Merhaba ben hiç duymadım ınsallah kullanan biri çıkarKızlar yumurta kalite artırımı ile ilgili araştırma yaparken, Resvetarol denen bir antioksidan maddenin pcolularda testesteronu baskiladigi gibi bir bilgiye ulaştım yabanci kaynaklı bir makalede acaba dr unun bunu tavsiye etttiği birileri var mı diye merak ettim
Umarım haberdar olan birileri vardir,kilo kontrolü insülin direnci de sağlıyormuş ustelik ilaç değil takviye edici gıda gibiMerhaba ben hiç duymadım ınsallah kullanan biri çıkar
Nerden TEMin edebiliriz acabaUmarım haberdar olan birileri vardir,kilo kontrolü insülin direnci de sağlıyormuş ustelik ilaç değil takviye edici gıda gibi
Solgar in var 100mg şeklinde vitaminler.com da bulabilirsiniz ben bugün aldım kalite artırımı için bende de östrojen sorunu var inşallah herkes derdinin çaresini bulurNerden TEMin edebiliriz acaba
Insallah tatlım östrojen için hayıt denedin miSolgar in var 100mg şeklinde vitaminler.com da bulabilirsiniz ben bugün aldım kalite artırımı için bende de östrojen sorunu var inşallah herkes derdinin çaresini bulur
Bu ay deniyorum,ne varsa deniyorum doğanın nimetleri bize bebiş olarak geri döner umarımInsallah tatlım östrojen için hayıt denedin mi
Ben bir kere kaldım hayıtla dusuk oldu gerçi Kocaeli’nin neresinndenBu ay deniyorum,ne varsa deniyorum doğanın nimetleri bize bebiş olarak geri döner umarım
Evet canım var ama hemen mi ciktiEki Görüntüle 2626505 KIzlar adete bir hfta var hayalet çizgiyi gören tek benmiyim bir bakarmısınız
İŞte sorun orda anında çıkmadıEvet canım var ama hemen mi cikti
Sonradan çıkanlar kuruma çizgisi oluyor canım bende de oldu bi kaç kezİŞte sorun orda anında çıkmadıyinede umut varmı
Ama sen testi tekrarla yine de canım inşallah vardirİŞte sorun orda anında çıkmadıyinede umut varmı
EN iyisi adet gününü beklemek 2 mayıse
Ama sen testi tekrarla yine de canım inşallah vardir
Tekrar mehaba,ben uniyi Kocaelide okudum ondan 41 canımEki Görüntüle 2626505 KIzlar adete bir hfta var hayalet çizgiyi gören tek benmiyim bir bakarmısınız
Yok cnm adetın ılk günü yumurtlama sayıyoruz ya 34. Günde yumurtladım34. Gün dediğin adet gecikmesimi canim
Anladım canım ben onun takibini yapmıyorum hiç benimde adetim 28 gün geçti test aldım 2 tane yaptm negatifYok cnm adetın ılk günü yumurtlama sayıyoruz ya 34. Günde yumurtladım
neyse bakalm bat az kaldı tekrarlıcN bakalm adet günü sagıl canımm bende üniversiteye yakının 3yolda oturuyorumTekrar mehaba,ben uniyi Kocaelide okudum ondan 41 canımbir de umarim hamilesindir tabiiki ama testin Laboquick sanırım onun kuruma çizgisi bu şekilde çıkıyor malesef ki böyle bir handikapı var ben de düştüm bir kere
Selam olsun oralara,Kocaeli de kızları da güzeldirneyse bakalm bat az kaldı tekrarlıcN bakalm adet günü sagıl canımm bende üniversiteye yakının 3yolda oturuyorum
Sendedemı pko var cnm ondan adet gecıkıyor benımde öyle oluyorAnladım canım ben onun takibini yapmıyorum hiç benimde adetim 28 gün geçti test aldım 2 tane yaptm negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?