Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 ay gebelik olmayinca doktora gittim pko oldugumi ve tedavisiz asla gebe kalamicagimi soyledi tup bebege bile ihtiyac duyabilcegimi soyledi direk bunu soylemesi beni cok kotu etkiledi ve psikolojik olarak aklima surekli gebe kalamicagim cocugum olmayacagi geliyor benimle ayni durumda olanlar var mi kafamdan nasil atablirim bunu

Ahhh arkadaşım öncelikle asla olmaz diye bir şey yok evet ben de bazen üzülüyorum ama bunu bilemeyiz nasip. Ki pko olup tedavisiz çok hamile kalan da var . Tabi tedavi olup cevap alamayan . Bekliyoruz bakalım bizim için hangisi hayırlısı .

Canım bende pcosum banada aynısını bir doktor dedi ama ben kaldım doktorlar halt etmiş ! Üzülme şakın tedavilerini aksatma

Işte doktorlara soylemesi o kadar basitki insanin umudunu alip goturuyorlar amin inşallah hayirli zamanda hayirli evlatlar versin Allah hepimize

İnofolic kullanma sarti var mi bu durumda nerede okusam herkes kilo vermis inofolic kullanmis kendi doktoruma soruyorum fark etmez cok bi etkisi yok diyor polikistik overa hemen hemen aynidir folikasitler diyor kafam karisti bu konuda inanilmaz

İnofolic kullanma sarti var mi bu durumda nerede okusam herkes kilo vermis inofolic kullanmis kendi doktoruma soruyorum fark etmez cok bi etkisi yok diyor polikistik overa hemen hemen aynidir folikasitler diyor kafam karisti bu konuda inanilmaz
İnofolic le mi kilo vermişler

Canim inofolicin icinde diger folikasitlerden faekli olarak inositol maddesi var bu madde yumirta kalitesini arttiriyor ve olgunlasmasina yardimci oluyor doktorun niye oyle dedi anlam veremedim yani

Kızlar ben bugün tedaviye başladımm klomen tedavisine başlıyorum yani inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Inşallah faydasini gorursun ilk ay ise yaramazsa da sakin uzulme bazen ilk ay ise yaramayabiliyor bana oyle olmustu ama sende hemen etki eder insallah

Bemde pcoluyum 1.5 senelik evliyim 22 yasindayim esim 23 yasinda 10 aydir dupbaston kullaniyorum adetim duzenli olmasi acisindan son 3 aydir klomenle kullandim ilk klomenle hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi malesef simdi klomene yanit veremiyorum doktorumda gecen ay sonlandirdi tedaviyi ve asilama dedi fakat corona sebebi ile biraz beklemeye aldi mayis ayinin 2.haftasinda gidicem insAllah asilamaya baslicaz asilama ve tup bebek bolumleri kapali zaten suanda 2.hafta acilcak bizde gidicez.Rabbim isteyen herkese versin bu mubarek ayda hicbir kadinin kollarini bos birakmasin evladinin kokusuna kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…