yapsak olacak olmuyır işte ama nerden bilecektim.. bu kadar da zor olacağını düşünmemiştim valla
İnşallah hepimize nasip etsin rabbim kilo vermek çok önemli pkos daŞuan bende o dönemdeyim. Spor ve diyetle kilo vermeye çalışıyorum. Benim 2 tane kaybım var. Onları da kilo verdiğim ve glifor kullandığım günaşırı ilişkiyle kalmıştım. İnşallah sağlıkla ilerler 3.gebeliğim ya .. Sende sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağına
BEN de cok kiloluyum malesef 85 varımdır şimdiİnşallah hepimize nasip etsin rabbim kilo vermek çok önemli pkos da
Yumurtlama için klomen veya femara veriyor canım eğer tembel lse yumurtlaman sonrada takip ediyor ona göre iğne veriyorPco olduğunu 1 hafta öğrenmiş biri olarak ben de geldim aranızaadetlerim genel anlamda düzenliydi mart ayında 12 gün geçince doktora gittim ve pco olduğumu öğrendim. Daha önceleri yokken şu an olmasını son dönemde aldığım bikaç kiloya bağlıyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Doktor bana duphaston ve glifor verdi. 1 haftada 3 kilo verdim çünkü hiçbirşey yiyip içemiyorum resmen. Benim sizlere sormak istediğim bir konu var. Duphaston yarın bitecek ve 10 gün içinde adet olcam doktorun dediğine göre bu süreçte yumurtam çatlayacak mı denemelere devam etmeli miyim bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
86 yımdım 79 ile kaldım canımBEN de cok kiloluyum malesef 85 varımdır şimdi
Tedavisiz hiç kalamadım ben canımMaşallah miniğe Allah analı babalı büyütsün bende bir kayıp yaşadım onda cok zor kalmıştım doktora gitsem bir kere kaldıysan tedavisiz yine kalırsın diyip yollayacak bende oyuzden evde artarnetif birşeyler demiyorum hayıt tohumu yumurtlamak yapıyor bende suan regl liyim bu ayda olmadı yani
İçtim bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?