Aleyküm selamSelam olsun oralara,Kocaeli de kızları da güzeldir
Aynen canım bende de varSendedemı pko var cnm ondan adet gecıkıyor benımde öyle oluyor
EVET canım gözün Aydın’ı bu gece ve yarını değerlendirmeyi unutma yarında yşne yap bkalım çatlamış mıKizlar ben yumurtlama gordum galiba aylardir bekliyorum olursa hemen yazicam demiştim darısı isteyenlerin başına.
Ahhh arkadaşım öncelikle asla olmaz diye bir şey yok evet ben de bazen üzülüyorum ama bunu bilemeyiz nasip. Ki pko olup tedavisiz çok hamile kalan da var . Tabi tedavi olup cevap alamayan . Bekliyoruz bakalım bizim için hangisi hayırlısı .6 ay gebelik olmayinca doktora gittim pko oldugumi ve tedavisiz asla gebe kalamicagimi soyledi tup bebege bile ihtiyac duyabilcegimi soyledi direk bunu soylemesi beni cok kotu etkiledi ve psikolojik olarak aklima surekli gebe kalamicagim cocugum olmayacagi geliyor benimle ayni durumda olanlar var mi kafamdan nasil atablirim bunu
Canım bende pcosum banada aynısını bir doktor dedi ama ben kaldım doktorlar halt etmiş ! Üzülme şakın tedavilerini aksatma6 ay gebelik olmayinca doktora gittim pko oldugumi ve tedavisiz asla gebe kalamicagimi soyledi tup bebege bile ihtiyac duyabilcegimi soyledi direk bunu soylemesi beni cok kotu etkiledi ve psikolojik olarak aklima surekli gebe kalamicagim cocugum olmayacagi geliyor benimle ayni durumda olanlar var mi kafamdan nasil atablirim bunu
Işte doktorlara soylemesi o kadar basitki insanin umudunu alip goturuyorlarAhhh arkadaşım öncelikle asla olmaz diye bir şey yok evet ben de bazen üzülüyorum ama bunu bilemeyiz nasip. Ki pko olup tedavisiz çok hamile kalan da var . Tabi tedavi olup cevap alamayan . Bekliyoruz bakalım bizim için hangisi hayırlısı .
Darisi basimiza inşallah canimCanım bende pcosum banada aynısını bir doktor dedi ama ben kaldım doktorlar halt etmiş ! Üzülme şakın tedavilerini aksatma
INsallah canım benım düştü ama devam etmıyor gebelik bakalm bu ay olmustur inşallah bat 2 veya 3 Mayıs’ıDarisi basimiza inşallah canim
Amiiin inşallahIşte doktorlara soylemesi o kadar basitki insanin umudunu alip goturuyorlaramin inşallah hayirli zamanda hayirli evlatlar versin Allah hepimize
Kaybin için cok uzuldum Allah bidaha yaşatmasin inşallahINsallah canım benım düştü ama devam etmıyor gebelik bakalm bu ay olmustur inşallah bat 2 veya 3 Mayıs’ı
Insallah canımKaybin için cok uzuldum Allah bidaha yaşatmasin inşallah
İnofolic le mi kilo vermişlerİnofolic kullanma sarti var mi bu durumda nerede okusam herkes kilo vermis inofolic kullanmis kendi doktoruma soruyorum fark etmez cok bi etkisi yok diyor polikistik overa hemen hemen aynidir folikasitler diyor kafam karisti bu konuda inanilmaz
Canim inofolicin icinde diger folikasitlerden faekli olarak inositol maddesi var bu madde yumirta kalitesini arttiriyor ve olgunlasmasina yardimci oluyor doktorun niye oyle dedi anlam veremedim yaniİnofolic kullanma sarti var mi bu durumda nerede okusam herkes kilo vermis inofolic kullanmis kendi doktoruma soruyorum fark etmez cok bi etkisi yok diyor polikistik overa hemen hemen aynidir folikasitler diyor kafam karisti bu konuda inanilmaz
Spor ve düzenli beslenerek de ek takviyeye gerek duymadan verebilirsin kiloCanim inofolicin icinde diger folikasitlerden faekli olarak inositol maddesi var bu madde yumirta kalitesini arttiriyor ve olgunlasmasina yardimci oluyor doktorun niye oyle dedi anlam veremedim yani
Inşallah faydasini gorursun ilk ay ise yaramazsa da sakin uzulme bazen ilk ay ise yaramayabiliyor bana oyle olmustu ama sende hemen etki eder insallahKızlar ben bugün tedaviye başladımm klomen tedavisine başlıyorum yani inşallah güzel haberler alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?